Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
idegenufo
tag
... a telefonom támogatja simán a 2.3-at,csak akárhol irtak róla,nem sok jót csak panaszkodást olvastam,2.3.4-et meg linkeld már be akkor légyszives hogy honnan tudom letölteni,mert a 2.2-ről 2.3-ra való frissités egy leirás szerint pofonegyszerű csak program kell hozzá,gondolom ha egyből 2.3.4-re flashelem a 2.2-est úgy is műkődik majd,de adj kérlek linket honnan tudom leszedni az lg optimus one-hoz+mondom ne haragudj de külföldi és pár magyar beirást olvasva csak szarabb lett és teljesen felesleges dolgok vannak benne amiket leirtam..na mind1
irj kérlek,thanks
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest