- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nah próbálgattam ma a szokásos dolgokat ezzel az új script-tel, de nagyon úgy tűnik, hogy semmi sem változott. Nem csak hogy az Opera-t nem képes a memóriában tartani, de mást sem. Bár a leírása, meg videó alapján nem jött át 100%-osan, hogy mit kellene ennek tudni, de én olyasmit vártam tőle, hogy felgyorsítja az App-ok, meg az asztal közötti váltogatást, de nem tette. Neked produkál valami érezhető változást?
(#18135) aggleány
/system/app/MarketUpdater.apk-t kell leirtani bármi root képes fájlkezelővel, és akkor nem frissít többet. Vagy elég ha átrakod máshova. -
atillaahun
veterán
Arról én is tudok, de még az összes memória felének közelébe sem szokott lenni a felhasznált. Ezért gyanítottam, hogy inkább az Opera gagyizik megint, legalábbis nem lepődnék meg rajta. Érik már neki nagyon az uninstall, csak még nem sikerült kiválasztani az utódot.
Ez a cucc egyébként jól néz ki amit linkelt, fel is tettem, majd holnap kiderül használ-e valamit.
Olyanról nem tudsz esetleg, ami bizonyos alkalmazások indulását akadályozza meg? Mert a legtöbb Task Killer csak bezárni tudja, de attól még ugye újraindul. Pl. a Maps. Hogy szakadna meg aki ilyenre csinálta.
Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő