- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
punky10
addikt
válasz
leftyke #33543 üzenetére
Erre megoldás lehet egy speciális folia is.Az Active például kapott gyárilag egy foliát(pedig GG üveg védi)ami nqgyon jol taszitja a koszt és a zsirt.Piszkos munkát végzek(nem politikus vagyok!)néha a polomba törlöm a képernyőt,és mintha uj lenne...
Mivel gyárilag rajta volt,igy tipust nem tudok irni,de biztos utána lehet nézni...
-
Luissimo
veterán
válasz
leftyke #33510 üzenetére
dehogynincs, csak keresgéljél.
Én először is nemhagyom neki hogy lezárja a képernyőt, felraknám a helyedben a NoLock-ot, ami nemengedi a csuszkát előjönni.
Ha megnyomod a bekapcs gombot akkor lezárja a képernyőt magától.
Utána felraknám a FullScreenCaller-t , amivel híváskor feltűnik a képernyőn az illető képe, neve és a hívásfogadó gomb, amire rányomva már fel is veszed a hívást.
ugyanígy van neki , amennyiben te kezdeményezted a hívást, hívásletevő gombja is a képernyőn.egyébként ezek a tipusú telefonok mindig lenyomatosak lesznek, ha nem az ujjadtól, akkor az arcodtól,füledtől...
-
TRob1
veterán
válasz
leftyke #33521 üzenetére
Na most megmutattad mennyire is vagy "igényes"... pff. Mást inkább nem is fűzök hozzá, mert a végén még bannolnak engem a te "igényességed" miatt.
De azért egy infó a végére: Az érintőképernyős telefonokat bizony meg kell érinteni majd minden művelethez, játékhoz, alkalmazás használatához, bármennyire is igényes vagy.
-
válasz
leftyke #33521 üzenetére
Én őszintén megértelek, de van egy nagy bibi, az érintőkijelzőt nehéz úgy használni, hogy nem érsz hozzá, ezt te is beláthatod.
Ez nem igényesség kérdése, hanem gyakorlat, muszáj tapizni, de ezt gondolom tudtad vásárlás előtt is?
Használj valami finom szemüveg törlő alkalmatosságot időnként. -
dokee78
félisten
válasz
leftyke #33510 üzenetére
EZanswer (Good bye! Slider) fizetős
Shake to Answer ingyenes
Advanced Telephone ingyenes
BIG! caller ID ingyenes
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest