Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
válasz
RAiN91
üzenetére
"Igazából villámot szeretnék fényképezni,"
Megkövetlek, lehet szép képet készíteni a telóval is, a készülék neve Nokia 808 PureView . Az állam leesett olyan szép lett, BobTail siófoki villámja
Ezek után őt faggasd a technikáról, amit az előző hozzászólásomba írtam általánosan érvényes, "a kivétel erősíti a szabályt". -
-
válasz
RAiN91
üzenetére
Sajnos a mobil telefon nem alkalmas villám fényképezésére!

Nem lehet nagyon kicsi záridőt állítani egy-két század sekundumot, ill. a fényérzékelő lapka és az objektív is kevés az ilyen jelegű profi képekhez.
Ha minden áron fényképezni szeretnéd a villámot, akkor videót vegyél fel, majd abból vágjál ki képet!
Villám ízelítőnek, ha megfigyeled a sarokban az idő múlását, akkor láthatod, hogy milyen szupergyors kamera kell hozzá.
-
atillaahun
veterán
válasz
RAiN91
üzenetére
Az a része még elég gatya. Asszem csak 10 mérföldes körzetet enged kijelölni, abból is max. 10-et hajlandó cache-elni, és ha betöltöd nem is lehet rajta útvonalat tervezni, csak gyalogosan, műholdas kép meg ugye végképp nincs.
De ígérték egyébként, hogy lesz full offline Maps is, de attól tartok arra még kell 1 évet várni.
Egyébként egész konkrétan mi nem sikerül benne? -
RootRulez
félisten
válasz
RAiN91
üzenetére
EasyTether Én ezzel szoktam mobilnetezni a gépen, ha hazamegyek, ahol nincs net...
Jah, fordítva értettem.

-
zeorsdfd
senior tag
Ez jó info! És választ kaptál az eredeti kérdésedre is, szerintem:-) innen származott a tömörítéssel kapcsolatos -általam nem tesztelt- hír
-
petipetya
nagyúr
Én úgy csináltam, hogy mindent engedélyeztem, aztán kiszedtem azokat amelyehez nem kell net (pl. sms alkalmazás stb.). Utána szépen egyenként szedtem ki a pipát mindenhonnan, amíg csak az kapott netet amihez én akartam.
Persze csak kísérletképpen néztem meg, mert nem használom.
Aktív témák
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest