Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Aktív témák
-
"De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???"
Pl. a QuickPic a gyors képnézegető (magyarul), ebben az alkalmazásban van mappánként is diavetítés, be lehet állítani a képek lapozási időközét. A zenét szolgáltatod háttérből. Olyan, mint a román hi-fi torony ( hokedlin egy sámli, azon meg egy sokol rádió ), aki a hetvenes években volt tinédzser az ismeri ezt a viccet.
Csak szükség megoldásnak ajánlom!
-
ko9
addikt
Vegyen Windowsos tabletet

Lehet leütni, de PPT-re tényleg ez a tudtom szerint egyetlen normális megoldás...
Bár lehet jobban jár amíg megvárja az ARM támogatással rendelkező Windows 8-at akkorra megindulnak lefele a Windowsos tabletek árai. Meg hátha addig az Androidra is kiadnak egy normális Office-t.
-
atillaahun
veterán
Szvsz is teljes reális volna. De hát számomra már rég kiderült, hogy az Office programok nem éppen a Google erős oldala. Én a GoogleDocs miatt szoktam szidni őket. Beraktak az online szerkesztőkbe vagy 6 beállítást, aztán dógozz velük hülyegyerek, ha tudsz...
Ilyenről sem hallottam még sajnos. Fényképalbumok ugye alapból lapozósak, de hogy ehhez még zenét is szinkronizálj.

Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest