- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nah próbálgattam ma a szokásos dolgokat ezzel az új script-tel, de nagyon úgy tűnik, hogy semmi sem változott. Nem csak hogy az Opera-t nem képes a memóriában tartani, de mást sem. Bár a leírása, meg videó alapján nem jött át 100%-osan, hogy mit kellene ennek tudni, de én olyasmit vártam tőle, hogy felgyorsítja az App-ok, meg az asztal közötti váltogatást, de nem tette. Neked produkál valami érezhető változást?
(#18135) aggleány
/system/app/MarketUpdater.apk-t kell leirtani bármi root képes fájlkezelővel, és akkor nem frissít többet. Vagy elég ha átrakod máshova. -
atillaahun
veterán
Arról én is tudok, de még az összes memória felének közelébe sem szokott lenni a felhasznált. Ezért gyanítottam, hogy inkább az Opera gagyizik megint, legalábbis nem lepődnék meg rajta. Érik már neki nagyon az uninstall, csak még nem sikerült kiválasztani az utódot.
Ez a cucc egyébként jól néz ki amit linkelt, fel is tettem, majd holnap kiderül használ-e valamit.
Olyanról nem tudsz esetleg, ami bizonyos alkalmazások indulását akadályozza meg? Mert a legtöbb Task Killer csak bezárni tudja, de attól még ugye újraindul. Pl. a Maps. Hogy szakadna meg aki ilyenre csinálta.
Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest