- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17973 üzenetére
Hát nem tudom pontosan mit akarsz, de fentebb már említettem a BuzzPlayer alkalmazást, ebben van olyan funkció hogy "File sharing". Ezt ha elindítod, automatikusan elérhetővé teszi az SD kártyát az internetről wifin 3G-n is. A PC-n a böngészőbe beírom amit ő kiír ip címet 192.168.1.102:8080 és máris megjelenik a telefon mappái. Ez egyébként szuper egy program, nem olcsó, de hihetetlen mit meg nem lehet vele csinálni, pedig én elég pancser vagyok ilyen dolgokhoz, de még én is működésre tudtam bírni. Egyben hálózati lejátszó is, ha letöltesz egy egyszerű ftp progit a pc-re, beállítod benne melyik meghajtókat akarsz elérni pl. filmes mappákat, és a telón megnyitod az ES fileexplorer- rel az ftp-s mappát ott ahol a filmek vannak, a buzz player elindul, és nézheted a filmet, bárhol vagy. No persze wifin, mert 3G hálózaton megnézni egy 1gigás filmet az nem kis pénz lenne.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17973 üzenetére
Ez a progi az persze kompatibilis a telóval az az 5000 W mint ár? nem tudom mi lehet. A trial verziót letöltöttem, de az csak 3 napig működik ha igaz.
-
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17968 üzenetére
Épp most próbáltam. Beléptem a webes felületen a Marketba, meg a telefonon is, a webes felületen rámentem a Diceplayer 1.6.5 progira. De amikor rányomok a Continue gombra, eltűnik az ablak, és semmi.
Épp a napokban is megakartam venni a "EzPDFreader" progit, azt nem engedte. Viszont a Buzzplayer progit meg simán engedte. Nem értem az egészet.
Kompatibilitás szemponjából sem lehet gond, mert jelzi hogy jó a telefonhoz. Galaxy S2 -
csukasi
tag
válasz
atillaahun #17965 üzenetére
Egyszer már próbáltam, de ez nem segített.
-
csukasi
tag
Tapasztalt e már valaki hasonlót?
A Marketen akartam megvenni a Dice Player progit, de a "Buy now" gomb elvan szürkülve, vagyis nem enged fizetni, merthogy adjam meg a kártya számot. Már más proginál is előfordult, és nem találok rá magyarázatot. Pedig már vettem nem egy progit a marketen gond nélkül. Rendesen regeltem a Google Checkouton a kártyát OTP-s net kártyám van
Mastercard tipus rendes CVC2 számmal, ebayon simán vásárolok vele. Nem értem. Annyit megfigyeltem ott ahol dollárban van feltüntetve a progi ára, ott simán engedi a vásárlást a Market, de ahol más valutanem van feltüntetve ott szórakozik csak. Megvannak ezek húzatva, becsületesen meg akarom venni a progit, és nem enged fizetni. Nagyon kéne ez a progi. Régebbi verziót tudnák letölteni máshonnan is, de nekem ez kéne a legújabb verzió a GS2 re, mert csak ez kezeli az ékezetes feliratokat.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne megszerezni ezt a progit?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest