- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Lehet fura kérdés de:
Hogyan lehet Android telókon beállítani egyéni csengőhangot? Jelen esetben egy mp3 fájlt az SD kariról? Nézelődtem a menükben mindenfelé, fájlkezelőben stb., de csak az alap hangokat tudom használni.. Tudtok segíteni?
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
sziasztok!
Lenne egy problémám. Véletlenül letöröltem a telefonról magát a telefon appot. Legalábbis ha jól értelmezem. A lényeg, hogy nem vagyok repülő üzemmódban és mégsincs szolgáltató és mobil hálózat ill. PIN-t se kér rebootnál.. Van erre valamilyen megoldás?
Nagyon megköszönöm a segítségeteket
Zsolti -
medvezsolt
senior tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés lesz. Most ismerkedek az Androidokkal és az okostelefonokkal.
Letöltöttem az Android Assistant-ot ami diagram szerűen felvázolta, hogy mennyi hely van a RAM-on, a ROM-on és a SD kártyán. Na már most, amikor töltök le egy appot az melyikbe kerül? Mert valamiért folyton pofázik, hogy kevés a hely, pedig a RAMban van még 45 mega kb., viszont a ROMban tényleg csak 10 MB körül van. Arra már rájöttem, hogy átlehet pakolni appokat az SD karira, de vajon a ROMot kilehet takarítani? Van valami normális takarító progi? Mert ez az Andro Assistant se a legtökéletesebb..Valaki segíteni tisztázni a dolgokat?
Köszii
Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest