- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudtok egy programot, amellyel tudom a telefonom webkameraként használni? Próbáltam párat, de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Köszi előre is!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudom, hülye kérdés lesz, de a melegtől tud jobban merülni az akku? Azóta megoldottam a korábban felvetődött problémát, kikapcsoltam a 3g-t.
Feltettem egy progit, mely azt írta, hogy az akku még 8-9 órát bír, erre 2 óra után lemerült a teló. Azért vetődött fel bennem, hogy lehet, nem bírja a meleget.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok. Második napja azt vettem észre, hogy rohamosan merül a telefonom, feltöltöm este. Ahogy feltölti, már szedem is le a töltőről, reggel még tele van, a HÉV-en zenét hallgattam, most véletlenül ránéztem a telefonra és már 20%.
Van olyan program, ami felelős az akkuhasználatért? Mert én általában amit nem használok, vagy úgy látom fölöslegesen megy, azt be szoktam zárni. Köszi előre is!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, bár lehet nem lehetetlen. Meg lehet valahogy oldani, hogy a Nokia fülesén található gombokat tudjam használni a telóval? N8-hoz készült fülesem van, ezzel a telóval csak a zenét tudom hallgatni, de a gombok nem mennek. Gondoltam megkérdem, hátha...
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy elég bugyuta kérdéssel fordulok hozzátok. Be lehet állítani az Androidon egyedi ébresztőhangot? Én csak a gyárikat találtam benne és nem kínálta fel a lehetőséget egyedi hang megadására.
Köszi előre is válaszotok.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest