- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
draco31
veterán
Olyan alkalmazást keresek, ami abban segítene, ha sikeresen elhagyom a mobilomat, vagy ellopják. Buta samsungokon volt valami hasonló ha jól tudom.
-
draco31
veterán
A viber miért indul el, ha sms üzenetet kapok? Már mindent megpróbáltam állítani.
-
draco31
veterán
Adatforgalom számlálót keresek, ami külön nézi a mobil netet, és a wifit. Jelenleh a NetCountert használom, tökéletes is lenne, csak néha nem számolja a wifit, mint ma sem. De ha azt mondjátok, hogy a mobilnetet jól számolja, akkor maradhat ez.
-
draco31
veterán
Keresem a Facebook contact Sync nevű alkalmazás x8-ra megfelelő változatát, ugyanis a gyári facebook nem akar szinkronizálni normálisan a telefonkönyvvel. Csak az e-mail címeket teszi be, már amikor egyáltalán működik. Nem is nagyon használom, opera minivel egyszerűbb. Marketen nem találom, play-ről meg nem engedi letölteni. Több ismerősöm is ezt használja.
-
draco31
veterán
Van olyan program, ami kezeli a jelszóval védett .rar fájlokat?
-
draco31
veterán
Van androidra olyan program, mint a windows-on a ccleaner? Csak mert hallottam olyat, hogy a programok törlése után marad némi szemét. Az meg nálam van most rendesen, mert még most ismerkedem a rendszerrel.
-
-
draco31
veterán
Van egy program, amivel a facebook cheat-et tudom használni. Most nem tudom a nevét, mert nem használom, csak a haverom. X8 van mindkettőnknek. Van benne egy olyan lehetőség, hogy ha üzenet érkezik, akkor lezárt képernyőnél lehet állítani a hangszóró mellett a led színét, hogy milyen színnel villogjon. Van más egyéb program, ami ezt tudja?
-
draco31
veterán
Hello!
Melyik a legjobb hívás idő számláló szerintetek? Nekem most a
Call Meter NG van, de valahogyan nem jön be, nem tudja
kilistázni számonként, csak összes hívást ír. -
draco31
veterán
Hello!
Nekem olyan progi kellene, aminek a segítségével egy mappára jelszót tudok rakni, és csak akkor használhatja bármilyen program a mappa tartalmát (képek, videók lennének benne), ha a jelszót megadom. Minden egyes alkalommal kérje a jelszót. Van ilyen? X8-ra lenne. Néha mások kezébe kerül a mobil, és nem szeretném, ha megtudnák nézni ezeket a fájlokat.
-
draco31
veterán
válasz
fatal` #36445 üzenetére
Nem szoftvercserét akarok, csak egy olyan programot, ami képes kihangosítani a rádiót rajta, mint pl. a mobiltelefonok 98%-ánál. Azzal tisztában vagyok, hogy a füles az antenna. Csak egy idő után kényelmesebb lerakni a készüléket, és nem állandóan zsebben cipelve hallgatni fülessel, vagy társaságban is kihangosítva van értelme.
-
draco31
veterán
Hello!
A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program. Netest találok rengeteget, de ami offline, tehát a rádio chipet használja, azt nem nagyon találok. Ti mit használtok??
ZTE Blade a telefon. -
draco31
veterán
Hali!
A haveromnak X8-asa van, és egy MW 600-al hallgatja a zenét róla. A telefon nem küldi át a fülesre a zene címét, és az órát, mint pl. az én K800-asom. Létezik ehhez valamiféle alkalmazás, ami ezt megoldja?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest