- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
idegenufo
tag
huuuu hát ezt tök jó lenne akkor,de király lenne ha eleve 2.3 lenne rajta bár ezt olvassátok,valaki megfrissitette és csak a negativok..:
"Igazából gyorsabbnak kellene lenni, én nem igazán érzem. A GPS viszont gyorsabban talál jelet. Ami nem tetszik az értesítési területen az ikonok kisebbek, viszont ennek a legördülő menüjére kevesebb infó fér ki mint régebben. Marketben a saját app a menü gombbal jön elő, nincs a kezdő képernyő listájába. A beépített böngésző elméletben gyorsabb, én nem tapasztalom, bár van amikor a markett nem akar betöltődni más oldal meg be jön. Ilyet eddig nem tapasztaltam. Ennyi jutott hirtelen eszembe... 640*480 a videó, nem emléxem mekkorát csinált előtte, de állítólag ez nagyobb lett.
Tegnap frissítettem fel Gingerbread-ra, a kikapcsolás gyors de indítás nem gyorsabb szerintem. Néhány ikon szokatlan, de nem gond. Gyors GPS találat mint ez előtt Igo, Sygic, Google próbálva. Viszont sokáig "boot-ol", már minden a kijelzőn van de néhány ikon nem kapta meg az "ikonját", és ilyenkor akadozik. A Full Screen Caller ID nem fut (csak a gyorsítótárban van benn, futó alkalmazások között nem), híváskor nem mutatja a képet, nem találok a beállítások között problémát, újraindításkor sem indul, pedig ki van pipálva. Gondom volt a gombok feletti sorral is (nem tudom mi a szép neve), az Opera mindig eltűnik ha berakom nem csak újra indításkor, nem tudom mi a baj. Találkoztam Angol szövegre is (figyelmeztetés) ami nem lett lefordítva ennyi idő alatt...... Még egy nagy baj legalább is nekem, valami lezabálja a telepítésre szánt belső memóriát. Nem tudom vissza telepíteni azokat a programokat amiket eddig használtam a telefonon. Ráadásul program frissítés után (pl.: Skype) mindíg kevés lesz a hely, mint ha temp lenne fenn és az tele lenne.....
Számomra egy szónak is száz a vége, nem érzem jobb lett volna a teló tőle, sőt idegesítőbb lett.
Viszont szívesen várom az ötleteket, megoldásokat az idegesítő gondjaimra. "+ enen kivül irják egy szakmai oldalon hogy mit tud a 2.3 mint újjitást,hát ne haragudjon meg senki,de semmi értelme felrakni a 2.3-at,számomra felesleges újitások sora,max egyetlen okos dolog hogy a bill.zár után kikapcsolhat pár dolgot ami az aksit fogyasztja,20-1 értelmes dolog,a többi nem+még amit előzőbe irtam csak a probléma gondok bosszantó dolgok akadozások sora van.áááá
Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest