Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Aktív témák
-
draco31
veterán
Olyan alkalmazást keresek, ami abban segítene, ha sikeresen elhagyom a mobilomat, vagy ellopják. Buta samsungokon volt valami hasonló ha jól tudom.
-
draco31
veterán
A viber miért indul el, ha sms üzenetet kapok? Már mindent megpróbáltam állítani.
-
draco31
veterán
Adatforgalom számlálót keresek, ami külön nézi a mobil netet, és a wifit. Jelenleh a NetCountert használom, tökéletes is lenne, csak néha nem számolja a wifit, mint ma sem. De ha azt mondjátok, hogy a mobilnetet jól számolja, akkor maradhat ez.
-
draco31
veterán
Keresem a Facebook contact Sync nevű alkalmazás x8-ra megfelelő változatát, ugyanis a gyári facebook nem akar szinkronizálni normálisan a telefonkönyvvel. Csak az e-mail címeket teszi be, már amikor egyáltalán működik. Nem is nagyon használom, opera minivel egyszerűbb. Marketen nem találom, play-ről meg nem engedi letölteni. Több ismerősöm is ezt használja.
-
draco31
veterán
Van olyan program, ami kezeli a jelszóval védett .rar fájlokat?
-
draco31
veterán
Van androidra olyan program, mint a windows-on a ccleaner? Csak mert hallottam olyat, hogy a programok törlése után marad némi szemét. Az meg nálam van most rendesen, mert még most ismerkedem a rendszerrel.
-
-
draco31
veterán
Van egy program, amivel a facebook cheat-et tudom használni. Most nem tudom a nevét, mert nem használom, csak a haverom. X8 van mindkettőnknek. Van benne egy olyan lehetőség, hogy ha üzenet érkezik, akkor lezárt képernyőnél lehet állítani a hangszóró mellett a led színét, hogy milyen színnel villogjon. Van más egyéb program, ami ezt tudja?
-
draco31
veterán
Hello!
Melyik a legjobb hívás idő számláló szerintetek? Nekem most a
Call Meter NG van, de valahogyan nem jön be, nem tudja
kilistázni számonként, csak összes hívást ír. -
draco31
veterán
Hello!
Nekem olyan progi kellene, aminek a segítségével egy mappára jelszót tudok rakni, és csak akkor használhatja bármilyen program a mappa tartalmát (képek, videók lennének benne), ha a jelszót megadom. Minden egyes alkalommal kérje a jelszót. Van ilyen? X8-ra lenne. Néha mások kezébe kerül a mobil, és nem szeretném, ha megtudnák nézni ezeket a fájlokat.
-
draco31
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Nem szoftvercserét akarok, csak egy olyan programot, ami képes kihangosítani a rádiót rajta, mint pl. a mobiltelefonok 98%-ánál. Azzal tisztában vagyok, hogy a füles az antenna. Csak egy idő után kényelmesebb lerakni a készüléket, és nem állandóan zsebben cipelve hallgatni fülessel, vagy társaságban is kihangosítva van értelme.
-
draco31
veterán
Hello!
A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program. Netest találok rengeteget, de ami offline, tehát a rádio chipet használja, azt nem nagyon találok. Ti mit használtok??
ZTE Blade a telefon. -
draco31
veterán
Hali!
A haveromnak X8-asa van, és egy MW 600-al hallgatja a zenét róla. A telefon nem küldi át a fülesre a zene címét, és az órát, mint pl. az én K800-asom. Létezik ehhez valamiféle alkalmazás, ami ezt megoldja?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 2
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz (+ teljes NIKON szett!)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 1
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest