Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
Aktív témák
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani a horvát tengerre egy térkép/ navigációs programot, ami offline is működik?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz SG3rg0 #43787 üzenetére
Köszi , ezek szerint nem voltam érthető
Nekem vízi, hajózási térkép kéne, ami a horvát tenger hajózási adatit mutatja.Egyébként a motorola defy-men rajta a van a sygnic (is) de sajnos Magyarországon valamiért állandóan lefagyasztja a telefont és nem működik pedig külföldön (Ausztriában és Németországban tökéletesen működött, csak itthon nem akar valamiért..
-
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a sygnic navigációban a forgalom szolgáltatást aktivvá tenni?Az IGO is tudna egyébként ilyet?
-
csmat
senior tag
válasz ronson88 #44614 üzenetére
Szerintem az összes navi tud köztes célpontba navigálni, csak neked kell megadni a sorrendet. (hova akarsz elsőre, másodikra, stb menni)
Ha fontos lenne, hogy ő kalkulálja ki, hogy melyik sorrend a legoptimálisabb, olyat sajnos nem tudok.gipsztigris
Van olyan, amit ha megveszek, akkor már jár hozzá az online forgalmi szolgáltatás?
vagy ha BlueTooth-os tmc GPS vevővel használnám, tudna működni bármelyik navi?[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz gipsztigris #44622 üzenetére
Köszi
Ezek szerint marad a rádió figyelése :vinikorn: bocs kimaradt hogy magyart keresel
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
tud valaki trafipax jelző alkalmazást, ami Európa többi országában is működik?
amiket én találtam (radardroid, speedcam) nem vagyok velük megelégedve.. -
csmat
senior tag
válasz CHIPman #44688 üzenetére
Fenn van a sygnic, az is jelez a fix traffipaxnál, windos-os alapokon nyugvó igo-t is ismerem, de olyan kéne mint pl: trafipax jelző ami a hivatalos oldalakról szedi le a listát hogy hol van /lesz trafi.
Ezt találtam még, csak nehezen tudom frissíteni az adatbázisát.
Erre meg kíváncsi vagyok h lesz e Magyarországra is és hogy fog mukodni -
csmat
senior tag
válasz gipsztigris #44725 üzenetére
Én szerettem az igo-t, de nem értem, miért istenítik annyian.. (nem akarok senkit megsérteni)
annyi sok jó navi van már, amik szerintem lekőrözik az igo-t. (sygnic, navigon route66, stb)
Egyébként ha jól tudom a motonav az igo egyik változata nem? -
csmat
senior tag
válasz zho-lee #44731 üzenetére
Hát a motonavot még egy régebbi telefonnal próbáltam, nem tudom most honnanlehetne megszerezni, meg szerintem warez téma, ami itt ugye tilos
Azt hiszem sygic-nek van írva, de a play keresőben megtalálod, illetve ha beírod h navi, egy csómót fel fog adni, legtöbbnek van próbaverziója, lehet próbálgatni
Egyébként én szeretem, a sygic-et, de egy időben itthon mindig lefagyasztotta a telefont, külföldön semmi baja nem volt. -
csmat
senior tag
Köszi
MÁS: Ha uninstalálok egy appot, majd elindítom az sd maid-et, akkor az minden maradékot leszed? Mert szerintem az apk fájl fennmarad, de csak az, vagy marad más is?
Nekem nagyon sok ideig vizsgálja, min fél órát, aztán pár MB-ot töröl.
(gondolom a hibakeresőre, és a rendszertisztításra érdemes főleg nyomni, ugye?) -
csmat
senior tag
válasz gatto_ #44817 üzenetére
a törlés alatt az uninstallt érted?
(én álltalában az uninstaller-el szedem le, de ha utána megnézem az ES File explorerrel, akkor néha megtalálom a memóriakártya gyökerében az apk-t.[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz TazLeacher #44881 üzenetére
Ezt jó tudni, kösz
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki honnan lehetne a navitelhez autós térképet letölteni?
navitel verzió: 5.0.2.721
köszi -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Nemrég feltettem a telefonomra a cm10-et és azóta nem enged kirakni widgetnek jó pár alkalmazást , ráadásul a yahoo mail se megy, csak ha kézzel elindítom.
Nem tud valaki ajánlani egy időjárás appot, meg egy yahoos leveleket kezelőt?Az létezik hogy sok app nem bírja a mc10-et, vagy csak egyszerűen nem elég kiforrott a cm10 még?
-
csmat
senior tag
válasz toth_janika #48632 üzenetére
Nekem is defyn van a cm10, és nem rossz csak mint említettem a widget és wifi megosztás nem működik
Egyébként hogyan tudnék egy cm9 stbalel-t feltenni? A defy updaterrel nem lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest