Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Lehetne, de nem.

Persze minden szemét alá lehet elég erős hardvert rakni, hogy guruljon, de én nem annyira kedvelem ezt az irányzatot. Nevezetesen, hogy a gyártók fél évente adják ki az egyre újabb és drágább telókat, gyorsabbak mégse lesznek, mert ugyanúgy basznak használható OS-t írni rá. -
ch003067
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Pcn én is szerettem, de itt, telón laggol ( SGS2-n, teháth játék hiba), csak abban hasonlít a PC-s verzióhoz, hogy vannak benne virágok, meg zombik, semmi másban.
Nem úgy van, hogy pályák vannak, és fokozatosan kapod meg a virágokat, hanem belépsz, ad egy pályát, mindeni virág a rendelkezésedre áll, és csak jönnek és jönnek a zombik... Semmi élvezet nincsen benne.... egy fos, úgy ahogy van.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest