- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudtok egy programot, amellyel tudom a telefonom webkameraként használni? Próbáltam párat, de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Köszi előre is!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudom, hülye kérdés lesz, de a melegtől tud jobban merülni az akku? Azóta megoldottam a korábban felvetődött problémát, kikapcsoltam a 3g-t.
Feltettem egy progit, mely azt írta, hogy az akku még 8-9 órát bír, erre 2 óra után lemerült a teló. Azért vetődött fel bennem, hogy lehet, nem bírja a meleget.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok. Második napja azt vettem észre, hogy rohamosan merül a telefonom, feltöltöm este. Ahogy feltölti, már szedem is le a töltőről, reggel még tele van, a HÉV-en zenét hallgattam, most véletlenül ránéztem a telefonra és már 20%.
Van olyan program, ami felelős az akkuhasználatért? Mert én általában amit nem használok, vagy úgy látom fölöslegesen megy, azt be szoktam zárni. Köszi előre is!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, bár lehet nem lehetetlen. Meg lehet valahogy oldani, hogy a Nokia fülesén található gombokat tudjam használni a telóval? N8-hoz készült fülesem van, ezzel a telóval csak a zenét tudom hallgatni, de a gombok nem mennek. Gondoltam megkérdem, hátha...
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy elég bugyuta kérdéssel fordulok hozzátok. Be lehet állítani az Androidon egyedi ébresztőhangot? Én csak a gyárikat találtam benne és nem kínálta fel a lehetőséget egyedi hang megadására.
Köszi előre is válaszotok.
Aktív témák
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest