Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
[sírás]
Nem tudom,ki írta a múltkor,hogy a tankoknál az utolsó 10k xp milyen könnyen összeszedhető...na ezt én most rohadtul nem érzem.
T20 tegnap 27 meccs,az utolsó 10 meccs sima (2-15,5-15,stb...) bukó,hagytam is a fenébe,ma idáig 10/3 a mutató,persze folyamatosan T9,hogy könnyedén tudjak sebezni...szóval erre sok mindent lehet írni,csak épp nem motiváló folyamatosan bukni...
[/sírás] -
lacibacsi
addikt
Üdv!
Legénységi skillekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
1. Mennyi skill tehető egy tagra? Mintha négyről hallottam volna. Valóban csak ennyit?
2. Skillek fejlesztésének csak a sikeres csaták útján van lehetőség, vagy ez is gyorsítható valahogy (kreditért, vagy goldért)?
3. A skillek sorrendje jelent valamit az általuk gyakorolt hatásban? Tehát mondjuk a parancsnok (1) felderítő, (2) álca esetében jobban felderít, mint álcáz?
4. Ha egy legénységen van egy 100%-os és egy 68%-os skill, akkor ezt milyen büntetés terhe mellett tudom felcserélni? (Ha egyáltalán felcserélhető.)
5. Ha egy négy fős legénységet (amelynek van egy 100%-ra kifejlesztett skillje) átteszek egy másik járműbe, amelynek öt fős a legénysége, akkor az ötödik verbuvált tag örökös lemaradásban lesz, vagy a többiek XP-jéből kiegészül az ő tudása is és egyenlő skillekkel rendelkeznek?
Köszönöm.
-
dfsz34
őstag
Minden fórumon panaszkodnak ilyesmikre. Én magam is megtapasztaltam, pl med-14 küldetés "egy méltó ellenfél". Nagyon feltűnő volt a váltás, előtte alsó tier, hemzseg a csata nagy nehéz tankoktól, kiválasztottam ezt a küldetést és kaptam 1db T57-t, mondjuk valóban méltó ellenfél az obj416-nak. Aranyat töltöttem és helyezkedéssel meg némi szerencsével kilőttem.
Mondjuk az összeesküvés elmélet ott bukott el, hogy nem volt kiválasztva a küldetés
úgyhogy vagy 20 további csatámba került, mire teljesítettem újra 
Sok ilyen fricska van a játékban.
(#82995) r1E3S3E7T Az csak a mellék küldetéshez kell. A mellék küldetések egyébként néha nagyon kemények, már úgy értve hogy a fő és a mellék küldetést is meg akarja valaki csinálni.
Én azt csinálom, hogy elrohanok mindenhol a szakazozós részig, a szakaszos két küldetést éppen mikor van ráérő átverekszem majd. Ha teljesítem utána a 15. küldetést és felmarom a jutalmat, akkor még mindig vissza lehet menni javítani. Most ezt csináltam a med-el és pont ma reggel martam fel az egyik mellék küldetésért a plusz kreditet.
-
h1mpi
félisten
Sebezz a heavy tankokba 1000-et. Nincs heavy.... ilyet se láttam egy csatában... WG...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
T95 szintén...XD
-
fradi81
veterán
Aki ráér jöhetne szakaszba nehéztank/TD küldi.
-
jr1994
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Hogy lehet átállítani a kliens nyelvét? Tegnap próbáltam játékon belül de nem sikerült. Ugye nem kell újratelepíteni hozzá az egészet?
Amúgy ki csinálja ezeket a fordításokat?
-
Chris0321
veterán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Hát még csata közben milyen rossz lenne gondolkozni, hogy mit is kell csinálnom? Vagy utána rájönni, hogy meglehetett volna a küldetés ha nem azt a tankot lövöm hanem a mellette lévőt.
-
Chris0321
veterán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
A gond csak az, hogy én pl. csak egy pár szót tudok angolul és annak nagy része káromkodás ezzel a nyelvtudással pedig nem megyek sokra ha meg akarom tudni mi a feladat.
-
echterion
nagyúr
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Én is pont ezekért játszok már nagyon rég angol nyelven. Egyszerűen botrányos a magyar fordítás, inkább ne is lenne benne, mert ez egy vicc. Rossz vicc.
-
-
dfsz34
őstag
válasz
jr1994
üzenetére
Kredit probléma nem lesz egy darabig, bár el is kell oda jutni. Van mindig egy-egy mumus küldetés, ami megakaszt. Arra leszek inkább kíváncsi, hogy milyen havi, heti küldetések lesznek emellett? Nekem gyanús, hogy nem nagyon erőlködnek azokkal. Most sincs semmi, de még a következő küldetések fül is eltűnt, szóval gondoljunk, amit akarunk.
Nem panaszkodom, mert ezek a perszónális küldetések jók, sok kreditet termelnek, a női tankos is elég jó a 2 teljes skillel és sokáig el lehet ezekkel a perszónális küldetésekkel szórakozni, csak mégis, nem mondták, hogy akkor innentől nem lesz heti meg havi küldetés. Néha azok is egészen értelmesek voltak.
(#82976) +SoulRiever- Nehogy már az a küldetés probléma legyen bárkinek is. Autoaim egy gyengébben páncélozott ellenfélen (vagy erősebb páncél de arany lőszer betölve
) és ennyi volt. -
sequator
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát az még odébb van, múlt héten lett a T-54re a 140 felé vezető gun, de még motor+lánc is kéne, mielőtt a 200k xpt elkezdhetem összeszedni.
De jó tudni, hogy az Obj 140 jó lesz.
sautia
-
sequator
senior tag
Jozefguccinak is: nem kell ezt a mozgás közben lövést túllihegni.
Én a medesben a hasonló missionért a Centi 7/1gyel csak annyit csináltam, hogy minimálisat előre-hátra gurultam és az elég volt. Szinte egy helyben álltam és megadta. Csiki-csukival is meglehet csinálni, szerintem csak annyi a lényeg, hogy a lövés pillanatában a tank sebessége 0 km/hnál nagyobb legyen.
Kigurulsz, célzol és még lövés előtt elkezdesz visszagurulni, jó eséllyel még talál és már meg is van. A biztosabb sebzésért lehet prémlőszert vagy HEt használni, ha szemben áll az ellen.sautia
-
jr1994
addikt
Végre megtaláltam hogy mit fognak adni a későbbi tankokért az egyes küldetések

-
edari
őstag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Így van. Én most pénzt farmolok. Lassan eljön az ideje a t54 megvételének, és még egy heavyt is kéne szereznem mert jelenleg nincs. E75 kéne...de prémium nélkül sok idő amíg összeszedem rá a pénzt.
-
[HUN]Dani
őstag
Van aki megcsinálta a 8-as arty küldetést? Azt írja okozzak sérülést egy ellenséges járműnek ami észrevétlen a csapatom számára. Előző meccsbe random lövöldöztem a szokásos kemphelyekre erlenbergen. Meccs végén láttam, hogy ~100-at sikerült valakibe belelőni, aztán még ~200-at egy másikba is, plusz szintén random kilőttem az egyik bázisfoglalót.
Érdekelne, hogy akinek esetleg kész van az, hogy csinálta meg?

Mondjuk tegnap is találkoztam egy ehhez hasonlóval. Másik fórumba már beraktam, de ide is berakom.
Semmisíts meg egy önjáró löveget, de én páncélvadászt tudtam csak és mégis megadta..
-
-
edari
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Light-al járok most ott, hogy 3 enemyt lőjjek meg mozgás közbe. 3 menetet próbáltam vele, nem sikerült. Inkább mentem mással. Majd egyszer az is sikerül.
-
Tegnap nekem is elment így két csatám , mert én barom a küldire koncentráltam. Mindkettő eza mozgásban sebezz és ölj küldi volt. Ha megállok simán kiszedem az ellent ,de nem én nem álltam meg inkább tekeregtem és így az oldalam mutattam . Aztán ezt félre is tettem egy időre majd ma megint bepróbálom.
-
edari
őstag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Hát ja.
Soha nem az van, ami kéne. Ha artyt kéne kinyírni, akkor vagy nincs, vagy más lövi ki. Az a küldi kb 8 csata alatt lett meg. Vagy nyirj ki 2 embert td-vel. T30-al igen sűrűn gyilkolok 3 ember körül, na ehhez most 5 csata kellett. Rögtön utána lévő menetben meg 6 killem lett.Már nem is próbálom megcsinálni a küldiket, mert olyankor csak rástresszel az ember, és szinte tuti hogy nem fog sikerülni. Most gyújtanom kell, hát majd egyszer csak elég az illető. Vagy 250m-en kívűl mozgó tankot öljek meg. Majd hozza az élet azt is.
-
Stauffenberg
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek.

Eddig reward tankot nem sikerült beszereznem, mert az ilyen akciók időkorlátosak voltak és sokszor olyan követelményeik voltak, amik az én időmbe egyszerűen nem fértek bele. De ez a mostani missziózás ha jól értem időkorlát nélküli, szóval apránként összehozom. Már egy fél Stug IV megvan, pedig csak hétvégén játszottam pár órát.
(#82963) Habib[HUN]: Nekem a Hellcat a kedvenc TD-m (még a többszöri nerf után is), szerintem azzal fogom kihúzni azt a részét. A T25/2 már nem áll úgy kézre, de az sem rossz vas. A heavy vonalat meg a Tigrissel akarom megcsinálni, régen a KV-3 volt a kedvenc heavy tankom, de a Tigrissel sokkal pörgősebben, agresszívabban lehet játszani. A 88mm-es löveg az égvilágon mindent átvisz, veszett pontos és nagyon gyorsan újratölt. Sosem értettem amúgy, hogy miért fikázzák sokan a Tigrist, szerintem a legjobb heavy a játékban, jobban szeretem a T29-nél is.
-
Habib[HUN]
senior tag
Danke. Szigorú a dolog. Hát meglátjuk sikerül e, idő van rá mint a tenger. Az arty-s része nem lesz a kedvencem. Van egy tier hatos jenkim. Majd meglátjuk mi lesz belőle.
A TD küldire elővettem a régi kedvencemet. Sokan nem szeretik, nekem viszont nagyon kézre áll.
T 25/2 Tank ász/Top Gun/Nagy kaliber/Spártai
[link]Ha valaki akar szakaszozni vegyen fel a barát listájára. Tier 5-től 10-ig bármi jöhet.
-
emre
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az ajándék gépeknek nincs prémium kredit szorzójuk, úgynevezett reward tankok, amelyek egyébként nem lesznek beszerezhetőek. Mint az O907, M60, VK7201.
-
edari
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Exkluzívak. Nem hoz annyi pénzt mint egy prémium tank, de máskor/máshol nem kapod meg.
-
Stauffenberg
nagyúr
Lehet csak én siklottam el felette, de ezek a küldetésekért járó tankok prémium vasak vagy csak simák? Valakinek sikerült már valamelyiket beszereznie?
-
edari
őstag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Igen minddel.
Kivéve ha az utolsó küldinél a primary és a secondary is megvan. Akkor az 5 tokent ad. Akkor csak 4 ággal kell megcsinálnod (feltéve ha mind a 4-el az utolsó küldi teljesen megvan). -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Tudod hogy van ez, ha gyújtani kell akkor sose jön össze
Panther m10-em van is. Nagyon szeretem azt a vasat. Az arty vadászós küldetésnél 10 meccsen keresztül tüzérséget se láttam... Máskor mondjuk ennek örülni szoktam, most kivételesen bosszankodtam.Amúgy ha másra nem, akkor arra jók ezek a küldik, hogy feltöltsék a kincstáramat. Ami most valójában egy nincstár.
A jutalom tankhoz minden ággal végig kell menni?
-
Chris0321
veterán
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Megfelelő ellenfelet kell kiválasztani, pl. az IS nagyon szépen tud égni, nemrég Panther/M10-el gyújtottam fel egyet. Tűzpiros volt természetesen tűzoltókészülék nélkül.
-
szbalogh
addikt
Eddigi legrosszabb csatám számokban: 2015.01.19. 6:13, 0-15, 3 perc.
-
Wucky
senior tag
Sziasztok! Tolja valaki a Blitz-et? Hogyan lehet Ace-t csinálni? 3400-3800 sebzésre még nem ad csak 2. Osztályt. T29,és IS-3-ra is. Sajnos csak Readley a legmagasabb medálom,mert T6 alatt nem adja meg a Pool-t. De kicsit idegesít hogy egyszerűen nem tudok Ace-t csinálni. A winrate is csak 51%.
Amúgy Darkwucky néven megtaláltok. -
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Bocs, nem válaszként ment volna. Csak felk*rtam az agyam...
-
dfsz34
őstag
Az A43 mozgékony, de a fegyverzete gyenge, hiszen ugyanazokat kapja, mint a T-34, ha jól emlékszem a RoF talán jobb egy kicsit, de egy tier-el feljebb ezek már elég sovány ágyúk. Kicsit úgy kell használni, mint a könnyű tankokat. Az A44 megint egy érdekes dolog, kap egy brutál ágyút, ami 10m-ről is képes mellé lőni, ha nincs becélzás
, de ha betalál, akkor nem lesz őszinte az ellenfél mosolya. Az obj416 meg fullosan egy jónak mondható tank. Van rajta egy alapból is kiváló ágyú, de az arany a 330 pennel mindent meg tud ölni. Én nem használok sok aranyat, de azért nem mindegy, hogy mit tud az a lőszer, ha mégis szükség lenne rá. Cserébe ezt is érdekesen kell használni, lapos tank nagyon, hátsó torony, ami nem is forog teljesen körbe, nulla ágyú süllyedés, de cserébe gyors, jól forog, meg ott a kiváló ágyú.Én is erre mentem, mert nem tudtam dönteni, hogy melyik tier10 med kell majd és erről az ágról elérhető mindhárom, a másikról csak kettő.
A tier6-7 szerintem gyengébb, mint a másik ág (a 6 biztos, a 7 határeset) , a tier8 obj416 viszont jobb, nem is kicsit, főleg a kiváló ágyú miatt, ami alapból is jobb lényegesen, mint a T44 bármelyike, arannyal meg...
-
h1mpi
félisten
Ha A43 felé megyek, akkor az mihez hasonlítható? M3 Lee, B1 vagy még rosszabb?

(#82946) sith7: bárcsak olyan gyors lenne

-
jr1994
addikt
Van némi probléma a küldetésekkel, én is tapasztalom...
Itt a másodlagos miért nem lett meg?

Itt is vakon lőttem az artyt, mégsem adja be:

Szóval az ötlet jó, de tele van buggal sajnos. Vagy szar a fordítás?
szerk: íme az új agyszüleményem a meddel gyújtogass küldihez, mert sehogy sem akarja megadni, talán majd így

-
stupid user
tag
Sziasztok, megcsináltam a TD küldetésből az utolsót is, rányomok a jutalom átvételére ott feldob egy kínai csajt, de nem tudom leokézni. Mit kéne csinálnom?
-
edari
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Most nekem is gyújtani kell. Istennek se akarnak égni.
-
SoulReaver
veterán
Az ilyen napok után 3 napig szopórolleren leszek..

Abba is hagyom mára inkább

(#82932) robogo81 Mi nyertünk, de nagyon jó kis csapat volt, mindenki focusfire volt

(#82933) emre Csinálják a küldetéseket...
Ki kellett volna gyújtanom ma egy valakit, mindenkinek a tartályát lőttem, meg motort, de nem akartak gyulladni... -
dfsz34
őstag
Az első med szakaszos küldetést t-25 és churhill iii párossal (mert ismerősnek csak az volt készleten tier5 meg stock kv1
) teljesítettem, szóval mindegy milyen tank a szakasztárs. Persze ilyenkor csak neked teljesül a küldetés, tehát pl a jutalmat sem tudja felmarni értelemszerűen a szakasztárs. -
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
OMG...

Ki nyert?
-
jr1994
addikt
válasz
KaLeun
üzenetére
Csak én emlékszek úgy hogy a könnyű tankok eredetileg felderítésre vannak? Miért baj hogy van amit nem tudunk átütni? Minden csatában van olyan tank amit viszont igen, meg kell keresni. Egyébként melyik hatos light tud 575 átlag sebzést kiosztani kb 5 másodperc alatt? Ez tud.
-
jr1994
addikt
válasz
dfsz34
üzenetére
Jajj nehogy már az a pen ne legyen elég egy lájtra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
xAttilax: 59-16 táras ágyú 80 pen na az már valami, kb 50 körön át utáltam utána egyszer csak élvezet lett vele a játék. Mondjuk hozzá tartozik hogy addig a sima ágyúval használtam, na az borzalom. Két kiválóság jelnél adtam el mert kellett a pénz a 7-es wz-re akcióban. Az 59-16 hihetetlen jó és még buffolják. Az átütése tökéletes kb minden light és arty ellen, meg a papír medek megkerülésére (pl japánok, angolok). 400 hp alatti tank nincs biztonságban tőle, pillanatok alatt kitáraz. -
sith7
félisten
Med szakaszos küldetéshez mindenkinek med - del kell lenni a szakaszban, vagy elég csak annak aki a küldetést csinálja ?
-
Gyuri27
félisten
válasz
KaLeun
üzenetére
Yep.
Ha volna annyi időm, meg annyira jól játszanék. Nyilván lenne csapat/klán. Pont nem szorulnék rá ezekre a premekre (mondjuk így se).
Szóval értem a jó szándékot. A kivitelezés megint olyan wg-s.
Meg ugye a bibi, ha az ember nem használ valamilyen kasztot (én pl arty, light, med is alig akad). -
dfsz34
őstag
Azt nem tudom, csak MT-25-m van de nagyon lassan haladok vele, egyszerűen nem szeretem, nem akaródzik kigurítani a garázsból és ennyi free xp-t nem fogok elpazarolni, hogy átugorjam.Nincs rá papírfestéket tűrő kifejezés. Vagy mondjuk úgy, hogy futkosni lehet vele, lőni nem nagyon. A tier7-t nagyon dicsérik, akinek van, a tier8-ból sokat nem látni, de állítólag az sem rossz.
-
válasz
echterion
üzenetére
WoTinfo cikk(katt) itt az elemzésben írják...
Tudom, elég jó ágyú az, ismerem.
-
válasz
Lunky88
üzenetére
Sajnálom, hogy nem megy vele a játék gyakorolni kell, meg ellesni a technikát azoktól, akiknek megy vele.

ST-1-est én is szeretnék, úgy volt, hogy őt veszem meg vagy az IS-3-ast, de nincs kedvem az IS ágyúval TierX-ben szerencsétlenkedni.
Bár az IS-3-al is azt teszem... 
-
echterion
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Minek annyi free? Én a KT ágyújával használtam, azzal is lehet azért érvényesülni. Főleg, mióta kreditért van goldammo.
-
Lunky88
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én mindig irigykedve nézem az ilyen eredményeket. Nekem is ott áll a garázsomban egy e75 de nem szeretek vele játszani mert egyszerűen nem megy vele... Az ST-I-t sokkal erősebbnek tartom, igaz kicsit lomhább is de a páncélzata szerintem jóval hatékonyabb mint az e75-nek. Még csak az is3 ágyúját használom rajta de az 5. meccsemen már tank ász kört futottam vele.
-
-
KaLeun
senior tag
Azt hiszem nekem ott érnek véget a személyes küldetések amikor azokat nem lehet személyesen teljesíteni.
-
SoulReaver
veterán
Annyira de annyira elQrtam
replay -
KaLeun
senior tag
Ez már a vég... Egy t10 csata az ellen full tomato és erre a full unicum és kék csapatunkból 11 elmegy Lakeville E2-be...

-
edari
őstag
válasz
dfsz34
üzenetére
Új light okkal nem játszottam. Viszont a t21-ből csak annyi maradt meg, hogy ahányszor játszottam vele, egyfolytában vigyorogtam mint a tejbetök, és visítottam néha a röhögéstől, mert még a nagy tieres tankokat is szívattam vele mint állat. erre különösen emlékszem: oldalról is3-at motornál meglőttem, kigyulladt. Eloltotta. majd kövi lövésnél megint lángra kapott. És nem csak ezaz egy ilyen eset volt. T71 ugyanez a felállás. Lehet hogy az op jelző túlzás, de igenis egy nagyon jó tank. Még az orosz med ágat se élvezem annyira, mint azt az ágat.
Más:
Heavy utolsó küldi: 8k. Na kössz. Nagy tieres tank nélkül hogy a manóba csináljam meg? Is8-at vagy e75-t tudnék venni (ha lenne rá pénz), de azokkal igen nehéz lenne a dolog. -
dfsz34
őstag
De 128 pen könyörgöm 0.4 "pontossággal". Jó, ok, ez tier6-ban, de ha op-t akarsz nézz meg egy T37-t ugyanezzel a tűzgyorsasággal, 150 pen és -jelenleg- 0.36 pontosság. A nerf után is pontosabb és jóval nagyobb átütésű marad a T37, fasorban nincs hozzá a T21.
Nekem olyan átlagos tank képe maradt meg a T21-ről, de hogy OP lenne???? Elég meredek állítás.
A T71-t meg az új tier7 könnyűek miatt kell buffolni, bár a bulldognak ez még elég kevés, még mindig egy kategóriával jobb, mint a T71 (el is adtam a T71-t).
A nerf után a bulldogon már nem lesz értelme használni a normál ágyút, mert jelentősen nő a töltés idő, a táras töltés ideje meg csak minimálisan növekszik, ráadásul a stílus miatt most tényleg szinte mindegy, hogy 30s vagy 34, mert töltés közben úgyis mindig valami mást csinált az ember, helyezkedett, spotolt stb, most plusz pár másodperc, olyan mindegy szinte. A normál ágyúnál viszont nagyon nem mindegy. Mondjuk nekem végül is mindegy, a táras is nagyon jó, csak szerettem, hogy lehet váltogatni és kicsit más stílusban játszani a két ágyúval, a nerf után marad a táras.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Hobby rádiós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgyhogy vagy 20 további csatámba került, mire teljesítettem újra 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)