Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Tudtok egy programot, amellyel tudom a telefonom webkameraként használni? Próbáltam párat, de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Köszi előre is! 
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Tudom, hülye kérdés lesz, de a melegtől tud jobban merülni az akku? Azóta megoldottam a korábban felvetődött problémát, kikapcsoltam a 3g-t.
Feltettem egy progit, mely azt írta, hogy az akku még 8-9 órát bír, erre 2 óra után lemerült a teló. Azért vetődött fel bennem, hogy lehet, nem bírja a meleget. -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok. Második napja azt vettem észre, hogy rohamosan merül a telefonom, feltöltöm este. Ahogy feltölti, már szedem is le a töltőről, reggel még tele van, a HÉV-en zenét hallgattam, most véletlenül ránéztem a telefonra és már 20%.
Van olyan program, ami felelős az akkuhasználatért? Mert én általában amit nem használok, vagy úgy látom fölöslegesen megy, azt be szoktam zárni. Köszi előre is! -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, bár lehet nem lehetetlen. Meg lehet valahogy oldani, hogy a Nokia fülesén található gombokat tudjam használni a telóval? N8-hoz készült fülesem van, ezzel a telóval csak a zenét tudom hallgatni, de a gombok nem mennek. Gondoltam megkérdem, hátha...

-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Egy elég bugyuta kérdéssel fordulok hozzátok. Be lehet állítani az Androidon egyedi ébresztőhangot? Én csak a gyárikat találtam benne és nem kínálta fel a lehetőséget egyedi hang megadására.
Köszi előre is válaszotok.
Aktív témák
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszi előre is! 
De ez nem illik a topicba. 

Feltettem egy progit, mely azt írta, hogy az akku még 8-9 órát bír, erre 2 óra után lemerült a teló. Azért vetődött fel bennem, hogy lehet, nem bírja a meleget.

Van olyan program, ami felelős az akkuhasználatért? Mert én általában amit nem használok, vagy úgy látom fölöslegesen megy, azt be szoktam zárni. Köszi előre is!