- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
Ezt a progit ismered?
neked való
[Permissions Denied]
Nem tudom milyen romokon működik. Én arra akartam használni, hogy néhány automatikusan induló programot kikapcsoljak amiket amúgy használtam néhaműködött azt hiszem
-
skyli
senior tag
válasz
engine88 #38270 üzenetére
nekem 100MB-os pannon netem van. Csomót youtubeozok is rajta hd-n meg ilyesmik többször volt hogy egy csak egy nap 3-400MB-ot simán letöltöttem és nem is lassították be tavaly november óta kb csak most
torrenteztem és megnéztem róla egy bdrip filmet online xD lehet 1-2 gigánál már észrevették
De belassítva is simán lehet facebookozni, képeket küldeni, chatelni vagy mondjuk opera turbo-val netezni(ha nagyon lassú akkor képek nélkül).
-
skyli
senior tag
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Működő furulya, fuvola vagy ocarina programot tudtok androidra? elég lenne négy lyuk és hogy fúlyni lehessen
Van ilyen? Vagy más fúvós hangszer? Én kerestem de nem nagyon találtam :/
Kösziii!
-
skyli
senior tag
Köszi szépen a válaszokat!!!
Mindenkinek aki válaszolt
Kipróbálom majd ezeket akkorDocumentsToGO próbaverzióval pl nekem elég fura volt az excel.. bár lehetett kezelni de..:/ mondjuk csak egyszer próbáltam mert kellett gyorsan valamihez és ez volt fent. Régebben próbáltam mást is lehet hogy azt is amit írtatok, bár az egyiket biztos nem max az officesuite-ot
Általában azzal szokott baj lenni hogy hülyén nagyít ha képek is vannak pl egy doc-ban
A Navitelt is köszi -
skyli
senior tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legjobb Office program szerintetek
néhányat próbálgattam már de nem tudom..:/
És még egy túrautas, ösvényes térkép is jó lenne
(kenutúrához) Ilyenből melyik a legjobb?
Köszii!
Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest