- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
válasz
RAiN91 #47212 üzenetére
"Igazából villámot szeretnék fényképezni,"
Megkövetlek, lehet szép képet készíteni a telóval is, a készülék neve Nokia 808 PureView . Az állam leesett olyan szép lett, BobTail siófoki villámja
Ezek után őt faggasd a technikáról, amit az előző hozzászólásomba írtam általánosan érvényes, "a kivétel erősíti a szabályt". -
-
válasz
RAiN91 #47212 üzenetére
Sajnos a mobil telefon nem alkalmas villám fényképezésére!
Nem lehet nagyon kicsi záridőt állítani egy-két század sekundumot, ill. a fényérzékelő lapka és az objektív is kevés az ilyen jelegű profi képekhez.
Ha minden áron fényképezni szeretnéd a villámot, akkor videót vegyél fel, majd abból vágjál ki képet!
Villám ízelítőnek, ha megfigyeled a sarokban az idő múlását, akkor láthatod, hogy milyen szupergyors kamera kell hozzá. -
atillaahun
veterán
válasz
RAiN91 #22190 üzenetére
Az a része még elég gatya. Asszem csak 10 mérföldes körzetet enged kijelölni, abból is max. 10-et hajlandó cache-elni, és ha betöltöd nem is lehet rajta útvonalat tervezni, csak gyalogosan, műholdas kép meg ugye végképp nincs.
De ígérték egyébként, hogy lesz full offline Maps is, de attól tartok arra még kell 1 évet várni.
Egyébként egész konkrétan mi nem sikerül benne? -
RootRulez
félisten
válasz
RAiN91 #13154 üzenetére
EasyTether Én ezzel szoktam mobilnetezni a gépen, ha hazamegyek, ahol nincs net...
Jah, fordítva értettem.
-
zeorsdfd
senior tag
Ez jó info! És választ kaptál az eredeti kérdésedre is, szerintem:-) innen származott a tömörítéssel kapcsolatos -általam nem tesztelt- hír
-
petipetya
nagyúr
Én úgy csináltam, hogy mindent engedélyeztem, aztán kiszedtem azokat amelyehez nem kell net (pl. sms alkalmazás stb.). Utána szépen egyenként szedtem ki a pipát mindenhonnan, amíg csak az kapott netet amihez én akartam.
Persze csak kísérletképpen néztem meg, mert nem használom.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest