- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
A hibakodmentes az egy dolog (amugy furcsa, mert a nemet trioban mindig van valami hibakod, ha nem torolgetik), kerdes, hogy mikor toroltek (ez latszik), mikor dobott utoljara mil lampat (ennek is latszania kell egy normalis diaggal), illetve az elo adatok alapjan van-e barmi gyanus, eltero ertek az elvarthoz kepes.
-
Ebben soha nem lesz meg amit vevői oldalról keresel. Ha valaki beruházott egy nagy értékvesztésű valamire akkor annak a bekerülési árát akarja viszontlátni. Az értékben bekövetkező deprivációt az eladó mindig is minimalizálni akarja majd.
De felejtsük el hogy megemlítettem - ez örökre a használt autók adásvételének a központi témája lesz és nem lehet benne igazságot tenni. -
-
kenguru99
senior tag
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
Polo és a többi korabeli VAG 1.6 TDI veszélye a porlasztók, 200-250e km felett jöhetnek a hibák, ~90k nettó darabja újonnan. Ha belefér a javítás várhatóan néhány év múlva, vagy addig már el fogod adni, akkor be lehet vállalni (alapos átnézés után). Ülés próba is fontos, legyen kényelmes ennyi km-re.
-
mufi
senior tag
Update, mivel jelen pillanatban ennyiért csak az alja van, így erősen fontolgatom, hogy inkább legyen 1-1,5 milla, aztán így nem érhet meglepetés talán. De tényleg 4 millióért alig találni olyat ami 200 ezer alatti, de inkább 300 feletti...
Alfa 159-ről mi a véleményetek? -
szóval mindenképp nagy prémiumot akarsz (E-osztály, Q7 volt itt megnevezve) 4 millióig?
én nem tántorítalak el tőle, mert mindenkinek lehet szerencséje!
ha pont neked lesz, akkor évi 1 millió alatt is megúszhatod a fenntartást.
csodák nincsenek, ha lesz majomra, legyen banánra is -
Ádám16
addikt
Legjobb, ne add lejjebb!
vzsryl jó ajánlásokat írt.
Azok közül is én a Renault-t venném valószínűleg, nagyon jó az a motor, és gond sem szokott lenni az autó más részeivel sem nagyon. Ezen kívül a C5 még (fehérben főleg), ami nekem nagyon tetszene.
A Ford ellen valamiért be vagyok oltva (főleg a belterük nem jön be), de azt is sokan ajánlják. -
vzsryl
nagyúr
Pénztemető.
Bővebben kifejtve egy nagyszerviz vagy egy kisebb, általad okozott baleset is gtk. Csak nézz hozzá gumiabroncs árakat…
Amúgy jó nagy, elfér benne hátul 3 gyerekülés (ez csak nekem lényeges), nyomatékos, viszonylag jól fogyaszt, kényelmes, biztonságos és mocskos ronda SUV. De ezeknél jóval fontosabb az első mondatom.
Ha nagy prémium SUV kell, akkor Lexus RX. Ehhez is nagyon drága minden, de legalább ritkán kell piszkálni.Próbálj ki egy fullos, faceliftes (2014-2018) Pug 508-at. Az Octavia-hoz képest RR.
-
vzsryl
nagyúr
Superb MK2/Passat B7 2.0 CRTDI@170Le
Ezek még PQ46 platformon vannak, de 4M-ig lehet belőlük szépet vadászni. A 150 lovas TDI már MQB volt (Golf 7, O3, Superb 3, Passat B8 stb…), de abból 4M-ig csak leharcoltak lesznek leginkább.Mondeo MK4 fl 2.0 TDCI@163Le
Ebből már csodaszépet is kapsz ennyiért, de lehet, hogy egy MK5-ös kijön belőle.508/C5 2.0HDI@163Le
Utolsó, ráncfelvarrott évjáratok, fullos felszereltséggel.
Laguna 3 2.0 DCI@150Le
Itt már 4Control (négy kerék kormányzás), Bose Hi-Fi, minden van 3M felett. -
Anaren91
senior tag
Teljesen mind1 min keresztül megy a zene. Vehetsz 1 milliós DAC ot is, auxon keresztül így is úgy is a kocsi fejegységén megy keresztül... Bluetoothal rányomod a telefonod és nyomatod a deezert vagy spotify-t magas minőségen és jóccakát.
De ha a legjobb minőséget akarod, szerintem szerezz be egy bakelit lejátszót és azt kösd rá -
mufi
senior tag
Na. Megvolt az Amen. Mostmar csak turelmesen kell varni a kicsikere, azt majd csak megjon. Rendelek egy jo kis bor autoskesztyut hozza, ehhez mar az is dukal. Illetve. Mivel mar Canton lesz benne. Pendrive az ugye azert nem a legjobb zeneforras, igy azon gondolkodom, hogy veszegy valami jobb minosegu kulso mp3 lejatszot, s azt kotom radiohoz, ugy talan elvezheem a jobb minosegu zenet. Vagy siman telefonra toltsek le 320 kbits minosegben zenet oszt csokolom? Kell kulon bejaratni az uj hangfalakat a kocsiban?
-
ngaba
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
Azzal az üléssel jó lesz, az alap ülés az határsz@r. Majd jöhet a beszámoló ide vagy a Skoda topikba ha már belegyűrtél 1-2 ezrest.
-
Doki16
addikt
Egy ehhez hasonló cuccnak kell lennie a szélvédő mögött. Ez azt a célt szolgálja, hogy adaptív tudjon lenni a fényszoró. Mindig letudja onnan venni a reflektor fényét ahol éppen van autó vagy jön szembe valaki. Passatban csak így tud a LED2-vel lenni adaptív a távolsági. Meg ez kell még a táblafelismerőhöz is, ami nem egy nagy extra
De a sávtartó is ezt használja az viszont érdekes lehet neked, ha kell a holttérfigyelő is.
Így már értem, hogy neked miért kell. Teljesen jogos ilyen sok futott km mellett neked. Amelyik autóban benne van a távtartó tempomat az tudja a ráfutásos baleset elkerülőt is. Passat támogat 360 kamerát is. Elég sok kényelmi és biztonsági funkció van benne. Egy Superb/Passat már tud level 2 önvezetést. De már a Golfom (2015) is képes rá 10 másodpercig.
-
Doki16
addikt
Elmondom neked, az állófűtésben a -10 fokban is gatyára lehet vetkőzni, a kormány is meleg lesz akkora már hidd el
De egy Superb/Passat vonalon mindkettő extra rendelhető. A holttérfigyelő miért olyan fontos? Csak egy lámpa van oldalt a tükörben és annyi. A keresztforgalom figyelő már másik extra. Az a lényeg, hogy olyan kocsit válassz amiben a jobb fényszóró van és mindenképpen legyen a szélvédőben kamera. Mert a legjobb fényszoró sem ér semmit a kamera nélkül.
-
Doki16
addikt
Xenonnal már jó ideje nem szerelnek szerencsére autókat. Az új Passatban már nincs halogén se csak LED. Ha esetleg LED2-vel van szerelve az adott típus (képről simán megmondom ha esetleg van), akkor az egy brutál jó fényszóró. Én a Passatott venném ha ErgoComfort ülés van benne esetleg. Minden irányban motorosan állítható memóriás masszírozos ülés. Gyanítom a FL modellekben már még jobb van.
-
molnarpeter
nagyúr
Nekem Passat, nekem az valahogyan egy megnyugtatóbb közeget jelentett ország átszeléshez, de ErgoComfort opció hozzáadásával
Mondeo-t illetően is vennék azért egy üléspróbát és tennék autópálya tesztkört (ezügyben illetékes kereskedő vagy flottakezelő kéne példányt biztosítson, ha el akar adni
), és csak utána mérlegelnék, melyik kényelmesebb. Octavia után összességében a Passat nagyobb előrelépés volna, csak ugye az ára is erősebb - Superb nem jöhet szóba?
Volvo is érdekes lehet, elsősorban ülés kényelme miatt.
Mondeo sem rossz, sőt, kifejezetten élhető lehet a plusz extrákkkal, pl az adaptív tempomat nagyon jól tud jönni sok napi km mellé szerintem, nameg korai sötétedés mellé jó a LED is... Viszont pl itthon 4WD szvsz fölösleges (2x fizet az ember - egyszer a szalonban, másodszor a folyamatos plusz fogyasztással). Színben ha van mozgástér, az alap kékkel lehet spórolni más extrára, én az olcsóbb fehérre böknék (ne melegedjen napon). Automata már hagyományos, motor maradt egyelőre a jól bevált PSA dízel. Felni ügyileg is maradnék alap opciónál. Szóval próbálnék picit módosítani a felszereltségen, ha van rá lehetőség (sávtartó, állófűtés, carplay/android auto érdekes lenne mondjuk). Na elnézést, ha irreleváns a dolog, és fix a felszereltség, csak flottás munka alatt végigpróbáltam néhány vasat. -
-
szőröscica
addikt
Biztos nem megy majd annyira, de szerintem normalis kozlekedesre boven jo lesz. De azert eUpokkal ne allj le versenyezni, azokba meg az 1.5 turbobenzin fokak foga is beletorik.
Nekem volt 1.9-es dizelem 1500 kilos autoban, meg chip elott is turhetoen vitte a kasznit, pedig csak 270Nm es 120 lo volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest