- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trolee
aktív tag
válasz
Cranberries #113618 üzenetére
Helló.
A Telekom melyik szervízbe küldi pontosan az Apple telefonokat? Ill. mindegyik szolgáltató oda küldi?
Köszönöm -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Jhonny06 #122148 üzenetére
Most van egy telefonszámod, aminek te vagy az elő és számlafizetője.
Ezt a számot átírjátok a cégre, amikor beviszed a flottába, akkor az előfizető a flotta lesz, a számlafizető pedig a flottától függ, ha a cég fizeti, akkor a cég lesz a számlafizető is.
(ha te fizeted, akkor te maradsz a számlafizető)Ha ez hó közben történik, akkor a behordozásig te fizeted, onnantól pedig a flotta(pl. ha ma íród át, akkor május elején 2 számla készül, egyik 04. hó elsejétől az átírásig, másik átírástól 04 hó végéig)
Te a flottába természetesen csak akkor tudod bevinni a számodat, ha azon nincs hűség, ha van rá, akkor többnyire kötbér fizetéssel van lehetőség bevinni(mintha felmondanád a szerződést)
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A céges flották hogy működnek? Korábban még nem volt rá szükség, de most olyan poziba kerülök, hogy van erre lehetőség. Ha beviszem a számom a flottába és van egy meglévő Telekomos előfizetésem, akkor honnan lehet megállapítani, hogy melyikre fog számlázni? Gondoltam lemondom akkor a meglévőt, mert teljesen felesleges, de addig hogy működhet a kettő egyszerre? Köszi! -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #122144 üzenetére
Addig provokáljátok a választ....míg lelövik a lehetőséget (olvassák a fórumot !).
1414
+DD60
Okostelefonba tettem a sim-et.....utána küldtem sms-ben a megrendelést.Amúgy csak kipróbáltam, hogy működik-e...nincs rá szükségem (70GB + korlátlan beszédem van havonta).
Szerk: az egyenlegnél tényleg csak a 60 percet mutatja....pedig a másik felületen, amiről tettem be előző hsz-emben képet, ott netet is ír.....mindegy...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#70635776 #122142 üzenetére
De az egyenlegeknél csak a perceket mutatja, nem?
Eleve a nyomógombos telefont használoknak lett a 60 perc opció anno. Közben volt ilyen opció is az app-ban, amit te írsz, gondolom ezért a kavarodás.Hozzáteszem, aki nálunk bekapcsolja, nála így van, de ő hagyományos telefont használ.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #122141 üzenetére
Oké.... [kép]
-
törölt tag
Királyság, akkor holnap beviszem mindkettőt.
az asszonynak kellettek, megjöttek, nagy veszekedés és cuccolok elfele -
törölt tag
Sziasztok!
Mobil előfizetéshez kötött laptopot és telefont vissza lehet vinni a Telekomhoz? Mármint elállási jogot szeretnék érvényesíteni. Egy Asus laptop, illetve egy iPhone 12, amit vissza vinnék. Az iPhone viszont aktivalva lett. Tegnap és ma jöttek, múlt hét pénteki rendelések. Az egyik új előfizetés, a másik hűség hosszabbítás. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #122125 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Flowtation #122124 üzenetére
Domino hívószámok esetén volt korábban ez a probléma, amit írtál. Pár csörgés után foglaltat jeleztek.
A Hívásértesítő szolgáltatás (+36309876543 erre kell átirányítani, "... ha foglalt", "... ha nem érhető el") mellett kapcsoltam ki a "Ha nem válaszol" feltételt.
A rokonságban pár telefonon meg kellett ezt ejtenem, azóta hosszan lehet azokat a számokat csörgetni.
-
Flowtation
őstag
válasz
kovacsmi_74 #122123 üzenetére
Bocsánat, elfelejtettem, előfizetéses csomag. Az átirányítás az nem rám, az én számomra vonatkozik?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Flowtation #122122 üzenetére
Domino?
Kapcsold ki a "Ha nem válaszol" átirányítást! -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nem tudom szolgáltatói hiba-e, de egy ideje a hívások foglalt jelzéssel fejeződnek be, és szerintem a kicsengés is rövidebb ideig tart. Volte ki van kapcsolva a telómon.
Köszi! -
dashed
senior tag
Sziasztok
Van egy magenta 1 előfizum, itthoni net + tv + Mobil s 4gb nettel..
Felváltottam a hó elején a mobilt Mobil M-re és 15gb netre.Ha akarom vissza mehetek kisebb csomira csak a min Mobil S 4gb net (költségszint) legyen meg nem?
Mert most ha weben megnézem:
"Az általad beállított díjcsomag havi díja kevesebb, mint a meglévő előfizetésed havi díja."
És írja, hogy kötbért kell fizetnem, megszűnik a hűségcsoportom stb...
-
zzola
titán
üdv!
Számhordoztam Telekomhoz, hétfő (holnap) este lesz meg a váltás. Az előfizetés dokumentumai holnaptól lesznek láthatóak illetve ha már él a SIM, akkor kell hozzáadni a számot a Telekom fiókban és utána tudok váltani eSIM-re?
Kösz!
-
szabonagyur
félisten
válasz
-=RelakS=- #122115 üzenetére
Kamu oldal.
-
-=RelakS=-
veterán
mt.salesmanago.com oldalról mit lehet tudni?
A mostani Xiaomi Mi 11 telefon akcióval kapcsolatbak jött olyan levél, ahol a feladó telekom-nak látszik, de az összes link a fenti oldalon keresztül vezet bárhová. -
atosan
veterán
válasz
kovacsmi_74 #122107 üzenetére
Jaaa, nem a webes felületre gondoltam. Nem rendelhetek online külföldi okmány miatt. Úgy értettem, hogy tegnap intéztem boltban, ma reggel már nálam a laptop.
-
btudos
nagyúr
válasz
djsunstealer #122109 üzenetére
Azt neked kell tudni, mennyi netre van szükséged. 90 perces Mobil M-nél már nem fogsz tudni adatcsomagot váltani, ahhoz a hangot is módosítani kell, ennek fényében kell mérlegelni, kell-e több adat kevesebb bennefoglalt percért cserébe. A MultiSIM független a díjcsomagtól, azt a jelenlegi csomaghoz is tudsz igényelni, és később egy esetleges díjcsomagváltással sem veszíted el.
-
djsunstealer
aktív tag
Adott egy Magenta 1-es csomag, Mobil M (azt hiszem itt még 90 perc nem T irányba), 4 GB mobiladat, hozzá családi csomag 2 db Domino bevonva (290 Ft/fő), plusz egy másik helyen (előfizető ugyanaz) vezetékes net, telefon. Mindez hűség nélkül, ezekhez ugye jár a 30%. Nem tudom a pontos végösszeget, de a 4 GB mindig megmarad, ezt szeretnénk "megcsapolni", gondolom Multi SIM a megoldás, ha jól és figyelmesen olvastam a honlapon. Adhoc jelleggel kellene csak, érdemesebb lenne 15 GB esetleg korlátlanra váltani. Valakinek ötlete? Esetleg konkrét díjcsomag. Szívesen várom az ötleteket akár privátban is. Köszönöm szépen!
-
Orgi
addikt
Köszönöm mindenkinek, jó kis tanulópénz volt
Amúgy jól tudom, hogy Törökország, Svájc, Norvégia egyedül a Vodánál számít kvázi EU-nak és Voda előfizuval nyugodtan beszélhetett volna? Mert a gyakori török látogatások miatt akkor célszerű egy váltás szerintem... -
Kaba
veterán
válasz
milkabrams #122101 üzenetére
Április 20-án lesznek az új apple készülékek bemutatva.Valószínűleg az új pro és a mini,de lehet az iPad 9 is,(ezért írtam kicsi esély).Amennyiben most nem jönne,akkor ősszel fog kijönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest