- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Lehet fura kérdés de:
Hogyan lehet Android telókon beállítani egyéni csengőhangot? Jelen esetben egy mp3 fájlt az SD kariról? Nézelődtem a menükben mindenfelé, fájlkezelőben stb., de csak az alap hangokat tudom használni.. Tudtok segíteni?
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
sziasztok!
Lenne egy problémám. Véletlenül letöröltem a telefonról magát a telefon appot. Legalábbis ha jól értelmezem. A lényeg, hogy nem vagyok repülő üzemmódban és mégsincs szolgáltató és mobil hálózat ill. PIN-t se kér rebootnál.. Van erre valamilyen megoldás?
Nagyon megköszönöm a segítségeteket
Zsolti -
medvezsolt
senior tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés lesz. Most ismerkedek az Androidokkal és az okostelefonokkal.
Letöltöttem az Android Assistant-ot ami diagram szerűen felvázolta, hogy mennyi hely van a RAM-on, a ROM-on és a SD kártyán. Na már most, amikor töltök le egy appot az melyikbe kerül? Mert valamiért folyton pofázik, hogy kevés a hely, pedig a RAMban van még 45 mega kb., viszont a ROMban tényleg csak 10 MB körül van. Arra már rájöttem, hogy átlehet pakolni appokat az SD karira, de vajon a ROMot kilehet takarítani? Van valami normális takarító progi? Mert ez az Andro Assistant se a legtökéletesebb..Valaki segíteni tisztázni a dolgokat?
Köszii
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest