- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
M4L@y
tag
Olyan alkalmazást keresek, ami wifis webkameraként (webkamera) működik, beírom a böngészőbe a címet és azt látom amit a telefon kamrája mutat, remélem érthető
-
M4L@y
tag
Holnap délután megnézem, és megírom!
(#28709) tomy86:
Megpróbálhatom majd, de csak holnap. Igazából azt sem tudom, milyen az a SIP hívás, ahogyan még nem is próbáltam komolyabban beállítani, ti mennyire értetek hozzá?Ennyit szeretnék beállítani:
16 Ft a hívás percenként a 3 hálózatba + sms is 16 ft akárhova.
Van egy külön csoport akiket ingyen hívok és csoporton belül 40 ingyen sms küldhető, ezen felül szintén 16 Ft
1500 Ft a havidíj ami lebeszélhető és ezen felüli percek is 16 forintba kerülnek.+ Ezen felül (ha lehetséges), hogy egy számnál elkülönítse vagy rákérdezzen, hogy GSM hívás-e vagy voip-e.
-
M4L@y
tag
Alapból nem különbözteti őket meg az tuti és abban sem vagyok biztos, hogy be lehet állítani, hogy megkülönböztesse vagy hogy rákérdezzen. De a beállításába nem mentem bele mélyebben, mert elég bonyolult, de muszáj lesz, mert be akarom állítani, hogy jól működjön! De ha van aki segítene, azt is megköszönném!
-
M4L@y
tag
Call Meter 3G-ben van olyan lehetőség, hogy beállítsam, ha egy bizonyos számot hívok, akkor hívás után rákérdezzen, hogy számoljon-e tatifát vagy ne. A viber miatt kellene, ha azon hívnám azt a bizonyos személyt és az ugye nem gsm hívás, akkor azt ne számolja el költségként!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest