- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
DonThomasino #27988 üzenetére
Áhh, értem.
Elméletileg néhány (vagy talán minden?) telóhoz vannak olyan szervíz kódok, amik képesek tiltani a HSPA-t, így ha nem ugrál a teló közte és az UMTS hálózat között, akkor a 3G kevesebbet fogyaszt mint a 2G. Mert készenlétben ugyanannyit eszik, használatban kevesebbet, de végeredményben a hálózatváltogatások miatt többet.
Bár nekem a 2G is megfelel, úgyhogy nem igazán nyomoztam a szervíz kódok után komolyabban. -
bence007
tag
válasz
DonThomasino #27984 üzenetére
Igen, akksi miatt szerettem volna!Ha állandóan 3g-n megy elég gyorsan merül a tel!A 2g-3g widgettel való kapcsolgatás meg néha körülményes!
-
punky10
addikt
válasz
DonThomasino #27879 üzenetére
Azért annyi megkötéssel találkozhatsz,hogy vannak olyan appok,amelyeknek feltétel pl 2.1 v vagy 2.2.Ezek régebbi rendszeren nem fognak működni.Lehet még olyan megkötés is,hogy egy HD játék nem indul el egy 240320-as kijelzövel ellátott telon.Sőt a Gameloftnak van pár játékja.ami eddig csak Tegra csippekkel működött rendesen.Szerencsére az inkompatibilis appok meg sem jelennek a Marketen,illetve ha látod is őket,telepiteni nem engedi.
-
Kakumix
senior tag
válasz
DonThomasino #27879 üzenetére
A program fejlesztője dönti el / választja ki melyik Android verzióval legyen kompatibilis a program. Gyanítom az új programok itt is csak az újabb Android verziókra vannak tesztelve, fejlesztve. A régebbiek pedig a korábbiakra is, bár ezeknél is előfordul, hogy egyes új funkciók miatt a régebbi Androidok támogatása megszűnik.
Szerintem almáéknál sincs utasításba adva a fejlesztőknek, hogy új verziót a programjukból csak úgy adhatnak ki, hogy az csak a legújabb ios-szel lehessen használni. Max. az, hogy a legujabb ios-szel is lehessen használni. -
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27875 üzenetére
A korábbi írásomat fenntartom, de ettől még egy csomó app fizetős. Hogy az apple-nél mi az arány, azt nem vágom.
-
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
Sok ingyenes van.
Sok olyan van, amiből az ingyenes ugyanazt tudja, mint a fizetős, de az előbbiben vannak reklámok. (Amik egy progival jó eséllyel tilthatóak.)
Sok olyan van, amiből csak a demo ingyenes.
Sok olyan van, aminél a játék ingyenes, de az előrehaladáshoz szinte elengedhetetlen, hogy pénzért vegyél ingame cuccokat.
És persze a virágboltot is könnyű használni, szigorúan kipróbálás céljából
-
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
A másik oldalra ez ugyanúgy igaz, mint az Androidra. Vagy fordítva, arra sem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest