Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne. Azért javasoltam a telefon/rom topic-ját, mert ez nem általános hiba. Egyébként ha nem akarod naponta váltogatni a csengőhangodat, akkor szerintem jobban jársz ha hangrögzítővel szimplán beszerkeszted egymás után vagy ötször, oszt kész.
#27900) Foose
Akkor viszont nem sok lehetőség maradt. Megpróbálhatsz még egy reinstall-t, ha az sem segít, akkor meg töröld ki amelyik nem kell. De ne végleg, (tedd el valahova), mert ha komolyabb baja van, akkor FC-zni fog a végtelenségig.(#27909) xSide
Köszi a tippet. Ez a cellainformáció alapján való lokalizáció jól hangzik. Eddig azért ódzkodtam az ilyen programoktól, mert GPS alapján kapcsolgattak, annak meg nem sok értelme van.
Ez a cellainfós lokalizáció szerinted kerül valami extra energiába, vagy a program csak egyszerűen kiolvassa valahonnan a már meglévő adatokat?(#27952) TRob1
Ebből én a Dropbox-ot használom meg a Gmail-t. Bár ez utóbbi elég szutyok a csatolmányok nem kezelése miatt. Csak lusta vagyok jobbat keresni.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest