Hirdetés
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
aimettirlz
üzenetére
Nekem a go keyboard nem jött be, smart keyboard prot használok, smsből meg a gyárit.
De megnézheted a swiftkey x-et is, az volt nekem képernyőn a legjobb, csak szarul kezeli a fizikai billt, ezért maradtam a smart keyboardnál, az is elég pontos.
De neked fizikai billed nincs, szóval az a része mindegy.Nekem is se van, álló módban a gyári bill elég tré, én például a helyett rendszeresen q-t írtam, l helyett meg p-t, mert a billentyűzetnek azt a részét elég hülyén kezeli.
-
TRob1
veterán
válasz
aimettirlz
üzenetére
Én használom a GoSMS-t és a GoKeyboardot is (de én Go fan vagyok
)
Nem muszáj ezeket használni, mindenre van ezer más alternatíva is, ill. vkinek a gyári is jó.ui: Jah, és ne csak feltedd a Launchert, hanem egy kicsit a Menüjében is nézelődj körbe, lődd be úgy, ahogy neked megfelelő (van hozzá fenn magyarítás is)
-
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz
üzenetére
Sony sync a felhőbe szinkronizált pár dolgot a telóról, de megszűnt a szolgáltatás.
Root nem nagy cucc, és pont az ilyen dolgok miatt szoktam én is megcsinálni. Kigyomlálom, ami nekem nem kell.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De megnézheted a swiftkey x-et is, az volt nekem képernyőn a legjobb, csak szarul kezeli a fizikai billt, ezért maradtam a smart keyboardnál, az is elég pontos.
)