- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Android, tehát rendszer szinten nincs akadálya, viszont amennyire én tudom az összes Office App-ból kispórolták ezt a lehetőséget. Az egyetlen körülményes megoldás ha nagyon kell ez, hogy felraksz 2-3-4... féle Office alkalmazást, nem állítasz be alapértelmezést egyikhez se, majd minden dokumentumot egy másikba nyitsz meg. Majd kirakod az ikonjaikat az asztalra, Home gombbal odaváltasz, aztán onnan rányomsz egy másik ikonjára, és így tovább.
Elég ganaj megoldás, csak végszükség esetére. Nem tudom más OS-eken ez működik-e. De látatlanba azt mondanám, hogy az ottani App-ok se tudnak sokkal többet. Sőt...
Természetesen ezt nem tudom biztosra mondani, mert gondolom van legalább egy tucat Office App, én meg csak a népszerűbbeket próbáltam, mint GoDocs, QuickOffice.
Egyébként szerintem általánosságba igaz hogy az Android tudása Office területen tényleg nagyon szegényes.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Witcher - Előzetest kapott a TV sorozat negyedik szezonja
- Banggood
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest