Hirdetés
- Yettel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Tybee21
üzenetére
A saját topicjában érdeklődj inkább, szerintem több száz, ha nem ezer hozzászólás volt már a hangerő mecerálásról.
Más.
Ritkán szoktam programokat dicsérni, de mivel ez itt rendszeresen visszatérő téma, hagy javasoljam az Animated Weather Pro-t, nálam (Miskolc) az elmúlt pár hónapban elég pontos értékeket, és előrejelzéseket mutatott, főleg mióta beletették a MyForecast nevű szolgáltatót.
Hátránya, hogy fizetős, és gyengébb készülékeken nem nagyon szeret az animációja rendesen futni, előnye viszont szerintem a pontosság, 4 napos előrejelzés, és amiért főként szeretem, hogy mutatja a várható időt, napi 4 részes lebontásban is -reggel, napközben, este, hajnalban.Ja, és még mindig keresek ADW Notifier-hez hasonló értesítés jelző/számláló programot. Működőt.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Watch 6 Classic 47mm
- Amazfit T-REX 3 48mm 21hó gyári garancia.
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi