- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Schuey
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik időjárás appot érdemes használni? Samsung Galaxy Aceen használnám.
Valami olyasmi kellene, ami pontos, nem zabálja az aksit és nem lassul be tőle a vas. (Na meg nem kutakodik a telefonban és nem próbál meg hívásokat kezdeményezni magától!)Ja, és free!
Köszi
-
Schuey
tag
Első sorban Magyarországon szeretném használni. Vidéki vagyok és gyakran járok fel Budapestre. A Város egyes részeit már ismererem, mivel a suli miatt kb 4 évig fent laktam.ó, de ha új helyre megyek akkor mégis csak egyszerűbb egy GPS-el menni ha már a telefonom tudja. Külföldre meg jó esetben max. 1x megyek egy évben.
De az országban való barangoláshoz is jól jönne.
-
Schuey
tag
-
Schuey
tag
Hali!
A segítségetekt szeretném kérni. Samsung Galaxy Ace telefonomhoz szeretnék valamilyen jól működő offline navigációt. Tudnátok nekem segíteni? Mit ajánlotok erre a célra? Valami olyan kellen, amit egyszerűen és gyorsan fel tudok tenni térképekkel, mindennel együtt és az SD kártyán is tudom tárolni. Még soha nem volt GPS-em szóval nem értek hozzá, hogy pontosan milyen programok vannak és mit kell feltenni a telefonra ahhoz, hogy minden tökéletesen menjen.
(Ha gondoljátok, akkor privátban is szivesen fogadom a válaszokat.)
Segítségeteket előre is köszönöm
!
-
Schuey
tag
válasz
atillaahun #18326 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Úgy látom én is úgy gondolkodom, ahogy te. Csupán megfordult a fejemben, hogy elég sűrűn lehetett hallani tavaly, h hol a G-mail, hol a Hotmail fiókokat törték fel hackerek úgy, hogy először csináltak egy ál oldalt (ami megegyezett a főoldallal), ahol megadtad a a felhasználóneved és a jelszavad, ami így az adathalászokhoz került, és ez után bedobott látszólag újra ugyan erre az oldalra (ami már a rendes g-mail ill. hotmail oldal volt) ahol ismét (most már rendesen) be tudtál lépni.
Nem tudom, hogy ez most is létezik-e még, de így nagyon könnyű megszerezni a mások fiókját. Ez ellen max a sűrű jelszócserével tudsz védekezni. (De azt hiszem, hogy azt meg lehet h a market nem nagyon tolerálja.)
(#18328) chab7
Ha gazdag lennék lehet, h akkor is így csinálnám. De azt gondolom, hogy a szegény embernek még fontosabb, hogy jobban vigyázzon a pénzére, az értékeire, mert könnyen bajba kerülhet (likviditási gondok, fizetőképelenség stb.) Ezért úgy gondolom, hogy mindenki számára ez a legtisztább módszer.Sajnos nekem sincsenek millióim a bankszámlámon, de ha a esetleg a fizetésem egy része eltűnne róla eléggé nagy pácban lennék. (Jelenleg nincs semmi befolyó jövedelmem).Í gy is hónapok óta nézegetem a mobilpiacot, mert szeretném lecserélni a tönkrement telefonom pótlására apámtól kapott Nokia 7360-ast egy Samsung Galaxy Ace-re. De sajnálom rá a pénzt (kb 48e Ft), mivel a Nokia még működőképes, viszont jó lenne az Ace, mert többmindenre is szeretném használni a telefont nem csak telefonálásra (zenehallgatás, fényképezés, GPS, a net is jó lenne ha nem vagyok gép közelbe( bár arra főként laptopot szoktam használni).
Szóval ezért vagyok nagy dilemmába, hogy megéri-e belevágni ebbe a projektbe.
-
Schuey
tag
Igen, lehet h van benne valami, hogy van egy kicsi üldözési mániám
Egyébként szimpla hétköznapi ember vagyok (mondjuk cég vezető az még lehetek), és nem folytatok semmilyen kétes megitélésű tevékenységet. Csupán ezek szerint jobban féltem a saját adataimat az illetéktelen felhasználóktől, mint mások. És nem akarom, h mások visszaéljenek vele.
-
Schuey
tag
Én hiszek neked. Nem is a google-től félek, hanem azóktól, akik megpróbálják feltörni a fiókomat. Az ellen egy erős jelszóval nem hiszem, hogy simán meg tudnám védeni a fiókot. Úgy is ott játszák ki a google-t ahol akarják.
Másrészt a googlet az egész világról bombázzák (bombázhatják) a hackerek, hogy megszerezzék a fiókod tartalmát. Egy magyar hivtalt meg általában csak a magyarok támadják. (Legalábbis szerintem.)
De akkor te azt mondod, hogy szerinted ne tartsak ilyen veszélytől és nyugodtan reggeljek egy g-mailes címet a saját adataimmal, amit a telefonnak is megadhatok, h használja a markethez?
-
Schuey
tag
Még most akarok majd egy g-mail fiókot csinálni. Csak nem tudtam, hogy fiktívet csináljak-e és azt adjam meg a telefonomnak, vagy a saját adataimat adjam meg.
Ti hogyan csináltátok?A címemet nem adom meg neki, és nem is vagyok hajlandó rá! (Remélem attól még működik a telefonon rendesen a market.) De gondolm akkor a SIM kártya alapján a telefonszámomat is tudni fogja hiába nem akarom megadni a G-mail fióknak. Egyenlőre mivel csak ismerkedek majd az andrid renszerrel nem hiszem, hogy kártyaszámot meg fogok adni. De ha sor is kerül rá akkor is előtte nyitok egy új számlát és arra pontosan annyi pénzt teszek, amennyiért vásárolok. (Így tudom kikerülni, hogy lopjanak tőlem.) Legalábbis remélem.
Azt meg h a google le tudja keresni, h hol vagyok én úgy tudom, h ki lehet kapcsolni.
TRob1: Hasolló jókat kívánok én is neked! Azt hiszem, hogy minden ember (de legalábbis a többség) félti a saját tulajdonát. Ebbe szerintem beletartoznak a személyes adatai is (még ha azok az ismerősei telefonszámai is azok). Én nem szivesen teszem közzé az adataimat olyan helyen, ahol illetéktelenek el tudják lopni és vissza tudnak élni vele. Szerintem te se szivesen adnád meg a bankkártyád számát és a hozzá tartozó pinkódod, vagy egyéb hasonló adataidat egy vadidegennek, de még lehet, hogy a barátaidnek sem.
-
Schuey
tag
válasz
HollyBoni #18240 üzenetére
Hát én nem szívesen raknék fel a google fiókba semmi ilyen információt. Lehet h gmail szép meg jó meg minden. De az is biztos, hogy az adathalászok legkedveltebb célpontja.
Jól lehet, hogy nem pont ez az az informácó, amit ők annyira akarnak, de akkor is...
Minnél kevesebb információt lopjanak el tőlem! (Én speciel ezért használok még mindíg freemailt.) -
Schuey
tag
Szaisztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a Markethez új g-mail címet akarok megadni a telefonon azt hogyan tudom megcsinálni úgy, hogy a market továbbra is normálisan működjön???
Köszi
-
Schuey
tag
Sziasztok!
Talán it tudtok válaszolni a kérdéseimre:
Ha megváltoztatom a Gmail fiókom jelszavát, akkor az Android Marketre újra be kell jelentkezenem? Vagy mi van ilyenkor? Ugyanúgy tudok letölteni appokat és használni a marketet?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest