- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
deva
tag
Sziasztok!
Nem teljesen ontopic, de hátha itt valaki jobban tudja, mint Én, aki csak most szembesült ezzel a dologgal... Szeretnék fizetős progit(widgetet kiegészítésképp) feltölteni a marketre, az appomhoz. Amikor be kéne állítani az árat, akkor azt írja Google, hogy "Setup a Merchant Account at Google Checkout". Ok, elkezdem csinálni, és csak United States illetve United Kingdom a lehetséges választék. Namost, utána olvastam, és a legfrisebb info, amit találtam, több mint 1 éves, miszerint akkoriban még nem lehetett fizetős appot feltölteni. Kérdés a következő: mostmár lehet valamilyen módon, vagy meg vagyok lőve?
Az a verzió nem játszik, hogy valami külföldi ismerős regisztrál publisherként, vagy az én nevem alatt lesz ez is, vagy várok...
Előre is köszi!
-
deva
tag
Köszönöm a további visszajelzéseket
Ha minden igaz, előbb utóbb címlapra is kikerülhetek, 3. emailem szerencsére nem veszett el a rengetegben
-
deva
tag
válasz
molnarpeter #33921 üzenetére
Igen, kétszer is, de tartok tőle, hogy mindkét alkalommal elveszett a levelem a rengetegben...
Ezért írtam ide is, hátha...
-
deva
tag
Sziasztok!
Remélem nem szabályellenes saját készítésű appot itt reklámozni, mindenesetre én nem találtam ezt tiltó dolgot!
TElvira, az Android rendszerekre készített MÁV menetrend alkalmazás! Mostmár a régebbi készülékeken is elérhető, 1.6.x verzió felett bármelyik telefonon fut. A funkciókról pár szó:
-keresés
-eredmények részletes megjelenítése
-előzmények naplózása
-kedvencek offline mentésére lehetőség
-kedvencek karbantartása, ha van aktív internet kapcsolat
-elmentett kedvencek kiolvasása offline, internet kapcsolat nélkül
-vonatok élőbeni követése GPS helyzet alapján
-GPS helyzet alapján legközelebbi állomás kereséseA marketen ebben a kategóriában egyedülállóként az én alkalmazásom tud offline elmenteni keresési eredményeket, illetve GPS helyzet alapján a legközelebbi állomásra keresni!
Próbáljátok ki, használjátok egészséggel, illetve értékeljétek!
Felhasználói visszajelzésnek, építő jellegű kritikának, fejlesztési ötleteknek rettentően örülnék, a hundeva+telvira[kukac]gmail[pont]com címen tudtok a legkönnyebben elérni, bár ezt a topicot is nyomon fogom követni!
Gábor
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest