- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
"De ha már a témánál vagyunk: Esetleg létezik-e olyan android képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???"
Pl. a QuickPic a gyors képnézegető (magyarul), ebben az alkalmazásban van mappánként is diavetítés, be lehet állítani a képek lapozási időközét. A zenét szolgáltatod háttérből. Olyan, mint a román hi-fi torony ( hokedlin egy sámli, azon meg egy sokol rádió ), aki a hetvenes években volt tinédzser az ismeri ezt a viccet.
Csak szükség megoldásnak ajánlom! -
ko9
addikt
Vegyen Windowsos tabletet
Lehet leütni, de PPT-re tényleg ez a tudtom szerint egyetlen normális megoldás...Bár lehet jobban jár amíg megvárja az ARM támogatással rendelkező Windows 8-at akkorra megindulnak lefele a Windowsos tabletek árai. Meg hátha addig az Androidra is kiadnak egy normális Office-t.
-
atillaahun
veterán
Szvsz is teljes reális volna. De hát számomra már rég kiderült, hogy az Office programok nem éppen a Google erős oldala. Én a GoogleDocs miatt szoktam szidni őket. Beraktak az online szerkesztőkbe vagy 6 beállítást, aztán dógozz velük hülyegyerek, ha tudsz...
Ilyenről sem hallottam még sajnos. Fényképalbumok ugye alapból lapozósak, de hogy ehhez még zenét is szinkronizálj.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest