- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
iguana
őstag
óóó..hát ez egy kalap..
én kipróbáltam kb. 10 percig, aztán gyalu.(egyébként az a bajom az ilyen héjakkal, csili launcherekkel, hogy eszement módon zabálják az akksit. nyilván valamit valamiért, de rájöttem, hogy nekem többet ér az akksi idő, mint a eyecandy. talán a novat felteszem. az még elég szolid, nem túl csiricsáré zabagép)
-
-
skyli
senior tag
-
Csigusz 1
aktív tag
Eddig is volt...
Eredetileg a hangeffektusok, meg a kinézete olyan volt, mint a "Legyen ön is milliomos"-ban.
Aztán a nyáron egy frissítés után ilyen lett... Gondolom, szerzői-jogi problémák álltak a háttérben.
A leírás fordítása valóban gépi, de a kérdések/válaszok már jók! -
atillaahun
veterán
Ugyan a widget részét nem használom csak az előrejelzést, de az Animated Weather Pro mostanában egész jó értékeket mutat nálam az új szolgáltatóval.
Más.
Van valakinek ötlete, hogy a facebook néven kívül még mi alapján szinkronizál a telefonkönyvvel?
Mert az ismerőseim feléhez rakott be képet másik feléhez meg nem, pedig az ő nevük is megegyezik mindkét oldalon. -
RootRulez
félisten
Van ingyenes változata és fizetős is.
Nem hülyeség, szoktam YouTUBE-on filmet/sorozatot nézni és sokszor olyan van fent, ami 10 perces részekre van vágva. sokadik alkalomnál kivan a >#&&@#om, hogy nem dögölhetek nyugodtan, miközben nézem...
-
bozont
veterán
Tényleg jónak néznek k ia játékaik, hiszen a legtöbb valamelyik nagy név (Tomb Raider, NFS, Assassins Creed, Blizzard jétékok) koppintása, viszont az egyetlen probléma hogy csak azok élvezhetik ezeket a játékokat akiknek felső kategóriás telefonjuk van. Sajnos az én Galaxy Ace telefonomon egyik sem fut, pedig a Dungeon Hunter pl nagyon tetszik és az ára sem rossz.
-
zeorsdfd
senior tag
-
axis211
csendes tag
Aktív témák
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest