- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
chab7
addikt
Ó, köszönöm
Működik, végre egy tárcsázó+névjegy kezelő ami ki tudja írni, pl hogy "Hugi hív" miközben Zöldes Piroska név van beállítva rendesen névnek. Tehát sync is megy hozzá rendesen.
Egy picikét zavaró lehet, hogy előre pakolja előbb a becenév nélkülieket ábécérendben, majd utána a becenévvel rendelkezőket beceneveket megjelenítve ábécérendben. Vagy van rá valami beállítás, hogy vegyítse össze, csak 2 perc nyomkodás után még nem találtam meg, vagy a becenév nélkülieknek be kell írni a nevüket a becenévhez is.
De ez már így is nagy előrelépés
Találtam is egy leírást hozzá angolul [link] -
dbius
veterán
hm, market enablerrel is ugyanaz a helyzet. Amikor a fizetés megerősítése oldalra kerülök a google checkouton, akkor már a 2100-at jeleníti meg.
petipetya: Köszi, hogy megnézted
Akkor valami a google checkout rendszerében lesz a ludas, gondolom az ott megadott kártyaadatok alapján nézi az országot.
Szerk2: Most a gépen, bejelentkezve a marketbe meg tudtam venni. Pedig korábban itt is ugyanaz volt a probléma. Mondjuk a lényeg az, hogy sikerült, de azért furcsa...
-
TRob1
veterán
Beírod a telszám elé: #31#
(#11094) Killing : Nemrég írtad, hogy nem szeretnél rootolni, aztán meg a garivesztést, úgyhogy ha rám hallgatsz, nem rootolsz (legalábbis addig, amíg utána nem nézel a gar-nak, a visszaállításnak, és egyáltalán annak, hogy számodra szükséges-e a root).Javaslom, beszélgess pár emberrel (akár priviben), akinek olyan tel-je van mint neked (nagyon jó erre a fóruma is szvsz).
Egyébként úgy tudom, hogy amit eredetileg szerettél volna (Wi-Fi hotspotot), ahhoz pl. kell a root mindenképp. -
Koga777
tag
Én a DW Contact Group Manager-t használom erre. Tud még rengeteg dolgot, pl. SMS-t küldeni egy csoport minden tagjának stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest