- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
Megy vele minden. Legalábbis nekem Skate-n ment. Kivéve persze a komolyabb felbontású vidókat mint feljebb írtam.
(#28645) petipetya
A Boat-ot még nem próbáltam, de nekem az első kettő mondjuk egy EHHEZ hasonló cucctól már beszart. Meglepődnék ha neked sikerülne leszedni velük.(#28646) k850
"Valamit nem jól csinálsz vagy nincs rendesen beállítva a gmail alkalmazásod!"
Kösz. Ezzel most sokat segítettél.
Mellesleg nincs erre vonatkozó beállítás a Gmail-ben, és nem tudom mit lehetne rosszul csinálni abban, hogy 10 mellékletből 9 mellett ott a Letöltés és Előnézet gomb, csak a .zip mellett nincs semmi.(#28672) idegenufo
Én Trés korlátozott mobilnettel még Google Navigálok műholdas nézetben.
Böngészésre, chat-elésre, szinkronizációra, translater-re, maps-re nekem elég. Még kisebb fájlokat is normális időn belül le lehet tölteni.
Videózásra, meg torrentezésre már kevés vóna.Egyébként fél éve még nem korlátozott a Tré csak olyan 128 kbits-re, mostanába ez olyan 64 kbits körül mozog. Többi szolgáltató úgy hallottam keményebben tartja a limitet.
Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest