- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
gyuszmó #26800 üzenetére
Tégy egy próbát az 8pen-nel! Még nem találtam olyan embert, akinek tetszett volna, és használná! Talán te leszel az első, de a biztonság kedvéért ne töröld le a többi billentyűzet progidat, mert nem úgy kell ezzel írni, mint a többivel! Megoldás lehet még a teljes QWERTY-billentyűzet 2 betűnként/karakterenként csoportosítva, ezt hívják Compact QWERTY-nek, jópár alkalmazás tud ilyet.
Backup: egyértelműen a Titanium Backup, root jogokat igényel!
-
atillaahun
veterán
válasz
gyuszmó #26800 üzenetére
Nem vagyok túl jó véleménnyel a billentyűzetekről úgy általában, ha gyakran melléütsz, és nagyon zavar, akkor azon szerintem csak az segítene, ha fektetett módban gépelnél, úgy viszonylag korrekt.
Én most AnySoftKeyboard-ot használok, az annyit tud esetleg, hogy megnöveli a betűk magasságát a billentyűzeten, de inkább a szélességgel van baj, amit viszont nem lehet állítani, mert akkor már egymásra lógnának a betűk, vagy nem férnének ki a képernyőre.Ami viszont miatt szeretem, hogy kirakja alapból a magyar ékezetes betűket, nem kell hozzá a hosszan-nyomóssal baszkódni, meg tudja a többszörös érintést, így az összes fontos írásjelet beviheted valamelyik betű 2-3-4.-szeri lenyomására, anélkül, hogy váltanál, meg persze én még azt is szeretem, hogy a számokat szintén felrakja a felső sorba, így amiatt sem kell váltani. Végülis minden egy helyen van, elég gyorsan tudok már vele írni.
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest