- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
chab7
addikt
Ó, köszönöm
Működik, végre egy tárcsázó+névjegy kezelő ami ki tudja írni, pl hogy "Hugi hív" miközben Zöldes Piroska név van beállítva rendesen névnek. Tehát sync is megy hozzá rendesen.
Egy picikét zavaró lehet, hogy előre pakolja előbb a becenév nélkülieket ábécérendben, majd utána a becenévvel rendelkezőket beceneveket megjelenítve ábécérendben. Vagy van rá valami beállítás, hogy vegyítse össze, csak 2 perc nyomkodás után még nem találtam meg, vagy a becenév nélkülieknek be kell írni a nevüket a becenévhez is.
De ez már így is nagy előrelépés
Találtam is egy leírást hozzá angolul [link] -
dbius
veterán
hm, market enablerrel is ugyanaz a helyzet. Amikor a fizetés megerősítése oldalra kerülök a google checkouton, akkor már a 2100-at jeleníti meg.
petipetya: Köszi, hogy megnézted
Akkor valami a google checkout rendszerében lesz a ludas, gondolom az ott megadott kártyaadatok alapján nézi az országot.
Szerk2: Most a gépen, bejelentkezve a marketbe meg tudtam venni. Pedig korábban itt is ugyanaz volt a probléma. Mondjuk a lényeg az, hogy sikerült, de azért furcsa...
-
TRob1
veterán
Beírod a telszám elé: #31#
(#11094) Killing : Nemrég írtad, hogy nem szeretnél rootolni, aztán meg a garivesztést, úgyhogy ha rám hallgatsz, nem rootolsz (legalábbis addig, amíg utána nem nézel a gar-nak, a visszaállításnak, és egyáltalán annak, hogy számodra szükséges-e a root).Javaslom, beszélgess pár emberrel (akár priviben), akinek olyan tel-je van mint neked (nagyon jó erre a fóruma is szvsz).
Egyébként úgy tudom, hogy amit eredetileg szerettél volna (Wi-Fi hotspotot), ahhoz pl. kell a root mindenképp. -
Koga777
tag
Én a DW Contact Group Manager-t használom erre. Tud még rengeteg dolgot, pl. SMS-t küldeni egy csoport minden tagjának stb.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest