Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Tudtok más ilyen progit androidra? Sajnos a vidin szereplő nem jó itt a videó. [link]
-
kmisi99
addikt
érdekelne hogy melyik facebook kliens használ legkevesebb adatforgalmat?
sima facebook a marketről
friendcaster for android
facebook.com megnyitása böngészőbőltestvérem vette telót és 100mb os mobilnetje van így minél kisebb adatforgalom kellene.
-
kmisi99
addikt
milyen GPS progit ajánlotok ami jó LG GT540 es telóra? és nem netes.
-
kmisi99
addikt
Telón mikor frissül? Már kb 5 perce megvettem valamit a pc-s marketen ki is van írva hogy purchased de telón még ki van írva hogy 22ft
-
kmisi99
addikt
Most hogy vannak ezek a hatalmas akciók én is vennék a marketen 1-2 dolgot. Az google acchoz van kötve? Mert jelenleg nincs kártyám így ismerősöm sim kártyájáról vennék pár dolgot. Megoldható?
-
kmisi99
addikt
Olyan progi érdekel amivel a gépet és a telót wifin össze tudom hozni. Vagyis csak bekapcsolom a wifit a telón a gépen valahogy elérem a telót és pakolhatom is rá a cuccot nem kell kábellel szenvedni.
-
kmisi99
addikt
Valakinek van tapasztalata az FPSE for android al? (playstation 1 emulátor) Megnyomom a menüt rámegyek a mentésre majd amikor később betölteném vagy vár kicsit és kilép vagy egy más játéknál behozza a load gamet de hiába megyek pl a memory card: slot 1 re kicsit tölt és kiírja hogy no data
-
kmisi99
addikt
Felraktam az SPB mobile shellt a zte blademre! Alapból ilyen [link] De videókban van hogy másabban néz ki pl így [link] Hol a fenébe lehet ilyeneket állítgatni? Meg pl manage panelt hogy csinálhatok hogy nevezhetek át mert videókon látom hogy sok más manage panel is van de nekem csak az alapok elérhetők

-
kmisi99
addikt
valami mód van arra hogy wifin a gép képét kiküldjük telefonra? Vagy ahhoz már kevés a teló?
-
kmisi99
addikt
Nemrég új frissítés jött ki az angry birds hez elég érdekes jogosultságokat akar!
sms küldés fogadás meg ilyenek
Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bankkártyám az van akkor neki is állok költekezni. És ha megveszem ezentúl bármikor letöltetek frissítést illetve ha letörlöm akkor újra ingyen letölthetem?