- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni a Google Maps-l kapcsolatban. Az lenne a gondom, hogy úgy szeretném használni, hogy ne navigáljon csak mutassa az utat. A gondom az, hogy ekkor nem hagyja bekapcsolva a kijelzőt hanem az alap android beállítás szerint kikapcsolja annyi idő múlva amennyire be van állítva "tétlenségkor". Sajnos nem találtam meg a beállítási lehetőséget hiába kerestem.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
A mentéses progikérdésemre válaszolva
2 programot találtam arra, hogy hogyan lehet szinkronizálni a tartalmat FTP-vel.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18411 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, sikerült. GMailban a név szerkesztéséhez beírtam, hogy első: Kovács, Utolsó: Zsolt, majd a telefonban a lista rendezési elve: utónév, nevek megjelenítési módja: először a keresztnév. Ezek után jó helyre jól jelenítette meg. Akkor az névjegyszerkesztésnél az első az pontosan mit takar? Magyar nyelvben úgy gondoltam, hogy a családnév, de akkor ezek szerint nem. Hogyan lenne érdemes akkor átszerkeszteni, mert ha kijön egy újabb frissítés ahol mondjuk az "első" helyett az lesz, hogy utónév akkor újra bohóckodhatok az összes névjeggyel...?
thx, bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18405 üzenetére
Szia!
Félreértettelek, elnézést. Addig eljutottam, hogy megtaláltam a "lista rendezési elve" részt. Most a következő képen néz ki: ha utónévre rendezem akkor a Zsolt, Kovács név lesz kiírva csak a "z" betűnél, ha a vezetéknévre van rendezve akkor is Zsolt, Kovács van kiírva csak a "k" betűnél. Elég fura.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18403 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs annyi időm, hogy az összes hozzászólást elolvassam. Megpróbálok azért visszalapozni és beleolvasni, de nem megy mindig. LG Optimus 2X a készülék amim van. Sajnos a saját topicjában nem kaptam választ ezért jöttem ide a nagy közösbe. Igazából nekem a legjobb az ha puritán a kinézete a "desktopnak" mert én úgy szeretem ezétr kérdeztem, hogy gyárilag hol lehet ezt beállítani. Akkor ezek szerint kevés a 2.2 hozzá így meg kell várni a frissítést a készülékemhez...
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
atillaahun #18400 üzenetére
Szia!
Köszönöm. Csak mivel van szerver ahol "korlátlan" hely van így úgy gondoltam, hogy oda szinkronizálhatna valamilyen program. Sajnos amit eddig néztem egyikben sem volt ilyen. A Titanium media sync leírásában láttam FTP-t de ahogy megnéztem ott sem találtam az FTP-t, ezért írtam, hogy lehet én vagyok a béna. Azért még keresek, nem adom fel.
Névjegyzék: nekem 2.2 Android van a telefonon és a gmailos címtárba beállítom, hogy pl. vezetéknév: Kovács, keresztnév: Zsolt akkor a webes felületen jól rendezi de a telefonon Zsolt, Kovács lesz az eredmény. Az újabbakban (2.3.x) már javították ezt a hibát?
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan programot keresek ami a telefonról (zene, képek, sms, stb.) csinál mentést FTP-n keresztül egy távoli számítógépre (lehet fizetős progi is csak működjön).
Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy a 2.2-s android gyári névjegyeinél hogyan lehet azt beállítani, hogy a családnév szerint rendezze a neveket.
Köszi előre is a segítésget.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári névjegyeknél hogyan lehet beállítani, hogy a telefonban is előre vegye a családnevet ahogyan a gmail címtárában van.
bye
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest