- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Ismét E-ink kijelzős telefon-frissítés a Hisense-től
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ha webshopban vásárolok akkor ugyebár 14 napom van hogy esetleg elláljak a szerződéstől.
Viszont ha üzletben vásárolok akkor van ilyen lehetőség? Én valami 3 napra emlékszem de nem találok erről semmit.Köszi
-
ShadowX
őstag
válasz djculture #48996 üzenetére
Érdekes, hogy a tehetôsebb országokban olcsóbb, a csóróbbakban pedig drágább. Szokták ezt magyarázni azzal, hogy ott nagyobb a fizetôképes kereslet az ilyen irányú szolgáltatásokra. Pedig szerintem itthon is majdnem mindenkinek van mobil elôfizetése (legalábbis az elôfizetések száma meghaladja a lakosság számát) és arányaiban nézve ugyanannyi embernek lenne igénye mobilnetre is. Fôleg, hogy mostmár gyakorlatilag csak okostelefonokat lehet kapni...
-
djculture
félisten
-
Ákinard
aktív tag
válasz anadroid #48950 üzenetére
Köszi, ez volt a megoldás!! Felhívtam 1 perc alatt megvolt. Utána kikapcs 5 perc után vissza hálózat van, és működik.
Mondjuk nálam is az a helyzet, hogy hó közepéig korlátos a netem, mégis dönget rendesen, már 1 gigánál járok a 200 mega helyett. Nem baj, csak nehogy visszaüssön a dolog valami elrejtett szabályban :-/
-
Lg52xMAX
tag
Nem tudja valaki hogy az alábbi tabletet mikortól lehet kapni? Na és mennyiért?
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 LTE
-
Pécsen hol tudok garanciális ügyet intézni? A Telekom app szerint sehol...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
313313
addikt
válasz #40993792 #48981 üzenetére
Igen Szabadság tér, 0km kő környéke. Viszont Széchenyi téren Kishomok és zöldséges előtt néha térerő sincs. Mással is előfordult már, hogy ott nem tudott hívást fogadni. (Nokia C7, SonyEricsson Xperia Mini, Alcatel ot995 wcdma/gsm hálózat választás autómata)
Malomba se igazi a térerő, bár az beton dzsungel p1 szinten onli gps (ciki akkor van, ha telefonálgatsz, mert mikor ide-oda lépked a hálózaton megszakad a hívás)Szerk.: "Város szélén, reptértől kb 3km-re olyan a hálózatuk, hogy alig lehet érteni engem a telefonba, adott helyen folyamatos sárga csík a 3G térerő és nem panel lakásba..." --- ez meg Műkertváros Csokor utca Klebelsberg Kunó utca felőli vége, folyamatos szuszogó hang hallható hívás közben a másik félnél...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
raziel01
veterán
válasz #40993792 #48981 üzenetére
Nálam is jó a főtéren meg úgy kb az egész városban. Viszont a merci fele a 2D vonalán Matkói út körül gyengül. Sokszor még net sincs. (Xperia SP)
Amúgy az új szlogen lehetne az, hogy a Jövő már itt van.
Marha jó volt 20 GB-ot elhasználni ingyen. Nagyon szimpatikus, hogy buszon is nézhetek videókat korlátlanul youtube-on, frissíthetek alkalmazásokat, stb...
Egyszer persze biztos végeszakad majd. -
r3dsnake
nagyúr
-
raziel01
veterán
válasz r3dsnake #48977 üzenetére
Move Xs számlám úgy, hogy 20 GB-ot töltöttem vele:
Havi számla kelte: 2014.10.01.
Fizetési határidő: 2014.10.16.
Számlázott összeg: 1 990 Ft
Egyébként is mire fel számolnának fel bármit is? Nem adatforgalmat számolnak hanem az adott előfizetés díját. Joguk nincs rá, hogy ezért plusz pénzt kérjenek.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy tuti nem lehet gond abból, hogy az előfizum mellé kapott 30 megás netet használom jelenleg, de a 30 mega elfogyasztása után is ugyanolyan sebességgel megy? Jelenleg használom aktívan, elvégre a mobilnetem túlforgalmazási díjtól mentes, de nem szeretném, hogy ebből probléma legyen.
-
vtechun
veterán
telekom alkalmazásban, ha bementek az adatforgalom lekérdezéséhez, ott felajánlja nektek a bővítést? és, ha igen, akkor milyen árakon? köszi
-
dokee78
félisten
Hali.
Jelenleg Eco XS-em van,valami 500 MB-os GoNet csomaggal.
.Ha flottára váltok ahhoz is kérhetek GoNetet?
Ha mondjuk megszűnik a gyár vagy ott hagyom megmarad a flottás előfizum?
Ha új készüléket szeretnék,gondolom meg kell várni így is,hogy a jelen hűségem lejárjon?Flottával olcsóbb a a készülék?
-
legenda
válasz 313313 #48972 üzenetére
nem is csak a fórumról kellene megtudni, minden előfizető értesítést kap a számlán, sms...stb útján, hogy módosul az ászf, és legalább a saját előfizetésére vonatkozó részt illene mindenkinek elolvasni.
biztos oka van, hogy nem megy azonnal mindenkinek az lte azon díjcsomagoknál, ahol tegnaptól van engedélyezve, bár az okát csak találgatni tudnám, hiszen nem vagyok illetékes, de abban sem vagyok teljesen biztos, hogy csak a szolgáltatói oldalon van ilyen szempontból akadály.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
Oké, de ha nem olvasnám ezt a fórumot én se tudnám, hogy lte képes lett az előfizetésem.
Értelmesebb lett volna okt 1-el mindenkinek aktiválni, hogy lte hálót is használhassa.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz 313313 #48970 üzenetére
a lehetőség adott, aki nem él vele, azzal mit kellene csinálni?
az is lehet, hogy új még a dolog, de idővel automatikusan aktiválódik majd.
abban sem vagyok biztos, hogy csak ügyintéző útján lehetséges, az önkiszolgáló sok dologra megoldás lehet akkor is, ha a my t-mobile nem ad rá lehetőséget.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
nyilván, és nem is fognak kifutni teljesen, ahogy korábbi technológiák is használatban vannak még jelenleg is, de attól akár már most is több érdeke fűződhet a szolgáltatónak a növekvő számú 4g/lte hálózatot használó előfizetőkhöz, mert gondolom nem véletlenül tették mostanság lte képessé azon díjcsomagokat is, amik régebben/alapban nem voltak azok.
szili.tamas1; én nem írtam, hogy szinte egy időben, hanem csak azt, hogy a t-mobile vezette be utoljára a korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel.
a jogi részébe nem megyek bele, mert bár nyilván vannak ok és okozati összefüggések a szolgáltatók kínálata között, de egyrészt a piac és az üzletpolitika megköveteli, másrészt csak van annyi eszük, hogy a vonatkozó jogszabályok betartásával teszik, nehogy rájuk lehessen verni bármit is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szili.tamas1 #48963 üzenetére
Hát nekem már most sincs (Net & Roll S )
-
szili.tamas1
senior tag
Nem kovetem a tobbit, ennel vagyok efi mar joideje, es nyilvan ami itt van az szurja a szememet. Nem hiszem el azt sem, hogy szinte egy idoben vezetnek be korlatlan csomagokat (allin,next,red), ahogy irod szinte egyidoben tiltjak be a voipot, es ez rohadtul nem tunik fel senkinek. Nem semmi azert a mediahatosag magyarorszagon.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
313313
addikt
Ez a chat ablak is miért van kint a honlapon? Eddig kb egyszer nem tudtak segíteni(olyan 4-5* próbáltam valamit kérdezni), mindig a 1430-ra irányítanak....
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz szili.tamas1 #48963 üzenetére
az nem mostanság lesz, de miért pont (csak) ez a szolgáltató?
a t-mobile volt az utolsó, aki meglépte a voip korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
Ez friss infó, most osztják majd szét a frekiket.
Átkapcsoltam LTE/wcdma/gsm hálóra, egyenlőre nincs LTE, tesztelem azon meddig bírja az akku...
-
törölt tag
-
legenda
válasz 313313 #48957 üzenetére
pedig kénytelenek lesznek megtudni, mivel már most van olyan hely, ahol 3g nem volt, vagy csak nagyon gyenge, és most korrekt 4g/lte háló van, és mivel a 4g/lte fejlesztés prioritást élvez, így ez az arány csak nőni fog.
akit meg nem érdekel a 4g/lte, meg úgy általában ez a témakör, az majd használja a lomha - esetlegesen 2g - mobilinternetet, mert nem 4g/lte képes telefonja, vagy nincs hozzá megfelelő előfizetése, pedig elérhető lenne számára a jó 4g/lte, amíg például a 3g nem az igazi ott.
szerencsére nem feltétel a 4g/lte kiépítéséhez a 3g megléte.
nyáron a balatonon is örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen van jó 4g/lte lefedettség, nem egy helyen jobb, vagy ahol nincs is 3g.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz 313313 #48957 üzenetére
Pedig épp a 800MHz-es 4G lesz a mobilnet lefedettségi tényező.
A szolgáltatók a nagy lefedettség elérésére alkalmas 800 MHz-es LTE/4G hálózat kiépítésére különböző tartalmú kötelezettségeket vállaltak a pályázat során. A Telekom, a Telenor és a Vodafone az 1000 fős lakosságszám alatti települések 38, 19,71 és 61,94 százalékát fogja lefedni egy éven belül, a 800 MHz-es sávban három év múlva a szolgáltatók vállalt lefedettsége az érintett településeket illetően 90,71, 67,57 és 81,64 százalékos lesz. A vállalásokból látható, hogy a Vodafone annak ellenére vállalt nagyobb lefedettségi arányt, hogy a cég által elnyert C blokkban a déli országrészen a szerb analóg tévéadók zavaró hatása miatt a szolgáltatás nyújtása egyes településeken nem valósítható meg.
-
törölt tag
Nektek is ezt dobja?:
-
313313
addikt
Értem én azt, de az emberek 80% azt se tudja, mi az az LTE, csak hogy merül a telefonja...
Másrészről Kecskemétről beszélünk, ahol úgy ámblokk a 3 szolgáltatónak úgy csapnivaló a hálózata, ahogy van...
Telenort mindenki szidja...
Vodafone központtól 3km-re még városon belül alig talál hálózatot a jó öreg 6300c.
Telekom konkrétan a főtéren vannak vak foltok, ahol 3G nincs, de néha térerő se. Mászkálsz a városba és kapod az sms-t, hogy x db nem fogadott hívásod volt. Város szélén, reptértől kb 3km-re olyan a hálózatuk, hogy alig lehet érteni engem a telefonba, adott helyen folyamatos sárga csík a 3G térerő és nem panel lakásba...
Jó dolog az a 4G, de túl van ez még misztifikálva, legyen rendes gsm/3g lefedettség és 2014-be ne szakadjon meg a telefon beszélgetésem, miközben a város főterén mászkálok.....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz 313313 #48955 üzenetére
az meg minden más hálózati módra is igaz, ha gyenge a 3g és állandóan keres meg átkapcsolgat 2g módba a telefon, akkor is jobban szívja az akkumulátort, ráadásul a 3g alapban is többet eszik, mint a 4g/lte.
tudom, a jót könnyű megszokni, de én már nem szívesen mondanék le az lte eléréséről, csak ha nagyon muszáj.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Mondjuk mindegyik készülék térereje vacakolt. Beépített stat szerint sárga/szürke néha piros beütéssel...
Szóval lehet jó az az LTE, kevesebbet fogyaszt ott a telefon, de ha valahol nincs rendes hálózat/térerő akkor csak meríti a készüléket...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
deminos
aktív tag
Üdv fórumtársak:
Lenne egy elég noob kérdésem, de biztosra szeretnék menni.
Move S díjcsomagban vagyok, ehhez tartozik 200MB net. Van hozzá egy Netplusz S csomag, ami szintén 200MB. Tehát, ha jól gondolom, akkor ez így összesen 400MB internetnek kellene lennie?Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
legenda
válasz 313313 #48949 üzenetére
legalább 1.5 éve használok a telefonjaimmal lte hálót, azóta sok gyártó készüléke megfordult nálam, például xperia z, galxy s4, iphone 5s, és mindegyikkel jelentősen jobb az akkumulátoros üzemidő lte hálón, mint 3g módozatokon, illetve problémát sem tapasztaltam soha, simán átkapcsoltak 3g módba, ha hívás vagy sms miatt arra szükség volt.
az első néhány hónapban volt olyan gond, hogy nem minden funkció működött lte hálón, például gps rásegítés és ilyesmik, de aztán megoldották azokat is, és azóta teljes értékűen megy minden.
amelyik telefon mostanság problémásan működik lte hálón, ott már a telefonnal van gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Zyxel NAS326
- iPhone topik
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch