Hirdetés
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
bok92
addikt
Sziasztok! Van valami hasonló alkalmazás mint az ADWNotifier, mert egyszerűen nem működik, és emígy meg elég hasznosnak tűnik.
Valamint használja valaki a Full Screen Caller ID nevű appot?Mert ott is problémáim vannak a beállításokat illetően.[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Valaki erre esetleg tudna válaszolni?
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz NoMagix #5744 üzenetére
Hello!Én nagyon ajánlom a SlideIt keyboard-ot.Ez e legjobb szerintem.Igaz,hogy fizetős,de megéri.Még előtte próbáltam az Anysoftkeyboard-ot,ami szintén nagyon jó.Ez ingyenes,ellenben a SlideIt-nek is van ingyenes változata(de az csak meghatározott ideig működik csak).Ja és mind kettőhöz van magyar szótár támogatás is.Appbrain-en fent van mind2
-
bok92
addikt
Üdv!
Van olyan scanner app, amivel az elkészített képet, áttudom alakítani word documentá? Eddig próbáltam a Camscenner appot, csak nem vagyok vele megelégedve. -
bok92
addikt
válasz zeorsdfd #6121 üzenetére
Köszi a javaslatokat, de sajnos egyik sem felel meg nekem. Magyar szöveget szeretnék könyvből másolni.Most próbálkozok a pdf konvertáló progikkal.Eddig a Camscennert meg a Scan2pdf mobile 2 próbáltam.Az utóbbi valamelyest jobb, de messze nem tökéletes.Esetleg valami ötlet?
-
bok92
addikt
Üdv!
Lenne egy kis problémám.Miért van az, hogy a beállított téma a Go sms-nél, vagy akár a Handcent-nél is visszaállítódik az alap témára, miután kikapcsolódik a képernyő.Eddig nem volt semmi gond, de a napokban kezdett el így hülyéskedni.Újratelepítettem már, restart, de semmi. Egyéb ötlet? -
bok92
addikt
A Gameloft nagyon belendült! Jobbnál jobb játékokat dob ki Androidra is:
The Settlers
StarFront Collision
Fast Five the Movie
Shadow Guardian
stb...[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz CoolBoy323 #9708 üzenetére
Igen, nagyon jó lett a Settlers! Ami még nekem nagyon tetszik, az a Dungeon Hunter 2, és az UNO.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Üdv!tud valaki olyan Video lejátszót ami avi formatumot is tud kezelni, és a lényeg hogy a feliratot külön is be lehet illeszteni, mint pl az mvideoplayernel...
-
bok92
addikt
Hello!
Van aki használta már az új felvi akalmazást?
Mert nekem wifivel nem akar működni... -
bok92
addikt
Üdv!
Érdekelne olyan alkalmazás, mint ami a következő lenne:[link]
Tehát, amivel a weboldalakat ilyen widget-ként ki lehetne rakni a homescreenre... -
bok92
addikt
válasz TazLeacher #12980 üzenetére
Hát csak az a gond, hogy az nálam valamiért nem működik...
-
bok92
addikt
-
bok92
addikt
Üdv!
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de tudnátok olyan appot, amivel tudnák pcn megállítani egy filmet, vagy valamit elindítani a telefonnal..Tehát valamilyen wifi egérszerűségre gondolok.... Ötleteket várom! -
bok92
addikt
schawo, levi1392,RootRulez köszönöm szépen!
-
bok92
addikt
Találtam egy ingyenes,jó launcher appot: QQLauncher Pro a neve.Szerintem érdemes kipróbálni.
-
bok92
addikt
Hello!
Tudnátok olyan weather appot mondani, mely widgetjének van valamilyen "élő animáció" szerűsége? Példának megemlíteném azt, ami az SPB Mobile Shell 3D-ben is található.[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Live weather widgetet tud valaki?
-
bok92
addikt
válasz CoolBoy323 #15547 üzenetére
És valóban! Köszi szépen!
-
bok92
addikt
Üdv!
Adott jelen esetben 100 valahány megás fájl, ami magában rejt több zeneszámot is.És ha a pcn ,AIMP2 zenelejátszó lejátszási listájába beleteszem, akkor nem csak egy zenefájlnak, hanem az összes benne lévő zeneszámcímet kiírja( tehát külön külön is el lehet indítani, nem csak egyben lehet lejátszani).Nos ha a telóra ráteszem, akkor ott viszont a lejátszási listában csak egy zenefájlot érzékel, és nem lehet külön külön elindítani a többi számot.Gyári MIUI zenelejátszót használok, és a kérdésem az lenne, hogy valami megoldás van arra, hogy úgy tudjam hallgatni, kezelni a számokat a telón, mint a pcn?Valami beállítás, vagy egy másik zenei app vagy valami...
Elég bonyolultnak hangzik így elsőre, de nagyon örülnék egy kis segítségnek! -
bok92
addikt
Sziasztok!tudnátok javasolni egy két oldalt,ahol nem a marketen keresztül tudok letolteni ingyenes alkalmazásokat?Köszönöm előre is!
-
bok92
addikt
Sziasztok!
Melyik időjárás widgetet ajánljátok a fancy-n meg a beautiful widget-en kívül? -
bok92
addikt
válasz atillaahun #19275 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom!
-
bok92
addikt
Végre van magyar Milliomos játék !! Töltsétek!
-
bok92
addikt
Üdv!
Régebben használtam egy appot, aminek a nevét sajna már nem tudom, de remélem,hogy ti igen....
A lényege az,hogy egy adott launcher az ikonjainak kinézetét elmenti, és ha használok egy másik launchert, akkor ott is tudom használni az előző launcher ikonjainak kinézetét...
Remélem,hogy érthetően fogalmaztam...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS VX229 21,5" 1080p monitor
- Játékra is PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gaming PC , R5 5600X , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest