- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
st6969 #226322 üzenetére
Erre egy dizel PHEV volvo v60 kell neked. A nem munkanapos bolti járásokra meg mindenhova ott van az 50km elektromos hatótáv, ha meg messzire kell menni akkor ott az 5 hengeres dizel. Nekem volt és nagyon szerettem
Sőt 8milla már az alja az új benzines PHEV volvoknak, arról sem mondanék le
-
footy
addikt
válasz
st6969 #226326 üzenetére
En a PHEV-t nagyon atgondolnam, mert ott tenyleg mindket technologia hatranyat megkapod. Allando toltogetes es a belso egesu draga uzemeltetesi koltsege is van.
Vagy ontolto hibrid mint a Toyota es Honda, vagy pedig BEV. A 8M arsavban mar vannak jo, 64KW-s Kia Niro illetve Soul modellek. -
den89
tag
válasz
st6969 #226326 üzenetére
Nagy spórolás lenne ekkora futásteljesítmény mellett az elektromos. Még napelem nélkül is. De ennyiért többnyire Nissan Leaf, Opel Mokka, BMW I3, VW ID3, Renault Zoe méretű autókat kapsz. Azért ezek finoman szólva nem kombi méretű, családi autók. Mondjuk egy Peugeot 2008 e2008, Hyundai IONIQ méret már talán vállalható családdal. Engem a hatótáv zavarna jobban, jó esetben 300 km ezeknél az autóknál, de pályán valószínűleg kevesebb. Túl messze nem indulnék el velük, nálam még sokáig csak 2. autónak jöhet(ne) szóba az elektromos (hiába van napelemünk). Esetleg 3-5 év körüli Octavia, akár sedan, akár kombi, ami így eszembe jut, és családdal ideális lehet. Én is ebben gondolkodom most.
vzsryl: 8 M-ba bőven belefér az új szériás Corolla kombi? Mikortól van az új széria? 2023 vagy azutáni Corollákból benzineseket kapsz csak ennyiért (125 ló, 3 henger), sőt kb az összes sedan, nem kombi. 8,5-9 körül jelennek meg a kombik. De ezek szerintem többnyire még az előző szériásak.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
st6969 #226310 üzenetére
8M-ba bőven belefér egy pár éves, de legfrissebb szériás Corolla kombi, még akár a 2.0 hybriddel is.
Egyébként éves 25k km igázásnál akár 1M Ft-ot meghaladó összeget is spórolhatsz a konnektoros töltéssel a benzin/dízel üzemanyagokhoz képest. Feltéve, hogy otthon tudod tölteni. Ha nincs 3 fázisod, akkor is van értelme rászánni azt a pár százezret, mert néhány hónap alatt megtérülne. -
rbalint88
addikt
válasz
st6969 #226310 üzenetére
Ha tudod tolteni es jellemzoen nem jarod ki a toltest napon belul (nap vegere marad mondjuk egy biztonsagi 20%), akkor lehet gondolkozni villanyban is, de alapbol nekem erre egy 150 lovas 2.0ti dsg Octavia kombi jutott eszembe. De lehet Passat, Golf, Superb, vagy akar Seat Leon, Audi A4 is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
st6969 #226310 üzenetére
Villany ne legyen felejtős!
A magasabb áron is bőven olcsóbb konnektorból tankolni. Csak akkor hasonló a töltési költség, ha oszlopon veszed az áramot, az meg csak nagyon hosszú utakra érvényes, éves szinten kerítési hiba... Mennyi a jellemző km, lesz mellette másik autó? (1 autós háztartásnak PHEV talán jobb lenne.)
-
Jaded
őstag
válasz
st6969 #192577 üzenetére
Szia!
Én M4-nél nem tapasztaltam eddig a gumikéder befagyást, de biztos ami tuti, Carpro Perl-el bekentem most is. Van egy kis mikroszálas szivacsom, azzal szoktam körbekenni, így nem fröcsög mindenhova.
A szélvédőpárásodásra tényleg ott a "Jó kilátás" funkció (bár én egyébként is szívok a szélvédővel, hiába takarítom, mindig tiszta kosz). Meg ebben a szezonban arra szoktam rá, hogy a klímát benyomom Auto-ra, így nincs gond (és szerintem melegebb is van). Egyébként ez a párásodás ilyen Megane vagy Renault betegség, nekem a Megane 2 is nagyon párásodott és ez is. Belül csontszáraz (volt) minden. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
st6969 #192587 üzenetére
Én is küzdők a pára ellen Focus1-esben. Én ultraderm-et szoktam beáztatni, a szemcsés részt megvárom míg kiül az aljára, mert az karcolna. Ez marha jól oldja a zsírt az üvegről. Utána még rá lehet menni mással is, ha nem tuti az eredmény.
További trükk, hogy csak a szélvédőt és a két első ajtó üveget szoktam, szóval maximum a felét az összesnek, a többit ilyenkor már belülről nem, mert a para inkább a koszos, zsíros hátsókra ül ki. Így vékonyabb ül ki előre, azt max. 30 másodperc alatt lefújatom 4-es ventivel.
Azt is lehet csinálni, csak nem valami életszerű, hogy a vizes rongyokat, törlőket nem hagyod benne, a cipőkre figyelsz, a gumiszőnyegen pedig, ha van egy kiönthető csepp is, azt mindig kiöntögeted. -
dj79
senior tag
válasz
st6969 #192580 üzenetére
Glicerin van a gyógyszertárakban, elég sok helyben kevert krémhez használják.
Párásodás ellen: bármilyen ablaktisztítóval alaposan megpucolod belülről a szélvédőt, majd gyógyszertári alkohollal átitatott puha rongy segítségével áttörlöd kétszer
Aztán jöhet a szilikonos macskaalommal töltött zokni -
BigBlackDog
veterán
válasz
st6969 #192580 üzenetére
Gyógyszertárban érdemes rákérdezni, elvileg 1-2 decit legalább szoktak tudni adni.
Ablakpucoláshoz Frosch tisztítófolyadékát ajánlom, nálunk bevált. Egy átitatott mikroszálas ronggyal (pl. a háromszög alakú tisztítóval) át van törölve a szélvédő belső oldala, majd egy másik, tiszta mikroszálassal pedig szárazolni szoktuk. Ha maradt még folt, akkor az átitatott rongyot mosd ki, csavard ki, amennyire lehet, fújd be újra Froschal és ismételd meg a mutatványt!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
st6969 #192577 üzenetére
Szilikont én már jó ideje hanyagolom (port összeszedi és elég zsíros lesz a felület). Gumikéderekre glicerint szoktam használni (beszerzésre egy tipp az Azúr a nagykörúton).
Thaliánál mi is szívtunk a párásodással. Próbáltam páragátló bevonattal, de nem segített hosszú távon. Sötétben a szembe jövők fényeit szórta eléggé. És nagy hidegben legalább képes volt belülről is ráfagyni a szélvédőre a pára (előtte ilyet még nem láttam).
Klíma a legjobb, de 5 fok alatt már az sem ér sokat. Ahogy olvasom, ez Thaliánál eléggé típusjellegzetesség, másnál is így működik.
Ami még okozhat párásodást, hogy valahol befolyik a víz, esetleg szivárog belül a fűtőradiátor.
Új hozzászólás Aktív témák
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest