Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni a Google Maps-l kapcsolatban. Az lenne a gondom, hogy úgy szeretném használni, hogy ne navigáljon csak mutassa az utat. A gondom az, hogy ekkor nem hagyja bekapcsolva a kijelzőt hanem az alap android beállítás szerint kikapcsolja annyi idő múlva amennyire be van állítva "tétlenségkor". Sajnos nem találtam meg a beállítási lehetőséget hiába kerestem.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
A mentéses progikérdésemre válaszolva
2 programot találtam arra, hogy hogyan lehet szinkronizálni a tartalmat FTP-vel.bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány
üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, sikerült. GMailban a név szerkesztéséhez beírtam, hogy első: Kovács, Utolsó: Zsolt, majd a telefonban a lista rendezési elve: utónév, nevek megjelenítési módja: először a keresztnév. Ezek után jó helyre jól jelenítette meg. Akkor az névjegyszerkesztésnél az első az pontosan mit takar? Magyar nyelvben úgy gondoltam, hogy a családnév, de akkor ezek szerint nem. Hogyan lenne érdemes akkor átszerkeszteni, mert ha kijön egy újabb frissítés ahol mondjuk az "első" helyett az lesz, hogy utónév akkor újra bohóckodhatok az összes névjeggyel...?
thx, bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány
üzenetére
Szia!
Félreértettelek, elnézést. Addig eljutottam, hogy megtaláltam a "lista rendezési elve" részt. Most a következő képen néz ki: ha utónévre rendezem akkor a Zsolt, Kovács név lesz kiírva csak a "z" betűnél, ha a vezetéknévre van rendezve akkor is Zsolt, Kovács van kiírva csak a "k" betűnél. Elég fura.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány
üzenetére
Szia!
Sajnos nincs annyi időm, hogy az összes hozzászólást elolvassam. Megpróbálok azért visszalapozni és beleolvasni, de nem megy mindig. LG Optimus 2X a készülék amim van. Sajnos a saját topicjában nem kaptam választ ezért jöttem ide a nagy közösbe. Igazából nekem a legjobb az ha puritán a kinézete a "desktopnak" mert én úgy szeretem ezétr kérdeztem, hogy gyárilag hol lehet ezt beállítani. Akkor ezek szerint kevés a 2.2 hozzá így meg kell várni a frissítést a készülékemhez...
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szia!
Köszönöm. Csak mivel van szerver ahol "korlátlan" hely van így úgy gondoltam, hogy oda szinkronizálhatna valamilyen program. Sajnos amit eddig néztem egyikben sem volt ilyen. A Titanium media sync leírásában láttam FTP-t de ahogy megnéztem ott sem találtam az FTP-t, ezért írtam, hogy lehet én vagyok a béna. Azért még keresek, nem adom fel.
Névjegyzék: nekem 2.2 Android van a telefonon és a gmailos címtárba beállítom, hogy pl. vezetéknév: Kovács, keresztnév: Zsolt akkor a webes felületen jól rendezi de a telefonon Zsolt, Kovács lesz az eredmény. Az újabbakban (2.3.x) már javították ezt a hibát?
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan programot keresek ami a telefonról (zene, képek, sms, stb.) csinál mentést FTP-n keresztül egy távoli számítógépre (lehet fizetős progi is csak működjön).
Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy a 2.2-s android gyári névjegyeinél hogyan lehet azt beállítani, hogy a családnév szerint rendezze a neveket.
Köszi előre is a segítésget.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári névjegyeknél hogyan lehet beállítani, hogy a telefonban is előre vegye a családnevet ahogyan a gmail címtárában van.
bye
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Nintendo Switch 2
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vezetékes FEJhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
2 programot találtam arra, hogy hogyan lehet szinkronizálni a tartalmat FTP-vel.