Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Beállítanál magadnak egy műholdat.
Egyébként még azt tartom elképzelhetőnek, hogy a szolgáltató hálózata alapján csinálni egy lekérdezést, bár szerintem legálisan már ez sem menne. Meg még baromi pontatlan is volna. Még így is megérnék megtalálni melyik cigány húzta be a telefonom, ha megkapnám egy 4 emeletes tömbház koordinátáit.Mod.: igen, egyébként végiggondolva a dolgot, ha nem magától csúszik ki a telefon a zsebedből (már pedig az enyémből nem szokott), akkor a tolvaj első útja a sarki GSM-be vezet, ahol kukázzák a SIM-edet, és lehetőség szerint lepucolják a telefont, de legalábbis kikapcsolják. Úgyhogy ha hamar észreveszed, akkor egy pár órád van, (mert az ilyeneknek már megvan a jól bevált helyük) hogy megtaláld egy programmal.
-
atillaahun
veterán
Az a gond szerintem, hogy ez teljesen ingyenesen elméletileg sem oldható meg.
Mert az még rendben lenne, hogy a program webes felülete lokalizációnál küld egy SMS-t a számomra (a fejlesztő költségére), ami egy kódot tartalmaz. A program figyeli az SMS-eket, és a megfelelő kóddal bekapcsolja a GPS-t, csak ugye a koordinátákat vissza is kell küldeni valahogy a weboldalnak, hogy az megmutathassa a térképen a helyzetem, de Net hiányában ez csak egy másik SMS-ben lenne lehetséges, amiért már ugye fizetni kéne.Bár úgy tudom, hogy külföldre sem drágább az SMS mint itthonra, úgyhogy ez simán bevállalható lenne. De inkább ilyen WiFi-s szutykokat csinálnak.
-
atillaahun
veterán
Én eddig Lookout-ot, Cerberus-t, és Android Lost-ot próbáltam, de ahogy te is mondod mindhárom használhatatlan, mert WiFi, vagy mobilnet kapcsolat nélkül meg sem moccannak. Én lassan egy éve vadászok Anti-Theft programra, de egyre inkább kezdem azt hinni, hogy olyan nem létezik ami jó is valamire.
-
TRob1
veterán
"Anti Theft"-nek próbáld/próbáljátok ki ezt:
Android Lost (És az androidlost.com-ról lehet "vezérelni", vagy természetesen sms-sel is)
Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest