- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Android, tehát rendszer szinten nincs akadálya, viszont amennyire én tudom az összes Office App-ból kispórolták ezt a lehetőséget. Az egyetlen körülményes megoldás ha nagyon kell ez, hogy felraksz 2-3-4... féle Office alkalmazást, nem állítasz be alapértelmezést egyikhez se, majd minden dokumentumot egy másikba nyitsz meg. Majd kirakod az ikonjaikat az asztalra, Home gombbal odaváltasz, aztán onnan rányomsz egy másik ikonjára, és így tovább.
Elég ganaj megoldás, csak végszükség esetére. Nem tudom más OS-eken ez működik-e. De látatlanba azt mondanám, hogy az ottani App-ok se tudnak sokkal többet. Sőt...
Természetesen ezt nem tudom biztosra mondani, mert gondolom van legalább egy tucat Office App, én meg csak a népszerűbbeket próbáltam, mint GoDocs, QuickOffice.
Egyébként szerintem általánosságba igaz hogy az Android tudása Office területen tényleg nagyon szegényes.
Aktív témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Topping DX5 (no lite)
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest