- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni a Google Maps-l kapcsolatban. Az lenne a gondom, hogy úgy szeretném használni, hogy ne navigáljon csak mutassa az utat. A gondom az, hogy ekkor nem hagyja bekapcsolva a kijelzőt hanem az alap android beállítás szerint kikapcsolja annyi idő múlva amennyire be van állítva "tétlenségkor". Sajnos nem találtam meg a beállítási lehetőséget hiába kerestem.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
A mentéses progikérdésemre válaszolva
2 programot találtam arra, hogy hogyan lehet szinkronizálni a tartalmat FTP-vel.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18411 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, sikerült. GMailban a név szerkesztéséhez beírtam, hogy első: Kovács, Utolsó: Zsolt, majd a telefonban a lista rendezési elve: utónév, nevek megjelenítési módja: először a keresztnév. Ezek után jó helyre jól jelenítette meg. Akkor az névjegyszerkesztésnél az első az pontosan mit takar? Magyar nyelvben úgy gondoltam, hogy a családnév, de akkor ezek szerint nem. Hogyan lenne érdemes akkor átszerkeszteni, mert ha kijön egy újabb frissítés ahol mondjuk az "első" helyett az lesz, hogy utónév akkor újra bohóckodhatok az összes névjeggyel...?
thx, bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18405 üzenetére
Szia!
Félreértettelek, elnézést. Addig eljutottam, hogy megtaláltam a "lista rendezési elve" részt. Most a következő képen néz ki: ha utónévre rendezem akkor a Zsolt, Kovács név lesz kiírva csak a "z" betűnél, ha a vezetéknévre van rendezve akkor is Zsolt, Kovács van kiírva csak a "k" betűnél. Elég fura.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18403 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs annyi időm, hogy az összes hozzászólást elolvassam. Megpróbálok azért visszalapozni és beleolvasni, de nem megy mindig. LG Optimus 2X a készülék amim van. Sajnos a saját topicjában nem kaptam választ ezért jöttem ide a nagy közösbe. Igazából nekem a legjobb az ha puritán a kinézete a "desktopnak" mert én úgy szeretem ezétr kérdeztem, hogy gyárilag hol lehet ezt beállítani. Akkor ezek szerint kevés a 2.2 hozzá így meg kell várni a frissítést a készülékemhez...
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
atillaahun #18400 üzenetére
Szia!
Köszönöm. Csak mivel van szerver ahol "korlátlan" hely van így úgy gondoltam, hogy oda szinkronizálhatna valamilyen program. Sajnos amit eddig néztem egyikben sem volt ilyen. A Titanium media sync leírásában láttam FTP-t de ahogy megnéztem ott sem találtam az FTP-t, ezért írtam, hogy lehet én vagyok a béna. Azért még keresek, nem adom fel.
Névjegyzék: nekem 2.2 Android van a telefonon és a gmailos címtárba beállítom, hogy pl. vezetéknév: Kovács, keresztnév: Zsolt akkor a webes felületen jól rendezi de a telefonon Zsolt, Kovács lesz az eredmény. Az újabbakban (2.3.x) már javították ezt a hibát?
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan programot keresek ami a telefonról (zene, képek, sms, stb.) csinál mentést FTP-n keresztül egy távoli számítógépre (lehet fizetős progi is csak működjön).
Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy a 2.2-s android gyári névjegyeinél hogyan lehet azt beállítani, hogy a családnév szerint rendezze a neveket.
Köszi előre is a segítésget.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári névjegyeknél hogyan lehet beállítani, hogy a telefonban is előre vegye a családnevet ahogyan a gmail címtárában van.
bye
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest