Hirdetés
- Magisk
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
Novemberre halasztották a Mirthwood megjelenését
gp Eredetileg ezen a héten érkezett volna a teljes kiadás, de további időre van szüksége a készítőknek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #19852 üzenetére
Visszavonás előtt sms-t fognak küldeni. Ez is benne volt a szövegben.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
-
sp@rtan
senior tag
Tegnap feltöltöttem a T-Mobile-ban a Domino Web egyenlegem. Most ugye olyan akció van, hogy 3000Ft feletti feltoltes eseten +3000Ft egyenleged adnak. Na én ilyet nem kaptam, pedig direkt rakérdeztem... My T-Mobile-ban be van kapcsolva egy ilyen szolgáltatás:
Domino 5 feltöltési bónusz"Feltöltésért járó bónusz adat, amelyet 3000 Ft feletti feltöltésért kap (2013. március 31-ig)!
Amennyiben egyenlegét legalább 3000 Ft-tal tölti fel, adatforgalmat adunk ajándékba, amelyet 30 napon belül forgalmazhat le!
Az ajándék adatforgalom aktiválásáról és felhasználásáról SMS-ben értesítjük."
Tudok még valamit csinálni ezzel kapcsolatban?
-
sp@rtan
senior tag
válasz [Laca] #19857 üzenetére
Egy iPadben van a SIM, ott nem kaptam róla értesítést. Viszont arról már kaptam értesítést ott, hogy beléptem a 0-100MB-os intervallumba, viszont a My T-s egyenlegről nem vonták le az 500Ft-ot (nem emlékszem, hogy hónap végén vonják le, vagy egyből ).
Akkor lehet, hogy mégis megkaptam, csak nem látom jelét?mod: Köszi, akkor valószínűleg megkaptam, csak nem jött róla SMS. (iPadre elég érdekesen érkeznek meg ezek az értesítők..)
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
Az, hogy lehet, hogy hívtak egy 30as számról és nem voltam itt , most próbálom visszahívni és azt mondja nincs ilyen szám..... pedig 15perce hívtak
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
AMD Power
titán
Vége a sulinak..... Meglett mind a két vizsgám, jogosultságom. Mától hivatalosan is Ügyfélkapcsolati képviselő vagyok. Magyar Telekom.
Jobb esetbe fél év és akár válaszolni is fogok tudni egy kérdésre.
-
sifarr
senior tag
-
cris78
őstag
Sziasztok! Januárban vásárolt telefon töltője csak mozgatás után tölt, egy bizonyos szögben. Nem a vezeték van megtörve, hanem a csatlakozónál, másik töltővel gond nélkül megy a töltés. Ezt garanciában javítják, cserélik? Van a telefonon a legkisebb készülék biztosítás is.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
egykori
őstag
válasz AMD Power #19862 üzenetére
Gratulálok! Remélem, előbb-utóbb ott is Jómunkásember leszel.
Nejemmel követünk októberben a T-Mobile-hoz.És akkor egy teszt kérdés, ha megengeded: Mikor jelenjünk meg nálatok valamelyik ügyfélfogadóban, hogy a mostani szolgáltatónknál október 10-én megszűnjön a szolgáltatás?
Köszi. -
csoki46
senior tag
Üdv!
Csak egy gyors kérdésem lenne. Jelenleg like dijcsomagom van ezt szeretném átváltani like 300-ra ezt telefonon vagy a my t-mobile-ban nem lehetne megcsinálni? A my T-mobile azt írja, hogy próbáljam telefonon, de ott nem ajánlja föl a like csomagot. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Barátnőm nagyon hiányolja a free facebookot, azon gondolkoztam, valami dominónettel kéne megoldani neki, csak nem tudom hogyan. Előfizetés nem lehet, mert nem az ő nevén van a kártya, ezért jöhet csak a dominó. Valaki be tudna avatni, hogy hogyan működik, esetleg tudnátok ajánlani egy jó kis mobilnet díjcsomagot?
köszi
yo
-
runner 125
nagyúr
válasz kenny123 #19871 üzenetére
Rá kell rakni egy Go!Net-et.
Az akció miatt, első két hónapban 90FT-ért megkapja az S és M csomagot.
Lényeg, h minden hónapban legyen a net díjának megfelelő minimum keret a Domino SIM kártyáján, amit le tud vonni a szolgáltató.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
AMD Power
titán
válasz runner 125 #19872 üzenetére
Ez most tényleg egy jó akció.
Te is toltad régen runner?
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Szóval, ezt nem kell minden hónapban megrendelni, magától levonja a szolgáltató? Ez jól hangzik, azthiszem megpróbáljuk, köszönöm szépen!
(#19873) istnag: Remek ötlet ez is, csak sajnos próbáltam már. Nekem egy régebbi telefonon működött gond nélkül, de az adott telefonon olyan szoftververzió fut, amit nem eszik meg a droidwall. Csak ezért meg custom romolni nem szeretnék neki, már ki is jöttem belőle, meg elrontani sem akararom.
Mindenesetre köszönöm szépen az ötleteket!
yo
-
kenny123
addikt
Most ki is próbáltam, jött is a válasz SMS:
A szolgáltatás bekapcsolása nem engedélyezett egy kizáró szolgáltatás miatt. További információért kérjük hívja a 1430-at.Ilyenkor wtf?
Szerk: Sry, az előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
Na, be volt lőve a netstart, azért volt gebasz. Köszi szépen mégegyszer mindenkinek!
yo
-
runner 125
nagyúr
válasz kenny123 #19882 üzenetére
Ha, ütközés van, akkor nyilván nem engdi addig aktiválni.
Ügyfélszolgálaton ez egyszerre látszott volna.
A lényeg, h ok.AMD power
Részben most is, de kilóg a lóláb, meglátjuk.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ANDROID???
addikt
válasz Kiralylanyka #19884 üzenetére
hol cserélték, westen?
-
legenda
válasz Kiralylanyka #19884 üzenetére
ilyen is adódik, örülés van!
pláne, ha eredeti dobozos, és nem teljesen fehér az a doboz!?!?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Most jöttem csak rá, hogy már 15 SMS után simán megéri nekem ez a csomag a havi 305 Ft-ot, úgyhogy szerintem meg is rendelem.
A kérdésem csak annyi, ha most 23-án bekapcsolom, akkor "visszamenőlegesen" is érvényes lesz az eddig ebben a hónapban elküldött SMS-ekre a kedvezmény?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz dedike #19888 üzenetére
Igen! Pontosabban MobilOtthon Prémiumot.
Új avatar?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Darth11
aktív tag
Sziasztok,
Ma először rendeltem a tmobile webshopjából, már szállításra vár állapotban van a rendelés, mi a tapasztalat, van rá esély, hogy ma kihozzák vagy az 1 munkanapot szigorúan tartják?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
lerya
csendes tag
Sziasztok!
Ha feltöltöm valaki kártyáját a netről bankkártyás fizetéssel, akkor az illető fog rólam valamit tudni? Név, bankszámla szám, kártyaszám, stb?
-
istnag
addikt
válasz Kiralylanyka #19895 üzenetére
Miért nem inkább telefont veszel?
Viccet félre,nyakatokon az Iphone 5 nem lenne jobb megvárni azt? -
ANDROID???
addikt
válasz Kiralylanyka #19895 üzenetére
Tegnap a westen-ben láttam egy csajszit aki "őfonja" miatt volt a szerviznél....
Kapott egy szép újat...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Magisk
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Milyen NAS-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Galaxy S24 Gray 256GB/8GB dual, Független,Dobozos,MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN,Garanciás 2027.03.12-ig!!
- Apple MacBook Pro 13,3" (2020) Core i7 32GB RAM 500GB SSD
- Nintendo 3DS Shin Megami Tensei Devil Survivor 2: Record Breaker WATA 9.8 A+ CSAK A KONZOLGAME-nél
- Sony PlayStation 5 Lemezes // csere-beszámítás van //
- Nagy elektronikai könybazár, atlaszok, szakkönyvek, matematika, fizika, elektrotechnika
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen