Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
Hirdetés
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
ma Ez az első kétzsanéros harmonikamobil, döbbenetesen futurisztikus és drága.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
az enyem 2 eves, egy iphonnal vettem anno, az anyume meg 1 eves durvan vagy meg annyi sem.
de kozben olvasgattam es volt mar ilyen problema a black-el alaplap csere volt csak mivel ezt tegnap hoztak igy 3 napon belul cserelniuk kell legjobb tudomasom szerint es tegnap elott szolnokon egy darab keszulek se volt egyik t boltban sem....
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Nietzsche_
tag
válasz eisento #15103 üzenetére
Az teljesen mellékes, hogy van-e, vagy nincs... indokolt esetben akkor is odaadják (ha a hibát ők is tapasztalják) a 3 napon belüli cseréről szóló szervizes papírt, ami - ha áru érkezik - akkor cserélik is a számodra...
De szerintem az esetek 70-90%-ában a kártyacsere megoldja az ilyen problémát.
-
zoli62
addikt
1400-án mondták, hogy speciális vállalati csomagban meglebő előfizetés mehtartásával nem lehet aranykártya nélkül készüléket váltani/vásárolni, ugyanakkor 1430-on meg azt, hogy lehet, csak nem részletre, a webshopban is ez látszik. Flottaleírás is utóbbit állítást erősíti meg. Hogy lehet feloldani a két ellentétes információ közötti ellentmondást?
-
-
atesz99
csendes tag
A helyzet tisztázása véget az etalon csomag lezárás időpontja: 2011. október 1. volt akciós áron iphone pedig 2012. február 12-ig szerepelt a külön Iphone árlistába a hangsúly pedig a régi hűséges ügyfeleken volt és a nekik nyújtott kedvezményen. 1430 ez nyugodtan le is ellenőrizhető. az meg nem mindegy milyen áron egy példa 2012 februárban etalon csomaggal 2 év hosszabbítással egy Iphone 4 GB 79.000 Ft volt, most 129,000 Ft ugyanerre a csomagra hosszabbítással vagy pl. Iphone 4s 16GB 2012.február ugyanebben a csomagban 2 év hosszabbítással 134,990 Ft most ha 2 évet hosszabbítanék 179,990 Ft lenne. 1430 ügye nem mondod azt, hogy azonos árak.
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
MédiaMánia S díjcsomagom van Galaxy Ace készülékhez. A budapesti metróban rendre csak GPRS internetkapcsolat érhető el, míg barátom Okostarifa 180 Telenor-os előfizetésével megy a HSDPA is. Vodafone-ról nem tudok nyilatkozni. Ez azért valljuk be nem korrekt a legnagyobb hazai szolgáltatótól. (vagy pont hatalmi helyzetét kihasználva nem építi ki a szélessávú kapcsolatot a metróban?)
-
legenda
válasz agemate #15113 üzenetére
melyik metróról van szó?
én a kéken járok néha, és adott szakaszán valóban csak gprs van, illetve néhol edge!
mondjuk máshol meg fordított a helyzet a szolgáltatók szolgáltatása között, hogy konkrét példával is éljek, és ne csak a levegőbe kiabáljak; köki terminál, konkrétan az irodaházas rész, egy cég novemberben odaköltözik, százas nagyságrendű vodafone céges előfizetés, térerő meg alig néhol, ahol találni, ott is szakadozik, meg elmegy a hang! mozgatni kellett a szálakat rendesen, hogy lépés történjen az ügyben - pedig vannak kapcsolatok -, mára javult valamennyit a helyzet, de még most sem tökéletes... a párom is érintett a dologban, és gyakran a t-mobile egyéni előfizetésest vette elő, amikor a céges vodafone használhatatlan volt! igaz, ott a t-mobile sem maximális térerős, de legalább jól használható a kezdetektől![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Wictor
senior tag
Szebb napot!
Előfizetés átírásával kapcsolatban kérdeznék. Ha át lett íratva, engem onnantól fogva semmilyen felelősség nem terhel; ha nem fizeti a tag valami miatt a számlát, akkor nekem ahhoz már semmi közöm sem lesz, igaz? Kérdezték tőlem, hogy ilyenkor kérhetnek kauciót attól, aki átveszi?
-
addikt
válasz Wictor #15116 üzenetére
Neked is!
Kérdezték tőlem, hogy ilyenkor kérhetnek kauciót attól, aki átveszi?
Igen, kérhetnek, hiszen az átvevőnek át kell esnie a hitelképességi vizsgálaton. Bár gondolom, hogy csak drága csomagoknál kérnek.
A kérdésed eleje pedig úgy igaz!
Szerk.: Szerintem ahhoz nem fognak kérni!
(Nincs mit!)[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #15117 üzenetére
Kisebb csomagoknál is van ellenpélda sajnos. Adott esetben a HKV ilyenkor is megkövetelheti... Régi tartozás, máshol tartozás, vagy egyéb spec esetekben is... De ez tényleg elég ritka...
Ergo, ezt így nem lehet kijelenteni kategorikusan sehol sem mobil-előfizetés esetében, hogy csak a drágább csomagokra kérnek (minden szolgáltatónál így megy).
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Na, 178 pontot kaptam előző hónapra. Decemberi csak 102 volt, dec 9.-től...
-
eisento
addikt
megoldodott a keszulek volt hibas. adtak egy ujat
-
krystman
őstag
Ma hívtak a Webshop-ból a T-ől, de nem volt nálam a tel pont. Kaptam két mailt, hogy a 1430-on vagy egy sima telefonszámról hívjam őket. A webshopot milyen időben lehet hívni nem tudjátok, mert erről semmi infót nem találok. Kaptam egy mobil számot is, de 5perc után sem kaptam ügyintézőt.
-
hoby36
senior tag
Üdv!Ha webshopban rendelek,akkor mennyi idő múlva hívnak vissza ez ügyben?Tegnap délelőtt rendeltem és még nem kerestek.Mailre sem válaszolnak.Elvileg csütörtökön jönne a futár.
A logikában semmi sem véletlen!
-
krystman
őstag
válasz hoby36 #15124 üzenetére
Engem ma hívtak, pedig Hétfőn rendeltem meg. Pont nem volt nálam a telefon amikor hítvtak. De mellékesem írom, hogy ma írtam nekik egy levelet reggelről, érdeklődés szintjén, hogy hol tart a rendelésem. Erre ma hívtak is. Hogy ez miatt, azt nem tudom, de eléggé fura ez.
Egyébként nem részletre vetted a telefont? Mert ha igen, akkor tuti húzzák az időt, viszont Dominóval egyből akár másnapra is szállítják.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja a mai világba nemárt utána nézni hogy egyáltalán tudja e fizetni a részleteket a megrendelő.
-
1430
senior tag
válasz atesz99 #15111 üzenetére
Abban igazad van, hogy a közelmúltig benne volt az Etalon L az "új előfizetéses" árlistákban, mivel speciel pont én jeleztem az illetékesek felé, hogy ezt ki kellene venni. No persze nem azért mert kiszúrtam a hibát, hanem mert felém is egy kolléganő jelezte, akinek a figyelmét egy ügyfél hívta fel a hibára, aki Etalon L-el akart iPhone-t venni.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
psk0805
csendes tag
válasz hoby36 #15124 üzenetére
Kedden rendeltem új előfizetéses Note-ot részletfizetéssel, 20-át igazoltak vissza az e-mailben, de nem hívtak azóta sem. (Most dominos vagyok) A mytmobile-on csak a részleteknél látszik, hogy naponta tolódik egy napot a szállítás. Most 24-ikét írnak. A 1430-on azt mondták, h. a keddi rendeléseket csak ma kezdték feldolgozni. Több időm marad spórolni?
-
krystman
őstag
Egyébként egy idő után törlik a megrendelést, ha nem érnek el, és nem is hívom őket?
-
eisento
addikt
1430 nincs esetleg infod hogy lg optimus black-re mikor akar a T rabolintani a gingerbread frissitesre?
-
klaczi
aktív tag
Miért nem lehet Mozaikra váltani a webshopban, ha már annyira propagálják?
-
Nietzsche_
tag
válasz zoli62 #15106 üzenetére
Amikor bevezették az ún. 'kék' (kiemeltségi szinttel nem rendelkező) upgrade-t tavaly április környékén akkor még a kezdeti prezentációkban, oktatóanyagokban úgy szerepelt, hogy céges/spec megállapodásokra nem lehet ilyen jellegű készülékcserét bonyolítani, de a későbbi leírások úgy dereng, hogy erre már nem tértek ki, nem írták le ezt kizárási feltételként így külön(nincs előttem most a belsős rendszer, de hétfőn - ha szavamat nem felejtem utánanézek). Ebből is adódhat a kettős/nem egyértelmű vélemény, az eltérő válasz.
Egyébként kiemeltségi szint nélküli készülékcsere alkalmával alapban 5-6 ezerrel többe kerül a készülék, így nem biztos, hogy megéri...
-
rizso
addikt
válasz klaczi #15145 üzenetére
Én tudtam váltani.
Más: ha én ma váltok díjcsomagot, akkor a mostanit és a leendőt időarányosan számlázzák ki nekem, illetve következő hónaptól már hó elejétől ketyeg majd az óra?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router | Sony SRS-XG500 bluetooth hangszóró
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Remélem valaki tud segíteni nekem. 7 hónap van hátra a 2 évre vállalt Mix díjcsomagomból, de már nem éri meg nekünk, nem használjuk ki, simán elég lenne egy 3500 ft-os domino feltöltőkártya 3 hónapra. Hogyan tudnék most jól kijönni a dologból? el lehet adni, úgy, hogy más fizesse a számlát? Vagy átváltani másik díjcsomagra vagy dominora? Hogy lehetne ezt ügyesen megoldani?
Köszi a válaszokat előre is.
SziberTomi
iPhone 5S
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- Retroid Pocket 4 Pro teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Star Wars Outlaws teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új!Beelink GTi12 Ultra Mini PC+ eGPU Dock
- ASUS ROG G513RW-HF096W / RTX 3070Ti / Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 4800 / 1TB NVMe SSD gamer laptop
- 4 db Palit RTX 3060 Ti Dual 8G GDDR6
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen