Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
TazLeacher #33385 üzenetére
Látom időközben sikerült több alternatívát is felderíteni.
Ilyesmi céloztam, hogy ha nem is egyben de több program egyidejű használata mellett mindenképpen működőképes tud lenni. -
válasz
Szia!
Profilozásra: Setting Profiles (fizetős változat)
Hívásszűrés: Root call blocker
Mindkét csoportból számtalan alternatívát vizsgáltam meg, mindegyik elvérzett valahol. Ezek az alkalmazások sem tökéletesek, de - szerintem - az elérhető legjobbak.
Amit nem tudnak az általad leírt követelményekből, az a fúzió, magyarán a profil váltó nem fogja egyben a hívásszűrést is aktiválni, erről magadnak kell gondoskodnod. Próbáld ki őket, szerintem nem fogsz csalódni!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Profile scheduler és társai? Biztos van hivás blokkolós is, de az imént linkelt is tud whitelist-et, igaz csak hangprofil-lal, elutasítást, átirányítást nem tud.
Viszont ami nekem nagyon tetszik benne, h nem csak menetrendet lehet létrehozni benne, hanem feltételeket is (wifi szerint, naptár szerinti esemény, hely szerint, és még más feltételekkel is tud profilozni). Pl google naptárba felvittem az egyetemi óráimat, majd feltételbe foglaltam a naptáram "suli" nevű bejegyzéseit, és azokra az eseményekre néma üzemmódra kapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
rtzmp
aktív tag
válasz
profil kezelő app van és remekül lehet őket paraméterezni, automatizálni a profilváltást. Én a EasyProfiles-t használom - elég sokat kipróbáltam és ez jött be (van free verziója, amit 2 hétig használhatsz), de érdemes az alábbiakat is megnézni:
- Locale
- Profile kezelő progikra egy keresésÉn megoldottam az easy profile-lal az alábbi profileokat és váltásokat:
- normál
- munkahelyi: halkabban csörög, sms, stb,
- éjszakai: csak bizonyos családtagok hívásai csörögnek ki (VIP csoport a gmail-ben) + sms, email néma,
- autó: automatán bekapcsol, amikor az autóban kapcsolódik a teló blutooth-s kihangosítóhoz; és ekkor (csak ekkor) bemondja a hívó nevét híváskor, illetve felolvassa az sms-t, gmailt, naptár eseményt,
- otthon közelében bekapcsolja a wifit,
- ha kapcsolódott, akkor átvált otthonira,
- bizonyos naptárak bejegyzéseire (többet használok: család, munka, saját, egyebek...) automatán némára vált - ha egyéb feltételek teljesülnek (pl. nem épp otthon vagyok)[ Szerkesztve ]