Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Az AdAway javára a menthető, bővíthető egyéni lista döntött...
Az AdFree nem választja szét a készülékek támogatott funkciót, továbbá a bt filetransfer, origo és sok más appok reklámjait nem tüntette el, ellenben az AdAway igen
Kavics, akkor nem jól

Pár száz métert is érzékel cella alapján! Az én területem, mint kutya jelölöm ki a megfelelő sugarú körrel... Amelyik cella beleér váltja a profilt!
Sokmindenkinek segítettem privátban, így volt időm szórakozni ezzel is...
Ne a cella döntse el hol vagyok, hanem a hozzá viszonyított helyzetem
A köreim wifi 300m, otthon 800m, munkahely 800m és minden más úton! -
TRob1
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Számomra biztos hogy nem, mivel több mint a duplája méretben (persze mind2 kis méretű, de akkor is
), és AdFree is mindent "megfog" amit kell.
De tégy egy próbát, semeddig sem tart.Ne higyj mindig mindent el mindenkinek, próbáld ki a dolgokat
Jelen esetben full egyszerű a dolog: Ha jól szűr neked az AdFree, akkor felesleges egy nagyobb programot feltenned. Ha vmit nem jól szűr, akkor meg mindenképp ki kell próbálnod a másikat, hogy az megszűri-e azt, amit AdFree nem. 
Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), és AdFree is mindent "megfog" amit kell.
Jelen esetben full egyszerű a dolog: Ha jól szűr neked az AdFree, akkor felesleges egy nagyobb programot feltenned. Ha vmit nem jól szűr, akkor meg mindenképp ki kell próbálnod a másikat, hogy az megszűri-e azt, amit AdFree nem.