- Poco X6 Pro - ötös alá
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
zoli03
őstag
Nem próbáltam, nem is gondoltam ilyenre. Bár nemigen hiszek benne, hogy olyan árat tudnának mondani, ami nekem megfelelne, mivel új előfizetéssel, 20% online kedvezménnyel megfelelő lett volna az adott telefon ára. De az az akció már nem él+a jelenlegi előfizetésemmel amúgy is drágább lett volna.
-
nobiand
aktív tag
válasz grafikus17 #48447 üzenetére
Nézd meg mik vannak felette, a szüreti ajánlatokban
Vannak érdekességek.
[link][ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz 313313 #48440 üzenetére
Nem néztem el, nekem 31990 Ft. Amúgy én pont, hogy semmiképp sem akarok számcserét.
#48441 pietrasko: ez igaz nem is figyeltem. De több, mint 5 éve ott vagyok, és az összes kedvezményem az 1-2000 Ft-nyi pont az Aranykártyán, ennél azért többet vártam volna.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz zoli03 #48435 üzenetére
Nem a havidíj a lényeges a készülékárraknál, hanem hogy adott havidíjért mit kapsz.
Moveban drágább 1 perc, s nincs benne 1 db extra ára mint Mozaikban.
Tehát a mozaik havidíja többet ad mint a move.
Ha nekem lenne egy 5k-s flottás díjcsomagom ami kb a move m csomag, nem hozhatnám el a telefonokat a move m csomag árain, mivel a szolgáltató a percdíjakban adja a kedvezményt nem készülékárban.
Sajnos jelenleg ez a helyzet. -
313313
addikt
Most néztem rá, ugyan ilyen előfizum van nekem is, ha vállalom a 2 évet a move s-re, mert a mozaik xs-re már nem lehet, akkor 29,9k-ba hozhatom el a G6-ot, szerintem ott valamit elnéztél akkor...
Szerk.: Azért azt bírom, hogy emberek az alapján keresnek előfizetést/szolgáltatót (akár bevállalva ezzel az 1-2 évenkénti számcserét is...), hogy melyik mennyiért adja a telefonokat...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Salak
aktív tag
Sziasztok! Abban tudtok segiteni, hogy mire van szukseg, hogyha fuggetlenittetni szeretnem a telefonom (i4)? Mennyibe kerul es mit kell vinni? Koszi elore is! Jaj, mobilrol vagyok es most latom csak amit irtatok. 15k?? Az nem keves...
[ Szerkesztve ]
"Winners never quit and quitters never win."
-
törölt tag
Ez engem is felidegesített, lejárt a hűségem gondoltam kipróbálom a WindowsPhone-t.
Kinéztem egy olcsó modellt (lumia 520), T-nél mindenféle akció és hűség miatt 20ezer Ft-ért vehettem volna meg 2 év szerződéshosszabbítással, ugyanaz az XS kategória (3400 Ft). Tíz éve vagyok Telekomos.Én eljöttem tőlük, vodánál ugyanezt 1 Ft-ért hoztam el, ugyanannyi az előfizu, a különbség annyi hogy 200 Mb net van a csomagban csak 150 Mb.
-
zoli03
őstag
válasz 313313 #48431 üzenetére
Már más telefonokkal van az akció, úgyhogy már nemigazán érdekel. Ha online veszed, 20% kedvezményt kapsz bármelyik díjcsomagnál, pl Huawei Ascend G6 Move S csomaggal (3490 Ft a havidíj e-Pack kedvezménnyel) 31990 Ft, de a jelenlegi díjcsomagom megtartásával és 2 év hűséggel (Mozaik XS, 3390 Ft) 37990 Ft. Ez idegesített fel, hogy kb ugyanannyi a havidíj, már több éve ott vagyok, de mégis sokkal többért tudnám csak megvenni.
-
törölt tag
Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) 15000 Ft/alkalom/készülék
Domino díjszabás, 23. oldalon
Előfizetéses díjszabás, 45. oldalon[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
Def26
félisten
Lejárt hűségű iphone 5-öt lehet hivatalosan függetleníteni a t-mobile -nál? ha igen mennyi?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Donnos
tag
Sziasztok egy kis tanácsra lenne szükségem.
Barátnőm szeretne megválni nem rég kötött előfizetésétől mert új munkahelye lett és kapott egy céges telefont.
Két éves hűségidő van plusz egy telefon részleteit is fizeti.
Ha nekem nincs előfizetésem át tudjuk íratni az én nevemre az előfizetést és a telefon részletet is?
Vagy ez csak hűségidő lejárása után lehet?
Előre is kösznömCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz zoli03 #48425 üzenetére
Én felhívnám a 1430at és elecsetelném, hogy meg szeretném szüntetni. Elvileg kapcsolnak ügyfélmegtartó csoporthoz, ahol ajánlanak jo(bb) dolgokat ha lejárt a hűséged. Esetleg felveted hogy te mit szeretnél...
Ha nem megoldható amit te szeretnél nem szünteted meg hanem kérsz gonsolkosási időt.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz djculture #48420 üzenetére
Nem, addig nem lesz változás, amíg más szereplő meg nem jelenhet a piacon.
Ezek már úgy beálltak évek óta, mintha kartelleznének.
Mindegy hol vagy, rohadt mind.
Anno a kábeltv/műholdas tv piacnak is bebacott a Digi, pedig előtte mind jól megtudta indokolni, hogy ők nem drágák, ennyiért lehet nyújtani a szolgáltatást. -
djculture
félisten
Hát amig van olyan hülye aki aláir hűséget majdnem nulla kedvezményért csak azért mert nem egybe kell kifizetnie egy 70-80 ezres teló árát hanem részletre addig itt nem is lesz változás.
Ez nem az üdvhadsereg ez egy üzleti vállalkozás. Bárki aki ezért panaszkodik ha helyet cserélne és ő lenne a telekomnál a döntéshozó maga is ezt csinálná.[ Szerkesztve ]
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ebben esetleg ti tudnátok segíteni? [link]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
zoli03
őstag
Venni akartam a webshopban egy telefont (így 20% kedvezmény lenne rá), új előfizetést választva (most is van előfizetésem, de a hűség meghosszabbításával többe kerülne a telefon), de csak új telefonszámokat enged kiválasztani, a jelenlegit nem. Hogy lehetne megoldani, hogy a jelenlegi számom tartozzon az új előfizetéshez? Én egyértelműnek gondoltam, hogy megmarad a jelenlegi telefonszámom.
-
tomy86
addikt
válasz bicajoskema #48406 üzenetére
Van rendes program a havi forgalom követésére: Call Meter 3G
Most látom, hogy St3ven már ajánlotta. Tényleg el kell mennem szemészhez
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
St3ven
addikt
Azonnal át tudsz váltani. A havi számlázási ciklus mindig 1-jén kezdődik, addig pedig időarányos lesz a számlázás. Call Meter 3G tökéletesen mér.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Ha dominorol átváltok Like dijcsomagra, az mennyi idő? Oktober 1 jével tudok a leggyorsabban átváltani vagy a fordulónap egyéni?
Illetve van valami rendes androidos program amivel figyelhetem mennyit telefonáltam el az előfizetésből?
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap