- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
cseppelcs #18406 üzenetére
Nincs ott még másik is (ugyanabban a pontban), amit át lehetne állítani arra, hogy az utónév legyen elöl? Az én telómon két helyen kellett előretenni az utónevet ahhoz, hogy jó legyen.
janes74
Pont ezért írtam, hogy szerinte még nincs?
Igen, én is figyeltem, hogy javul az ízlése telefonügyben.
-
atillaahun
veterán
válasz
cseppelcs #18402 üzenetére
Leírása szerint még a Realsync is tud FTP-t kétoldalúan szinkronizálni. Nem próbáltam eddig.
Ami a névjegyeket illeti, szerintem elég ügyes az Android e tekintetben, a második beállítás kell neked, csak mellé még azt is állítsd be melyik név szerepeljen elől.
Nálam ez egy külön beállítás a rendezési elv alatt. -
atillaahun
veterán
válasz
cseppelcs #18372 üzenetére
Dropbox-ra tudsz bármit backupolni, 2 GB-ig ingyenes, afelett is bővíthető ajánlásokkal. ES File Explorer-rel lehet róla bármit stream-elni (lejátszani, megnyitni, akár szerkeszteni is), Dropsync pedig tud kétoldalú valós szinkront Androidra. Igaz, hogy 3 külön program, de azért elég hasznos, legalábbis nekem.
Ja igen, ha még az erdeti Dropbox-ot is felrakod, bármit meg tudsz osztani, közvetlenül letőlthetővé tenni, kilinkelni.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest