Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Mivel, mint írták is, nem a rendszer szab korlátokat, hanem az appokat nem úgy írták meg, ezért a tippem az, hogy tableten is ez a helyzet, mivel többnyire ugyanazokat az appokat használják azokon is, mint a telefonokon. Szvsz ha pl. a telefonon egy böngészőnél kivitelezhető a több füles megoldás, ugyanígy megoldható lenne egy office appnál is (ha gondolnának erre, vagy egyáltalán meg akarnák csinálni)
-
petipetya
nagyúr
-
atillaahun
veterán
Android, tehát rendszer szinten nincs akadálya, viszont amennyire én tudom az összes Office App-ból kispórolták ezt a lehetőséget. Az egyetlen körülményes megoldás ha nagyon kell ez, hogy felraksz 2-3-4... féle Office alkalmazást, nem állítasz be alapértelmezést egyikhez se, majd minden dokumentumot egy másikba nyitsz meg. Majd kirakod az ikonjaikat az asztalra, Home gombbal odaváltasz, aztán onnan rányomsz egy másik ikonjára, és így tovább.
Elég ganaj megoldás, csak végszükség esetére. Nem tudom más OS-eken ez működik-e. De látatlanba azt mondanám, hogy az ottani App-ok se tudnak sokkal többet. Sőt...
Természetesen ezt nem tudom biztosra mondani, mert gondolom van legalább egy tucat Office App, én meg csak a népszerűbbeket próbáltam, mint GoDocs, QuickOffice.
Egyébként szerintem általánosságba igaz hogy az Android tudása Office területen tényleg nagyon szegényes.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest