- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
sssz
őstag
válasz
johnny82 #10505 üzenetére
ha a gmailed látja a névnapokat (azaz simán a gmail naptárat megnyitva írja anévnapokat) akkor ennek is látnia kellene.
Én a a simpli calendar widget-et használom.ott a beállításoknál rögön az első sorban ki lehet választani az összes naptárat amit látni szeretnél a widgetben.
ha ebben sem látod a névnapokat akkor a gmail naptárjában lehet a hiba. mármint a telefonon nincsen engedélyezve a naptárban a névnap megjelenítés. mert nem elég a PC-n , a telóban is ki kell pipálni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
johnny82 #10008 üzenetére
nyilván nem most jöttem le a falvédéről
ne altass
volt a mag főoldalán is erről szó, meg a fórumban is, h csak azokat lehet használni, mert ha mást használsz, és csalja az arányod, kivágnak mint macskát egészségügyi sétára...
de kérdezd meg az ottani Staffot, ha nekem nem hiszel
Aktív témák
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest