- Poco X6 Pro - ötös alá
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Ha ezen a héten szerdán vettem egy telót ami behalt, akkor kicsúsztam a 3 munkanapból vagy a hétfő még beletartozik? Vagy hogyan kell ezt számolni? SZerda este vettem, akkor ezzel buktam egy napot kvázi helyből?
-
averis
csendes tag
Üdv
Mennyi időre ad max a T tartozásra részletfizetést?
(6 hónapra vagy többre adnak? 200.000 Ft felett van a tartozás és még nincs korlátozva.) -
vatafakk
aktív tag
Sziasztok,
T-Home SAT TV-nk van és a padláson vezették el, majd fúrták le a kábelt a beltéri egységhez. Most átrendeztük a szobákat, és a televízió új helyre került, a padláson viszont kicentizték a kábelt, így nem lehet összekötni az új helyén a beltéri egységet az antennával, mivel messzebb van.
Ilyen esetekben a T-Home díjmentesen kijön és megtoldja/cseréli a kábelt, vagy van ennek valamilyen költsége? Több éve előfizető vagyok hűséggel, ha ez számít valamit.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Like 300 mellé tudok plusz mobilnetet rendelni? Ha igen,hogyan és milyen lehetőségek vannak?
-
legenda
válasz CHIPman #48374 üzenetére
a számlázástól független a fordulónap, gyakorlatilag a hónap bármelyik napjára eshet, ellenőrizd az online felületen.
Dave1984; szia, több tényező függvénye - a készülék ára (akciós kiskereskedelmi ár) és biztosítási díjcsomag -, így látatlanban nem lehet pontos összeget mondani, de itt tájékozódhatsz; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
-
-
vwpolopg
őstag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikortól lesz kapható a Galaxy Alpha? Egy ideje ott van a hamarosan megjelenő készülékek közt, de csak nem akarják beárazni
-
Sayuar
senior tag
A mai napon a románoknál is megjelent a Telekom.
Feltöltőkártyás árak:
Az egyenlegből levonnak ~1950 Ft-ot (4,95 Eur+áfa) összeget, ami 30 napra érvényes kedvezményt biztosít
Ezt kapod:
Telekom mobil és vezetékes hívások + SMS: korlátlan, ingyenes
Adat: 50 MB
100 perc/SMS, hálón kívül, bármilyen belföldi és EU-s számra -
club1
veterán
válasz chester99 #48369 üzenetére
Ott van az oldal alján a hálózatsebesség/hálózatsemlegesség táblázat.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Move Xs csomaghoz ha megrendelem a Netplusz L csomagot akkor 4g halózaton akár 7.2 vagy 60 Mbit lesz a sebesség?
-
veterán
-
CHIPman
nagyúr
Csak én küszködök olyan "gondokkal" hogy a lassított netem hirtelen begyorsult és korlát nélkül szaladgál 3G-n maxon? 13 napja kaptam mailt, hogy elfogyott a 40MB-om, és nem aktiváltam netcsomagot.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Dave1984
őstag
Sziasztok!Párom Sony J típusú készüléknek betört a kijelzoje!Van keszulekbiztositas a telefonon.Azt szeretném megtudni kb nekünk mennyit kell fizetni,hogy megcsinálják!?
Előre is köszönöm a segítséget!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
polonic
félisten
Egerben is van mar LTE
-
aicon
senior tag
válasz #03372544 #48349 üzenetére
Hasonló eltérés miatt nekem is elutasították. (vodától tréhez)
Az lett a vége hogy újra lett indítva a számhordozás és kötbérigényt lett bejelentve (meg is kaptam), szép kis panasz kivizsgálás mellett.
A jogszabályt érdemes kikeresni, egyértelműen fogalmaz.
Ilyen pont, vessző meg mittomén fölösleges kákán csomót dolgok.
Persze előtte mindkettőnél személyesen egyeztettem adatot, nálam a voda volt a hunyó...======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
djculture
félisten
válasz LógaGéza #48352 üzenetére
Míg tartozásod van nem fognak semmit ujraktiválni, bekell menni rendezni mert növekedni fog atartozás utána meg egyszer csak intrum justicia és egyebek fognak zaklatni. Azok meg egy hivásárt feliranak 10 ezret és lesel ha beadják1-200ezerre a tartozásodat. Ezzel nem szabad játszani.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Volt egy 5440Ft-os lejárt tartozásom - emiatt felfüggesztették a szolgáltatást az egyik kártyámon, és rátettek még egy részhónapot (2395Ft). Ezt az előfizetést amúgy is le akarom mondani, de a legközelebbi ügyfélszolgálat ~60km, és nincs szabad napom, hogy emiatt hiányozzak melóból. Az 5440Ft-osat befizettem, a másikat nem. Most újra fogják aktiválni a kártyát? Egyáltalán nem használjuk, nincs rá szükségünk."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap