Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
idegenufo
tag
... a telefonom támogatja simán a 2.3-at,csak akárhol irtak róla,nem sok jót csak panaszkodást olvastam,2.3.4-et meg linkeld már be akkor légyszives hogy honnan tudom letölteni,mert a 2.2-ről 2.3-ra való frissités egy leirás szerint pofonegyszerű csak program kell hozzá,gondolom ha egyből 2.3.4-re flashelem a 2.2-est úgy is műkődik majd,de adj kérlek linket honnan tudom leszedni az lg optimus one-hoz+mondom ne haragudj de külföldi és pár magyar beirást olvasva csak szarabb lett és teljesen felesleges dolgok vannak benne amiket leirtam..na mind1
irj kérlek,thanks
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest