- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
válasz
KaiotEch #43797 üzenetére
Annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy teljesen jó az Es (sőt, szerinten a legjobb).
Az más kérdés, hogy a user ..... hozzáVagyis finoman fogalmazva lövésed sincs a használatáról, ezért még nem fos. A kártyán kívül minden elérhető vele, én a médialejátszómat is azzal kezelem ftp-ről.
Az egyik legsokoldalúbb fájlkezelő, ráadásul Rootrulez által elérhető magyar nyelven is. -
Imdre
aktív tag
válasz
stefi68 #40642 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
A gond az, hogy ez egy tab és még nincs alaposan kivesézve a téma. Gondoltam én is, hogy valahol módosítható, hogy mountolja a kártyát. Nem akartam ezt módosítani, mert még nem tudom flash-elni a rom-ot, ha esetleg elcseszném. Most írtam egy levelet a magyarországi forgalmazónak, hátha lépnek az ügyben... mivel főzött rom-ben is módosítják az elérési útvonalat, így gondolom ők is meg tudják oldani, ha akarjákMindenesetre kipróbálom, amit írtál. Köszönöm!
-
Imdre
aktív tag
válasz
atillaahun #40630 üzenetére
Így igaz, de...
Van egy 500MB-os belső memória (internal storage), és van egy belső 2GB-os flash memória, amit a rendszer sdcard-nak nevez el. Én pedig egy 16GB-os sd-kártyára (external_sd) akarom átrakni a dolgokat.
Ha a rendszerrel akarom átrakatni a dolgokat, akkor csak a belső (500MB-os) és a flash (2GB-os) memóriák között váltogat. Nekem pedig az kellene, hogy átrakja a valós sd-kártyára mindent.
Ez azért kellene, mert a különböző programok (navigáció, játékok) tartalmai miatt hamar megtelik ez a 2GB.Ezt kellene vhogy megoldani, de sem a rendszer által, sem az app2sd által nem kivitelezhető. Anno egy Atrix-on megoldotta, hogy CM7-et raktam fel - az megcserélte az elnevezéseket, de itt nincs mód főzött rom-ot feltenni.
-
Imdre
aktív tag
Lasy, attilaahun köszi!
Ezeket természetesen ismerem, csak nem fogalmaztam pontosan. Root, 2.z stimm, de a belső memória az internal, van egy belső tárhely az az sdcard és van egy 16 GB-os external sd. Ha áthelyezem a programok könyvtárait a valós sd-re, akkor hibaüzenettel leállnak (mivel nem találják a tartalmat). Az volna nekem jó, ha mondjuk átnevezné az external_sd-t sdcard-nak, az sdcard-ot pedig másnak (mivel ez csak 2GB).
Így teljes a problémám. -
Imdre
aktív tag
Sziastok! Olyan progit keresnék (de bármi más megoldás jó), ami áthelyezi a különböző programok tartalmát. A belső memóriát sdcard-nak nevezi a készülékbe tett kártyát pedig external_sd-nek nevezi. A gond, hogy minden tartalmat a belső memóba rakja, de én át akarom helyezni a kártyára. Ezt hogyan lehetne megoldani?
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, arra van mód, hogy a Viber hívásokat ne számolja a Call Meter 3G?
Így teljesen használhatatlanok lesznek a mérési adatok. -
Imdre
aktív tag
válasz
Balinov #34818 üzenetére
Telefonról nem tudok tovább lépni a vásárlásra, de a fizetésnél is annyit kér? Mert nekem ott kevesebbett kellett fizetnem.
Viszont akkor ugyanezzel az adatbázissal (az app picit butább) megvehető az Akadémiai Kiadónál is 3990-ért. A neve: Akademiai itt. Kipróbálásra ez is letölthető. A támogatása gyengébb, de az adatbázis ua. -
Imdre
aktív tag
Nem írtad, hogy ingyenes, vagy fizetős érdekelne. Ha van rá kereted, akkor a Slovoed a legjobb. Nemcsak rengeteg szót tud jó minőségben kiejteni, de nagy a szókincse, hangbevitel google voice-al, bevitel vágólapról (beviszed a mondatot és szavanként kiszótárazható - ez nagyon praktikus). Csak nem szabad play-en megvenni, mert ott 30 dollár, közvetlen a paragon softver-től viszont 20 dollár. Szerintem megéri, mert a többi szótár köszönőviszonyban sincs vele. Akadémiai Kiadó adatbázisával.
A teljes verziót kipróbálhatod, néhány szó után kezd rinyálni a kódért. -
Imdre
aktív tag
Időjárás app-al nemrégiben volt egy érdekes tapasztalatunk egy barátommal.
Egy helyen tartózkodtunk, egyforma teló (defy), másodpercre azonosan szinkronizáltuk az időjárás app-ot (BW). Természetesen a helység manuálisan beállítva. És megdöbbenve tapasztaltuk, hogy eltérő adatokat mutatott. Mind hőmérsékletben, mind előrejelzésben. Több fok volt az eltérés, ráadásul nekem esőt mutatott (helyesen), neki részben napos időt). Mindent figyelembevéve egy különbség volt a két teló között: az egyiken cm7, a másikon mokee rom volt.
Na ez hogyan magyarázható? Természetesen készült képernyőmentés, ha valakit érdekel este fel tudom tölteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged