- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
punky10
addikt
válasz
leftyke #33543 üzenetére
Erre megoldás lehet egy speciális folia is.Az Active például kapott gyárilag egy foliát(pedig GG üveg védi)ami nqgyon jol taszitja a koszt és a zsirt.Piszkos munkát végzek(nem politikus vagyok!)néha a polomba törlöm a képernyőt,és mintha uj lenne...
Mivel gyárilag rajta volt,igy tipust nem tudok irni,de biztos utána lehet nézni...
-
Luissimo
veterán
válasz
leftyke #33510 üzenetére
dehogynincs, csak keresgéljél.
Én először is nemhagyom neki hogy lezárja a képernyőt, felraknám a helyedben a NoLock-ot, ami nemengedi a csuszkát előjönni.
Ha megnyomod a bekapcs gombot akkor lezárja a képernyőt magától.
Utána felraknám a FullScreenCaller-t , amivel híváskor feltűnik a képernyőn az illető képe, neve és a hívásfogadó gomb, amire rányomva már fel is veszed a hívást.
ugyanígy van neki , amennyiben te kezdeményezted a hívást, hívásletevő gombja is a képernyőn.egyébként ezek a tipusú telefonok mindig lenyomatosak lesznek, ha nem az ujjadtól, akkor az arcodtól,füledtől...
-
TRob1
veterán
válasz
leftyke #33521 üzenetére
Na most megmutattad mennyire is vagy "igényes"... pff. Mást inkább nem is fűzök hozzá, mert a végén még bannolnak engem a te "igényességed" miatt.
De azért egy infó a végére: Az érintőképernyős telefonokat bizony meg kell érinteni majd minden művelethez, játékhoz, alkalmazás használatához, bármennyire is igényes vagy.
-
válasz
leftyke #33521 üzenetére
Én őszintén megértelek, de van egy nagy bibi, az érintőkijelzőt nehéz úgy használni, hogy nem érsz hozzá, ezt te is beláthatod.
Ez nem igényesség kérdése, hanem gyakorlat, muszáj tapizni, de ezt gondolom tudtad vásárlás előtt is?
Használj valami finom szemüveg törlő alkalmatosságot időnként. -
dokee78
félisten
válasz
leftyke #33510 üzenetére
EZanswer (Good bye! Slider) fizetős
Shake to Answer ingyenes
Advanced Telephone ingyenes
BIG! caller ID ingyenes
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programozás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest