- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33382 üzenetére
Én ebből a szempontból elég speciális eset vagyok lehet...nálam a régi telefonon elég sok használatban lévő porfil volt. Ezek alapján lehetne megcsinálni itt is. A leglényegesebb az ilyen profiloknál a hangbeállítások és a hívásszűrés együttes beállítása.
Pl. nálam:
- normál profil
- éjszakai profil: a munkám miatt bárki hívhat, így az összes hívás engedélyezett, de az SMS és E-mail hangját le kéne némítani, mert ezekre nem szeretek felkelni
- szabadnap: sms/emailhangok jöhetnek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- szabadnap: sms/emailhangok sem jöhenek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- csipogó: mindennemű híváshang letiltva, kizárólag sms/email érdekel
...stb.Ilyenekre gondoltam. Ezeket egy sima S40-es Nokiában meg lehetett oldani.
Félmegoldásként jelenleg ezt használom. Ez a legnormálisabb hívászűrő, de ez sem tökéletes. Pl.: nincs benne fehér lista, csak kedvencek. (Tehát: minden hívást elutasít, kivéve a fehér listás számokat). Illetve simán felkelek éjszaka az email/sms-re...
-
petipetya
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33309 üzenetére
Van. Itthon kiválasztom az adott bolt termékeit, majd mikor bemegyek akkor a telefon mutassa meg a legrövidebb útvonalat, amelynek vonalán össze tudom szedni. Közben számolja ki az árat is.
Másik: 17:23 van és 17:45-re vagyok a mekinél. A telón leadom a rendelést, és mikor odaérek akkor egy külön kasszánál csak a kezembe nyomják a cuccot egyetlen perc várakozás nélkül.
Aktív témák
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Mobil flották
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest