- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
atillaahun #28283 üzenetére
Ez elég korrekt így, ezzel már csak annyi baj van, hogy nem enged egy bizonyos zoom-level alá menni (közelítésnél)...
Most néztem vissza, hogy valóban válaszoltál, csak anno szerkesztetted, amit gondolom már nem láttam, de akkor itt és most köszi
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #28268 üzenetére
A legrosszabb 2300, Komlóstetőről a Kilián-Diósgyőr-Újgyőri környékén lévő cellák aktívak.
Ezek által rajzolt körök határozták meg a helyzetem és valószinüleg az adók információi alapján a Llama meg ezekből kiszámolta hol vagyok
Ha felrakod, vagy már felraktad a map kiegészitőjét lehet állítani a területet, figyelembe vevendő cellákat, sőt a tőlük mért távolság is állítható.
Persze ezeket már nem az elhagyás miatt írom, hanem a terület alapú beállítások pontosságának javítása miatt.
Mondjuk van "A" cella ez 2400 méteres körben érzékel, de a map pluginnal megadható hogy a cella közelében csak 150 m-re lépjen érvénybe az ehhez fűződő területi esemény.
Ha ebbe a 150 méteres körbe más cella is beleesik, ami zavarja egy másik területed akkor azt eltávolíthatod. Ahogyan észrevettem 2 cella elég egy területre.
Melóhelyem közelében pl megadtam, egy 800m sugarú kört, ha ebbe beleesik valamely cella akkor ez alapján nem kell cellát is választanom mert ott erre nincs szükségem...
Remélem azért érthető -
Mercutio_
félisten
válasz
atillaahun #28268 üzenetére
A cellák sűrűségétől függ a pontosság és gondolom a használt technológiától is (4G már központ és bázisállomás oldalon is más mint a korábbi rendszerek) és feltehetően a szolgáltatónak vannak olyan eszközei amit te nem érsz el (készülék adóteljesítményének megemelése, bázisállomás váltás kikényszerítése a pontosabb behatároláshoz, stb.)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #28264 üzenetére
@xSide: ugyan annyi, mint a többi lehetőségnek
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #28261 üzenetére
Az a -100 méter sok szerintem (én is erről hallottam).
A Llama legközelebb eddig 4 m-re dobta a helyzetem kizárólag cella információ alapján háromszögelt területre, akkor nem hiszem el a szolgáltató saját eszközeivel nem tudja ugyanígy meghatározni(#28263) CoolBoy323 az sms-nek mennyi az esélye, hogy bekapcsolja a gps-t és az talál is jelet mondjuk egy lakásban?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #28261 üzenetére
a PhoneLocator Pro SMSben is el tudja küldeni a GPS koordikat ha jól emlékszem!
de ha üres a kártya egyenlege, akkor ez is buktató XD100% megoldás NINCS sajna
-
Ateszpapa
addikt
válasz
atillaahun #28244 üzenetére
Köszi, majd keresgélek, hátha..annyira nem fontos, de néha jól jön, ha a főnökkel beszélek..
Neked is Boldog Névnapot-így utólag!
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #28126 üzenetére
Ennél szerintem egyszerűbb, ha felírja milyen appok futnak és megnézi a marketen, hogy melyik app kapott olyan engedélyt, hogy ébren tarthatja a kijelzőt.
(#28159) St3ven: Ez mind igaz ám az Operára is (legalábbis a Mobilera), kivéve a duplatapi zoom mértékének beállíthatóságát. De majd lehet én is kipróbálom ezt a csónakos böngészőt.
-
válasz
atillaahun #28131 üzenetére
Ha annyira fontos, akkor csináld úgy mint sok lelkes fiatal.
1, Bocs kétszer ment, de ezt eljátszod mindig.
2. Gyakran csak szúrj be egy szmájli, akár minden ok nélkül is.
3. Szólj hozzá mindenhez, ha nem értesz hozzá az nem számít, csak növeld a hozzászólások számát.
Én is ezért tettem ezt a hozzászólást mert minél előbb (PH! addikt) szeretnék lenni! -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #28131 üzenetére
1750
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #28035 üzenetére
Látod azt nem tudom, mert én az Opera Mobile-t sosem tettem fel, a 13 MB-os mérete miatt.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
atillaahun #28027 üzenetére
Hát ha laggol görgetésnél vagy nagyításnál az nem az app hibája, hanem a hardveredé
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
atillaahun #28027 üzenetére
Nekem a gyári egész jól bevált, azzal mi bajod? Anno feltettem én is az operát, de töröltem, mert tök fölösleges volt.
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #28016 üzenetére
Köszi,meg fogom nézni. Viszont ha azt is letörlöm,már csak az én Swiftkey x-em marad... (persze van smartkeyboard pro-m is)
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #28000 üzenetére
Root jogom van,de magát a progit milyen néven találom? Mert az eddig törölteket név alapján egyértelmű volt. Mondjuk még nem kerestem...
Etetésen van a kicsike
Jah,system/app... Akkor biztos meg lesz az
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #28000 üzenetére
köszi
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #27953 üzenetére
Már csak a Swiftkey x van fent,(meg az alap android)de az "alap android" bill-t nem tudom törölni. A helyzet ma még változatlan volt reggel,megint kiválasztani,stb.
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #27991 üzenetére
Nekem mondjuk 1% körül eszik 3g-n a telefon, ennél sokkal jobb nem is kell. (Gtalk, gmail, viber folyamatosan; freemail, időjárás 2 óránként szinkronizál.)
-
DonThomasino
veterán
válasz
atillaahun #27987 üzenetére
Aksi kímélés miatt ő úgy szeretné, hogy a 3G csak akkor kapcsolódjon be
mikor indítja a például a böngészőt. Ellenkező esetben a 2G menne mindig.
Ha mindig be van kapcsolva a 3G, jobban merül az aksi és
kapcsolgatni is unalmas. -
St3ven
addikt
válasz
Az lett a vége.
-
xSide
őstag
válasz
A hálózati helymegosztást be kell kapcsolni, az akksi így jobban merülhet, viszont nem annyira mint a bekapcsolva hagyott wifi
Az ellenőrzést 20 percenként végzi és 1 másodpercet kap rá jelenleg!
A lokalizációt a térkép kiegészitőt letöltve és törölve pár cellát, szűkiteni lehet...
Én a wifit épp azért adtam meg, ha lekapcsolódik már kapcsolja is ki.
Az a veszély pedig nem áll fenn ha hazaérek, hogy visszakapcsolja, mert azt a kiválasztott cellákhoz kötöttem!
Kicsit bonyolultnak tűnhet, de egyszerű.
Korábban én sem hittem ezekben, egy hetet kap. Ha nem merül az aksim jobban, marad!
A profilokkal állitható a csengőhang, rezgés, maga a hang, ébresztés, alkalmazás indítható.
Délutántól nem volt vele időm foglalkozni, hagytam tanulni -
TRob1
veterán
válasz
Na pont ugyanígy voltam eddig bárkinek bármilyen listájával.
Ezért is mondtam, hogy nincs ilyen legjobb lista, nem kivitelezhető.
Látod, hiába van a listámon pl. a világ legnépszerűbb launcsere, te nem azt használod (és persze én se azért, mert mikor nem az volt, már akkor is ezt favorizáltam), de vehetnénk bármelyik appot, hisz a maguk nemében szinte kivétel nélkül mind jók és népszerűek is(nálam mindenképp
)
Te pl. mit használsz képnézésre vagy mondjuk wifi-s adatátvitelre? (csak kiváncsiság, semmi egyéb) Sőt, ha gondolod, írhatsz egy kis listát te is, és mindenki más is, hadd tudjuk már meg ömlesztve, hogy kinek mi a legjobb...
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #27949 üzenetére
Mert olyan nincs is, hisz ahány ember írja, kb. annyi féle legjobb van mindenből.
(Nem kell messze menni, elég ha csak a folyamatosan felbukkanó "legjobb" Launcher témát nézzük... vagy az én első számú kedvenc appom, a Titanium Backup Pro-t, amit pl. egyesek folyamat szidnak, mások istenítenek, sokan meg ki sem próbálják root hiányában...) -
Foose
addikt
válasz
atillaahun #27889 üzenetére
Igen, végülis ez történik. Sajna gyári rom. Power gombbal kapcsolom ki. Sőt, automatikusan az android billentyűzetet is látja választáskor.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #27894 üzenetére
Köszi, próbálkozom.
Csak arra gondoltam, hátha van valami progi erre, ha már magában az androidban nem találok ilyen beállítási lehetőséget.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27880 üzenetére
Skype-ról eddig egyszer nem dobott le és gyorsabban is bejelentkezik mint az im+. Nekem utóbbi valamikor még percekig loginolt míg facebook, msn már rég be volt jelentkezve.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27876 üzenetére
én most cseréltem le imo-ra. Sokkal gyorsabb bejelentkezésnél nem fagyasztja szét a telefont.
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #27854 üzenetére
Ennek a ROM-nak az oldalán láttam. Ha leszeded a legújabb, 3.3-as verziót, és kibontod, biztosan megtalálod kis kutakodás után a dolog működési elvét.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27854 üzenetére
Nekem enged választani látszólag így működne de amikor elindítom újra tök mind1 melyik van kiválasztva mindig a magyar hangsáv az aktív.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27808 üzenetére
Most nincs duál sávos videóm de talán megtaláltam. Még mielőtt elindítod a lejátszást hosszan nyomsz a videóra -> Property -> alul vannak a hangsávok (elvileg).
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #27799 üzenetére
Kicsit jobban utánaolvastam a dolognak. Úgy néz ki, hogy csak CM7 ROM-ok esetén működik. A services.jar átírogatásával meg lehetne oldani bármilyen ROM-on elvileg, de ennyire nem értek hozzá.
F-ECT$: /data/data/com.rovio.angrybirds (vagy valami ilyesmi) mappa.
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #27808 üzenetére
Lejátszás közben Menü?
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #27784 üzenetére
Az Opera miatt kellene,mert ha egy idig mást is csinálok és visszalépek az operába,akkor elfelejti,hogy melyik lap volt megnyitva.
-
w.miki
veterán
válasz
atillaahun #27651 üzenetére
ez az a boot menu program, ami a Teljes Rom-ot lementi, nem?
a gmail jelszóval együtt...
-
toth_janika
őstag
válasz
atillaahun #27648 üzenetére
Az Android Lost nevű programmal.
A 800m pedig egy átlagos érték 10 mérés alapján. Volt, hogy 1,4 km-re a tényleges helyemtől jelezte!
SZERK:
És olyan is, hogy 100m! -
_NCT
addikt
válasz
atillaahun #27644 üzenetére
Kár hogy nem katonai főiskolán voltam híradós, ott erre már biztos meg lenne a megoldás fű alatt
Amúgy az SMS-es megoldás is ezért szívás amit leírtál. Ha nincs pénz,nem találod meg. Mindenesetre felteszek egy Wifi-s szutykot, ha esetleg valahol felmászna netre az illető, akkor meglesz (bár remélem erre soha nem kerül sor). De ezeknek is addig van értelme, amíg nem hozzáértő a tolvaj. Mert tehetsz fel akármilyen védelmet, ha recovery-ből vagy parancssorból szépen lehúz minden adatot a telefonról
-
_NCT
addikt
válasz
atillaahun #27642 üzenetére
Már épp írni akartam privátot,láttam h te is kerested bőszen itt a megoldást, de ahogyan te is, én sem találtam még használhatót
-
Tomi0703
addikt
válasz
atillaahun #27590 üzenetére
Alkalmazásokból töröltem ki. /data mappám üres szóval a systembe lesz gondolom az app mappában.
Köszi!
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #27432 üzenetére
Nekem az a tippem, hogy a biztonsággal függ össze az is, hogy külsős appok nem tudják "kinyerni" belőle az infot az értesítéshez...
szerk: Persze, az biztos hogy vannak mentései, de azért akkor se kerüljenek más kezébe a mélek, kontaktok, jelszavak, egyéb adatok... stb. ha nem muszáj.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #27428 üzenetére
Sztem tuti jobban jársz ha az új gmail appot használod és hagyod a fenébe az értesítést (értesítési sávon úgyis jelzi), mint hogy egy régebbi gmail appot használj csak az értesítés miatt (legfőképp a biztonság szempontjából, ugyanis ez irányú javítás/fejlesztés is történt)
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #27418 üzenetére
Animated Weather Pro-t nem találtam,de ezt igen:Animated Weather Widget&Clock
-
TRob1
veterán
válasz
ADW Notifier is működik sokak szerint (én nem használom, Go párti vagyok)
Ha a Gmail jelzésre gondolsz, az meg semmivel nem működik mostanság...ui: habár ahogy olvasom, mindenkinek máshogy működik vagy épp egyáltalán nem.
-
basaja
senior tag
válasz
én kb 1 hónapja váltottam a köpönyegről a palmaryra,sokkal pontosabb,valamint a juice defender alatt is hajlandó a frissítésre,míg a köpönyeg meg se nyikkan...
-
ertz
aktív tag
válasz
atillaahun #27184 üzenetére
Tehát adtak a sz_rnak egy pofont... Bohóckodni jó vele, de ha tényleg ellopják nem segít.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #27107 üzenetére
Köszi a választ, a Box-ot megnéztem, az jó, hogy 50 Gb ingyenes, de csak a fizetős verzióval lehet a géppel is szinkronizáltatni, szóval nem a legjobb.
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #27113 üzenetére
a kétirányu is ingyenes. én a dropsyncet használom erre. a mobilnet forgalmon kívül ne kerül semmibe.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #27113 üzenetére
Köszi az infót.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #27107 üzenetére
Melyik része fizetős a dropboxnak? Mert nálam szinkronizál és ingyenes is.
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #26888 üzenetére
nem tudom, mert nem állandó, hanem időszakos a probléma, random jelleggel jön elő.
adam3: sajna semmi
begépelem a tárcsázóban és semmi nem történik.
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #26831 üzenetére
Az ellen meg ezek a szoftverek sem védenek. Eleve a Google szinte mindent tud rólad ha Androidot használsz...
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #26819 üzenetére
Köszi, csekkolom.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #26799 üzenetére
Nem nekem volt problémám vele. Opera Mobilet használok, tökéletesen működik a flash.
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #26802 üzenetére
Plusz egy szavazat az anysoftkeyre.Nem kell tökölődnöm a hosszas bill.nyomásokkal, hanem beállítástól függően kiteszi szépen az ékezetes betűket is a screenre.
Én a SlideIt-től nagyon idegenkedek.Folyamatosan érinteni kell a kijelzőt, egy haver próbálta, azt mondta ,hogy ha véletlenül kicsit is elemelte a kezét,akkor már ugrott is a mutatvány.
Ha koszos a kijelző, olyan mintha zsíros kenyeret kennék, nekem a pötyögős megoldás messze jobban bejött. -
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #26799 üzenetére
Sziasztok
Tudnátok ajánlani nagy ujjakra billentyűzetet?
Sokat kipróbáltam már,de 3,7 es kijelzőn gyakran mellé ütök,ami elég zavaró.
kösziMelyik bacup progit használjátok ami tutira visszahozza a progikat?
Nekem a monster nem jött be. -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #26786 üzenetére
Én is azt használom, én a készülék miatt mondtam, mert nincs a Defyvel gyakorlati tapasztalatom, de mivel ARMv7 CPU van benne, ezért elvileg mennie kell.
-
Something_
őstag
válasz
atillaahun #26744 üzenetére
Gond megoldva, köszönöm a segítségeket!
-
tutis
őstag
válasz
atillaahun #26734 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a jótanácsot.. Rootolni fogom majd a telót, de azt majd a teló saját topikjában megkérdezem hogy kell, mert még nem olvastam utána...
(#26728) F-ECT$
mégis meg kell kérdeznem, mert a rövidítésből nem jöttem rá, mi a rendes neve a tbp proginak? -
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #26731 üzenetére
Nálam a 3g watchdog csak kb 5%-ot téved, és külön számolja a wifit és a 3g-t. Persze az nem mér programonként külön.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #26634 üzenetére
Azt nem tudom, mert a docs to go-t használom napi szinten, így ahhoz hasonlítom.
-
válasz
atillaahun #26621 üzenetére
Hm, koszi, ezen valahogy atsiklottam...
-
zsolt19900
őstag
válasz
atillaahun #26604 üzenetére
saját magamat szeretném felvenni
így nem látom a képét a telefonnak, szóval nem-nem értetted félre
-
macimeister
aktív tag
válasz
atillaahun #26444 üzenetére
Hol állítom benne, hogy az adott napon hány órakor szóljon?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #26433 üzenetére
Na megnézem ezt a RealSync-et. (Pro és sima között csak a 15 fájl/korlátlan a különbség?)
(#26435) dokee78:
Ez hamis, még a vak is látja hogy vmi amatőr Photoshopper készítette. A DB különben sem ilyen fajta tintát használ a leveleihez, és viasszal le van pecsételve...(Én meg várok a végleges, a "nagyközönség" számára is elérhető verzióra
)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #26431 üzenetére
Az oké, de ha épp az erdőben sétálgatsz, és pont akkor vki a közös (megosztott) mappátokba bedobott neked pl. egy 1,5gigás divx filmet hogy feltétlen nézd meg, a telefon meg leszinkronizálja a zsebedben, akkor mi van?
(Ha csak wifi-n, akkor meg megintcsak elvesuik a lényeg amit szeretnél, a folyamatos szinkron).
Sztem így jó, bármikor-bárhol elérem azt ami épp kell (ha van bármilyen net)(#26426) dokee78 :
És ezt te tuti a DropBox-tól kaptad?Mert ha igen, miért nem kaptam én is, és miért nem elérhető Marketen? (Inkább nem kockáztatok vele)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #26427 üzenetére
Jah, csak épp utána kellene gondolni: ha szinkronizálna folyamat mint pc-n, és a mobilneted 1 nap alatt kifújna, akkor mit mondanál? Direkt van így megcsinálva. ("De jó is lenne" ha a 8 gigányi dropboxomat automatán szinkronizálgatná a telefonra
)
(#26428) dokee78:
Na pont az ilyesmik miatt nincs benne... -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #26427 üzenetére
Jelenleg nem tudom kipróbálni sajnos.
Szinkronizálásra használd a Dropsync Pro-t,bár úgy rémlik az a teloról szinkronizál a Dropboxra,beállított mappát.
Beállítottam egyszer a Dropsync-el egy fotós mappát,mert azt hittem épp üres volt,de pechemre volt benne sok kép,így az 500MB-os netcsomagomból 275MB-ot le is evett.
-
macimeister
aktív tag
válasz
atillaahun #26276 üzenetére
Mobile nekem csak teker mikor a link-be akarok belépni. mini hamar felcsatlakozik. Nálad gyors?
-
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #26258 üzenetére
Jah, annyiért durva. Nem tudtam az eredeti árát, múlthéten 23Ft volt az akcióban...
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #26258 üzenetére
...és végül egy kér(d)és, linkeltetek itt régebben egy App-ot, - csak már nem találom - amivel a többi program hozzáféréseit lehet lekorlátozni. A jogosultságokat, amiket telepítéskor kér.
Tetves faszbuk, meg Animated Weather folyton beragasztják a GPS-t, nem lehet őket lekoptatni róla, kapcsolgatni meg nem szeretném mert másra szoktam használni.Ja ige, és egy extra kérdés (...tudom, én is szeretem az ilyeneket
), olyannal már találkoztatok, ami a teló SD tartalmát nem (csa) böngészőn, hanem LAN-on keresztül is elérhetővé teszi? Tehát lehet vele megosztott mappákat állítgatni, mintha csak winfosban lennék.
-
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #26226 üzenetére
SlideIT
-
Kiory
csendes tag
válasz
atillaahun #26217 üzenetére
attilahun (#26217)
Köszi. Igen, szép lassan én is ide lyukadok ki... És igazából nem értem. PowerPointot minden bővítménnyel lejátszani az egy furcsa elvárás egy androidos tablettől? Egyik ismerősöm (kertész) épp most agyal, hogy laptop helyett (ami nehéz és körülményes, meg nemigen tudja terepre vinni), milyen eszközön tudna rögtönzött bemutatót tartani kint terepen leendő ügyfeleinek...De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???
-
erikke17
őstag
válasz
atillaahun #25194 üzenetére
Értem, mondjuk nem tudom miért jó ez hogy csak bizonyos országokban érhető el... Nem lenne jobb Googlenak hogy minél többen használnák...
Tört verzióval meg most nem fogok szórakozni, csak szerettem volna kipróbálni ha már egyszer van... És úgy látszik mobilnettel sem vagyok egyedül hogy megkergül...
Egyébként megtaláltam google support részénél melyek azok az országok amik támogatottak, és Magyarország meg nincs ott, kicsit hiányos a lista.. -
Kakumix
senior tag
válasz
atillaahun #24442 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #24442 üzenetére
RAR-ba kell küldeni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #22191 üzenetére
16 km sugarú körben (vagy inkább négyzetben) menti el az adatokat - fotó
-
RAiN91
őstag
válasz
atillaahun #22191 üzenetére
Megoldottam, csak nem volt frissítve, és nem is szólt, hogy frissítsem. És ez együtt működik a Google Navi-val? Tehát ha maps-ban letöltöm azt a 10 mérföldes kört, akkor azt a navi is látja?
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #22161 üzenetére
Szokott helyemen nincs sajnos...
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #19947 üzenetére
Hát az androidos fb kliens még igencsak puritán (mondjuk a sima webes felület meg nekem sok
)
Ez egy kicsit nekem
SteveJobs - MagicLockerTheme
De biztos van akinek nem, bár androidra a másik fél képét (még ha nagy ember is volt).
-
edward2
addikt
válasz
atillaahun #19947 üzenetére
nekem régebben olyan félreértésem volt hogy válaszoltam az appban ott mutatta is majd napokkal később számon kérték rajtam miért nem válaszoltam és valóban a pcn megnyitva már nem mutatta de a telefonon ott volt így tudtam bizonyítékot is mutatni
szerk.: sms permissionről valaki? mondjuk te?
-
bok92
addikt
válasz
atillaahun #19275 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom!
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #19268 üzenetére
Igen, úgy jó lesz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #19266 üzenetére
Pont ilyet teszteltem a múltkor. A beragadt letöltés a marketes gyorsítótár és az aksi ki/be után is megmaradt egészen addig, amíg újból nem kapott netet a telefon.
-
baalco
tag
válasz
atillaahun #18659 üzenetére
Köszi! Ez megnyugtató (legalábis az a része, hogy nem nálam van a hiba).
Közben újraindítottam a telót és felraktam a Network Monitort is. Most már egyik progi sem mutat adatforgalmat egyik módban sem, ami megfelel a valóságnak (remélem).
Amint aktiválják az új mobilweb csomagomat, kipróbálom mi a helyzet. Addig letiltottam az összes alkalmazás automata frissítését a biztonság kedvéért.. -
válasz
atillaahun #18627 üzenetére
Hali!
Felraktam a Root Explorert, de nem találom benne, hogy kéne kicsomagolni a feldarabolt filmet. Tehát amikor egy mappában van a r01-r45 + a rar fájl és Total Commanderben a rar fájl átmásolom valahova, akkor megkérdezi, hogy "kicsomagolás az alkönyvtárakkal együtt", na az kéne nekem androidon.
Köszi!
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
atillaahun #18400 üzenetére
Szia!
Köszönöm. Csak mivel van szerver ahol "korlátlan" hely van így úgy gondoltam, hogy oda szinkronizálhatna valamilyen program. Sajnos amit eddig néztem egyikben sem volt ilyen. A Titanium media sync leírásában láttam FTP-t de ahogy megnéztem ott sem találtam az FTP-t, ezért írtam, hogy lehet én vagyok a béna. Azért még keresek, nem adom fel.
Névjegyzék: nekem 2.2 Android van a telefonon és a gmailos címtárba beállítom, hogy pl. vezetéknév: Kovács, keresztnév: Zsolt akkor a webes felületen jól rendezi de a telefonon Zsolt, Kovács lesz az eredmény. Az újabbakban (2.3.x) már javították ezt a hibát?
bye
-
Schuey
tag
válasz
atillaahun #18326 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Úgy látom én is úgy gondolkodom, ahogy te. Csupán megfordult a fejemben, hogy elég sűrűn lehetett hallani tavaly, h hol a G-mail, hol a Hotmail fiókokat törték fel hackerek úgy, hogy először csináltak egy ál oldalt (ami megegyezett a főoldallal), ahol megadtad a a felhasználóneved és a jelszavad, ami így az adathalászokhoz került, és ez után bedobott látszólag újra ugyan erre az oldalra (ami már a rendes g-mail ill. hotmail oldal volt) ahol ismét (most már rendesen) be tudtál lépni.
Nem tudom, hogy ez most is létezik-e még, de így nagyon könnyű megszerezni a mások fiókját. Ez ellen max a sűrű jelszócserével tudsz védekezni. (De azt hiszem, hogy azt meg lehet h a market nem nagyon tolerálja.)
(#18328) chab7
Ha gazdag lennék lehet, h akkor is így csinálnám. De azt gondolom, hogy a szegény embernek még fontosabb, hogy jobban vigyázzon a pénzére, az értékeire, mert könnyen bajba kerülhet (likviditási gondok, fizetőképelenség stb.) Ezért úgy gondolom, hogy mindenki számára ez a legtisztább módszer.Sajnos nekem sincsenek millióim a bankszámlámon, de ha a esetleg a fizetésem egy része eltűnne róla eléggé nagy pácban lennék. (Jelenleg nincs semmi befolyó jövedelmem).Í gy is hónapok óta nézegetem a mobilpiacot, mert szeretném lecserélni a tönkrement telefonom pótlására apámtól kapott Nokia 7360-ast egy Samsung Galaxy Ace-re. De sajnálom rá a pénzt (kb 48e Ft), mivel a Nokia még működőképes, viszont jó lenne az Ace, mert többmindenre is szeretném használni a telefont nem csak telefonálásra (zenehallgatás, fényképezés, GPS, a net is jó lenne ha nem vagyok gép közelbe( bár arra főként laptopot szoktam használni).
Szóval ezért vagyok nagy dilemmába, hogy megéri-e belevágni ebbe a projektbe.
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #18326 üzenetére
Nagyon jól írtad le a dolgokat
Én a lehető legkisebb pontként hozzátenném, azaz inkább csak megjegyezném, hogy azok közé tartozván akiknek sajnos nincsenek millió, de még csak százezrei sem az egyetlen fő kártyáján - amire max csak a fizetésem utalják - nem teszek semmiféle limitet és ekkora védelmeket sem. De azt én is nagyon megnézem hol adom meg a kártyaadatomat. (Pl a paypalnak, és csak olyan helyen vásárlok ahol lehet azzal.)
Az én esetemben még a kártyám sem kellene senkinek
Na persze akiknek vagyonuk van rajta azoknak nagyobb védelem kell.
Én még így is úgy érzem, túl vagyok védve -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #18186 üzenetére
Nem szóltam. Épp most jött ki hozzá frissítés, amiben javították is. Vannak még azért jó programok. :-)
Bár az FTP hostolást is megcsinálhatnák éppen.HollyBoni
Szerintem ezt a Blade topicban már megválaszolták neked. Ha mégse, akkor valaki másnak biztosan, napi szinten téma a kérdés.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #18153 üzenetére
Köszi, de nem rootolok. Anno megtettem kijelzőfotózás miatt, de már nem kell, egyéb okok miatt pedig nem rootolom a telókat.
chab07
Köszönöm, de ne foglalkozz vele. A fájlok átírásához mindig rootolni kell, azt pedig nem akarom.
-
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #18127 üzenetére
Értem, köszönöm!
Barátnőmmel CsaládBaráttal ingyen beszélünk, de nem mindig megoldható a telefonhívás, ezért okoskodtuk ki ezt az SMS-es megoldást. Tudnánk beszélni más chat progival is, de ez annyira egyszerű, hogy észre se venni, hogy egy programról van szó.
Ahogy észrevettem, arra minden esetben figyelmeztet ha a szolgáltatót akarja használni akár hívásra, akár SMS-re.
-
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #18122 üzenetére
Értem a program lényegét, csak mivel telefonszámmal kell regelni, ezért kételkedem kicsit...
Meghát a sok ingyen hívás, "SMS" miatt gondoltam, hogy a szolgáltató korlátozhatja vagy felszámolhat valamit. Valahol nincs esetleg atombiztos leírás, tapasztalatok erről?
-
porse
őstag
válasz
atillaahun #18067 üzenetére
Igen, a maps nekem is szúrja a szemem... bár csak ez az egy csinálja ezt, de ha fel is tennék egy másik programot, hogy blokkolja kb ugyan annyit fogyasztana. Fagyasztani meg nem akarom, mert szoktam használni. De nem ismerek ilyen programot.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #18067 üzenetére
Az android assistant / tools fül / startup manager tud ilyet.
-
porse
őstag
válasz
atillaahun #18053 üzenetére
Az android zárja be, ha szüksége van a memóriára.. Vannak ilyen ram scriptek, nekem is van a telon, és 10 megnyitott alkalmazás melett is bőven hagy memóriát. [link]
-
Csedit
aktív tag
válasz
atillaahun #17988 üzenetére
Igen, így már működik
-
Csedit
aktív tag
válasz
atillaahun #17965 üzenetére
Köszönöm feltelepítettem. Úgy látom a skype-ot, vibert ez sem jelzi.
Vagy csak én nem találom hol kell beállítani? -
Altbrucke
tag
válasz
atillaahun #17973 üzenetére
bocs akkor félreértettem amit írtál.
-
csukasi
tag
válasz
Hát nem tudom pontosan mit akarsz, de fentebb már említettem a BuzzPlayer alkalmazást, ebben van olyan funkció hogy "File sharing". Ezt ha elindítod, automatikusan elérhetővé teszi az SD kártyát az internetről wifin 3G-n is. A PC-n a böngészőbe beírom amit ő kiír ip címet 192.168.1.102:8080 és máris megjelenik a telefon mappái. Ez egyébként szuper egy program, nem olcsó, de hihetetlen mit meg nem lehet vele csinálni, pedig én elég pancser vagyok ilyen dolgokhoz, de még én is működésre tudtam bírni. Egyben hálózati lejátszó is, ha letöltesz egy egyszerű ftp progit a pc-re, beállítod benne melyik meghajtókat akarsz elérni pl. filmes mappákat, és a telón megnyitod az ES fileexplorer- rel az ftp-s mappát ott ahol a filmek vannak, a buzz player elindul, és nézheted a filmet, bárhol vagy. No persze wifin, mert 3G hálózaton megnézni egy 1gigás filmet az nem kis pénz lenne.
-
csukasi
tag
válasz
Ez a progi az persze kompatibilis a telóval az az 5000 W mint ár? nem tudom mi lehet. A trial verziót letöltöttem, de az csak 3 napig működik ha igaz.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17968 üzenetére
Épp most próbáltam. Beléptem a webes felületen a Marketba, meg a telefonon is, a webes felületen rámentem a Diceplayer 1.6.5 progira. De amikor rányomok a Continue gombra, eltűnik az ablak, és semmi.
Épp a napokban is megakartam venni a "EzPDFreader" progit, azt nem engedte. Viszont a Buzzplayer progit meg simán engedte. Nem értem az egészet.
Kompatibilitás szemponjából sem lehet gond, mert jelzi hogy jó a telefonhoz. Galaxy S2
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest