Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Megyek előre itt a free accomon, és a régi tankok (nem az új meta) tornyának az oldalát vagy páncéltest oldalát sem tudom belőni normál lőszerrel, stock tankkal vagy akár sokszor teljesen felhúzottal sem.
Max arannyal és ezt olyan tier 5-6 környékén. Ez most már a norma?
Amellett, hogy már t5 is teli van 3-400 alfás tankokkal... -
KaLeun
senior tag
Szerintem nincs igazad. Egy, tíz éve nem is volt ilyen, aka rögzített komment főként nem ilyen scam-ről. Kettő, mivel van egy ezeréves e-mail címem és a személyes adataim részben innen, de főként a rivális oldalról szivárogtak ki. Ezért napi szintem kapok legalább 10 ilyet (főként a háború kezdete óta). Ezért is kérdezek rá tutira.
Nem jöttem rá semmire, amit eddig ne tudnék csak a nyíltan offenzív kommented lepett meg. Békesség kedvéért innentől ignoráljuk egymást. Kedvedért:
-
KaLeun
senior tag
Több privátot kaptam ilyen kb. 0 csatás accoktól, hogy valaki a replayt posztolt amiben én is szerepelek.
És a link elvezet egy wgwotreplay.site nevű oldalra.
Gondolom ez is valami scam és fake oldal.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Plata
üzenetére
Vetítsük le WoT-ra a tengeralattjárókat:
-Nem kaphatsz ammoracket
-nagyságrenddel gyorsabb vagy mindenkinél
-beépített spall linered van (aka french saturation)
-úgy tudsz spottolni valakit, hogy a sixth sense nem jelez (itt folyamatosan jelez alapból amíg spottolva vagy)
-CVS és spotting rendszer csak imitáltan érvényes rád (hydro és a radarl), gyakorlatilag csak proximity spotting a tutti
-A proximity spottingon belül a legerősebb tankot kilőheted egy lövéssel, akár 2 tierrel alacsonyabban (aka shotgunning, úgy kell elképzelni, hogy mögötted megjelenik pár méterre egy FV4005 és oneshottól ami ellen semmit nem tudsz tenni)
-Lövedékeid olyanok, mint a Blitzben a rakéták, követik a célt
-mesterségesen extra XP-t kapsz
-akár 40% wr mellett lazán 60%+ lehet a tengeralattjárós wr-od.Nagyjából, mintha wot+-ossok kapnának egy gold+ lőszert, utálja őket mindenki.
-
KaLeun
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
Most jelenleg mire megy ki sok játékos tudása? Bevásárolja az éppen meta tankot full golddal és ha te nem abban a hasonló tankban vagy akkor sok sikert ahhoz, hogy majd egyszer eltalálod azt a 1 pixelt ami épp a weak pontja.
Csak nézd meg QB replay videóit, top XP top DMG top SHIT = whoáá mellékesen a hősönk csak full goldba tolja.
Vagy akár QB-t magát. A hajós free accot elkezdtem itt is vinni és évek kihagyása után félisten vagyok még t5 környékén is, gold nélkül egy binoval... QB: most betöltöttem azért a goldot nehogy má' lepattanjak...
-
-
KaLeun
senior tag
Ezzel csak az a baj, hogy évről-évre rosszabb a helyzet. És nem is a goldspam tűnt fel hanem a landslide csaták.
Oké, én könnyedén megengedhetem magamnak még akár a full goldot is, de ebben a játékban az lett a skill alapétéke, hogy nonstop goldot spammelsz-e valami OP meta szarral lehetőleg szakaszban vagy sem. Holvan már az az "büszkeség, hogy itt kell tudni mit csinálsz,,," Ülj ben egy ilyen tankba és spammelj goldot voilá" máris egy unicummá avanzsáltál, mert min 2x a sebzésed.
Amíg az AW megoldotta a gold kérdést és az artykat is kirakta PVE csatába, arra a WG a játék alapját a mai napig mérgező goldot 12 év alatt nem volt képes és ugyanezzel a Warships is nem tud mit kezdeni. Amíg a WT összehozott egy tök élvezetes tengeralattjárós részt. Ah...
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Megválaszolom magamnak illetve annak aki csakis ilyenkor megy párt kört. Jelenleg százból 95 alkalommal túlzás nélkül mindenki csakis golddal lő. Nem tesznek különbséget egy low tier tank, scout vagy arty között. A jelenlegi meta szakaszok szarrá fognak lőni, golddal és ha te nem azzal válaszolsz csakis őket erősíted...
Gyakorlatilag akár 10 percig spottolva lehetsz egy über OP scout által, mert 0 visszajelzés van erről.
Egyedüli plusz, hogy csata elején érdemes feldobni, hogy visszajöttél pár körre és merre érdemes jelenleg menni ezen a mapon. Mert néha akad 1-2 ember aki segít (csakis néha)...
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Valaki elmagyarázna, hogy a jelenlegi spot rendszer, hogy működik?
Normál eset: felvillan a lámpa és a nyünnyögés, hogy szpottolva vagyok: értem.
Nem értő eset: van egy régi 6-7skilles legénységem full spot és camo build + full bond cucc = mindenféle jelzés nélkül spottolva vagyok és záporoznak rám a lövések.Egyébként most már ténylegesen az a meta, hogy egy t6 lightra csakis golddal lőnek? Vagy már nem divat a nem gold?
-
KaLeun
senior tag
Csak a szokásos év végi akciókra jöttem vissza, de több üzenetet is kaptam, hogy lépjek be valami klánba és pár hónap után kapok 10k aranyat és egy Chieftaint.
Azt gondolom, hogy valami fake, de miért is érné meg nekik?
-
KaLeun
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
Ok, ezt végül is realizáltam, hogy a spot a végletek közt mozog. Megnéztem egy tonna YT videót, hogy pl. mit csinál QB. Hát nem tudom, hasonló helyen ugyanolyan több skilles legénységgel kb. szarrá lőnek golddal mielőtt megmozdulnék. Most próbáltam az egyik Badger replayt, mindenféle túlzás nélkül a bázis nem tudtam elhagyni.... GOLD GOLD GOLD és GOLD...
Prém és gold nélkül játszom, pl. most volt egy 4k csatám, kettő kivételével minden engem ért lövés gold volt, top XP és sebzés és -25k credit... Ez vicc? -
KaLeun
senior tag
Újrakezdeném, de még a HD mapok előtt hagytam abba és azt látom, hogy a régi helyek egyáltalán nem működnek és gyakorlatilag újra kellene tanulnom az összes térképet.
Habár szoktam nézni QB videókat, tehát van valami halvány fogalmam a bondról és a field modokról. Igazából azt nem értem, hogy egy fullosan felszerelt t10 tankban, 5 skillel gyakorlatilag hogyan látnak a bokor mögött amikor mellettem nyugodtan lövöldözik mindenki.
Mondjuk igaz, hogy a WoWs szerverhez képest valamiért tripla pingem és mikrolaggom van mindkét szerveren.
-
KaLeun
senior tag
Olyan 2 hónap után tegnap játszottam először, ráadásul egy egyszeri török sráccal (46%wr) mentünk egy ad-hoc arty szakaszban és aztán egyedül pár kört FV4202-vel ill. az FV-vel ma is és hát lehet velem van a baj de elég jókat köröket mentem.
Időközben játszottam/kipróbáltam a WT-t, ahol állítólag kolbászból van a kerítés és ha pl. foglalni kellene ugyanúgy magasról tesz rá mindenki. IMHO csak egy elitista WoT, ahol a farkast kiáltó hülyegyerekek ugyanúgy hülyék, csak nem ismerik be.
Az lejött a WoWs-ből, hogy itt a WoT-ban már az xvm is illegális mod legalábbis pár agyalágyultnak. Na bazz meg már scripteket is árulnak, nekem meg azért nőtt a nyakamra a fejem, hogy megpróbáljam használni...
-
KaLeun
senior tag
Most nem is tudom, hogy melyik a jobb? Amikor a t6 csapat 2/3 része 0-1k csatás, a top játékos 71 wn8/ 46%wr, és aztán sebeznek összesen 171-et vagy amikor 12 percig tartó t10 csatában a 2 arty és az egyetlen med tud csak 1k fölött sebezni?
-
KaLeun
senior tag
Játszik valaki a Steel Beasts PRO vagy DCS Combined Arms tank szimulátorokkal?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Sajnálom, hogy nem ismerted fel a nekem célzott, véletlenül elejtett ártatlan megjegyzést. Igaz, hogy itt mindig csak én minősítek és már trollkodom is, de csak most 3 ember minősített, ebből egy a hasonlóan véletlenül elejtett ártatlan megjegyzésemre gyakorlatilag egyből elküldött a kurva anyámba (Fsb ellenében meg mindenki hallgatott, mint az a bizonyos a fűben. Igaz ebből egy az egyik legnagyobb támogatója volt, bármennyire is igyekszik tagadni.).
Ismételten sajnálom de a hazugságot és a célozgatást csak egy bizonyos ideig tudom tolerálni, és ha neked úgy tűnik. hogy minősítgetek akkor valószínűleg azt is teszem. Nem akarom őt ismételni, de már előtte akartam írni, hogy ignoráljon, beleértve téged és sebijani1982-t is.
Végszóként érdemes lenne megnézni, hogy ő miképpen reagált a eddig az őt érintő kérdésekre... Mert vagy 3 témát fel tudnék sorolni amikor mindenki itt anyázott oldalakon keresztül és én még csak nem is kommenteltem azon a héten.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Valószínűleg jó bugosan, mert van amikor valami lagymatag átlagra is kapsz és a superunicum szintre meg semmit.
-
KaLeun
senior tag
Elővettem az FV4202-t, hogy javítsak vele a wr-om, mentem 5 csatát ebből 4-ben top sebző vagyok és lehozom a csatát erre 1 day ban for unsportsmanship like conduct. Fantasztikus, persze még inzultálni sem tudtam senkit, mert 5 napos chat banom (ami jogos, hiszen az ugató kutyákat elküldtem a helyükre) van.
Persze FSB-t idézve biztos megvan az alapos oka, ha a butthurt tomatok alapos oknak számítanak.
-
KaLeun
senior tag
Hát igaz mit lehet várni az átlagtól ha még az unicumok is meg vannak hülyülve, 2,5k wn8 13 90 öngyilkos felderítő és 3k wn8 O430 egyből bele a vízbe megfulladni = mission completed. Most például azért haltam meg mert az ötünk által körbevett E-50-re egyedül csak én lőttem, mert a többi 4 valami kilövés mentes küldetésen volt...
-
KaLeun
senior tag
Ez a küldetés már az agyára ment mindenkinek, már lassan a 2-3 perces csaták hosszúnak számítanak. A fél csapat csak a killekre vadászik, igaz ők legalább lőnek is néha egyet-egyet. Egy kérdéses csatában az ellenfél bázisánál 2 nehézzel harcolok, de a tőlem karnyújtásnyira levő és bőszen foglaló 112 nem segít mert neki foglalnia kell, sikerült is mire az utolsó ellenfelet is kilőttük. Ruinbergen felderítem a középső részt, csak scoutok vannak ott és mindenki más a városban, de nálunk 5 idióta támasztja az utolsó bokrot K0-ban, mert ők küldetésen vannak...
-
KaLeun
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Nem tudom, hogy mi az elhibázott üzleti stratégia, de az biztos, hogy nem a mi számlánkon csücsül az a pár milliárd €. Egyébként a 2. teszten ki lehet majd próbálni az új prém tankokat (burzsoá vezetők figyelem!).
A pontosság nerf meg szerintem, pont az elharapódzott arany használat miatt van. Ott hibáztak, hogy korlátlanul engedték használni, vagy a tankok valós lőszer javadalmazásában (pl. a múltkori videóban mondta a T-34-85 parancsnok, hogy kaptak 8 APCR-t amit a háború vége felé megemeltek 10-re) vagy a tier és az ágyú függvényében kellett volna meghatározni.
-
KaLeun
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
A felmérő képességük kb. olyan volt mint célozgatásod alapjául szolgáló csatában a szakaszotoknak, amikor is az ellenfél fél csapata a bázisotokon szalonnázott, de ti még vígan vezettétek a lemmingeket.
Ez csak a szokásos nem tudunk elvonatkoztatni az általános unicumok által használt pozíciótól és alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Tipikus példa amikor Redshire-n az pro nehezek középen tolonganak, mert azt hiszik, hogy most is éppen O140-ból vagy BC-ból spammelik az aranyat és közben az ellen tomato E-100-ak és IS-7-ek meg már nem férnek a foglalókörünkbe.
-
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én nem foglalkoztam direkt küldetés vadászattal, és így is megvolt a második csatában stock motoros KV-4-gyel... De már a többi is kész van a szakaszos kitételig.
-
KaLeun
senior tag
Azt hiszem nekem ott érnek véget a személyes küldetések amikor azokat nem lehet személyesen teljesíteni.
-
KaLeun
senior tag
Ez már a vég... Egy t10 csata az ellen full tomato és erre a full unicum és kék csapatunkból 11 elmegy Lakeville E2-be...

-
KaLeun
senior tag
Látom néhányan elég közel állnak ahhoz a felismeréshez, hogy mindent a Mátrix irányít. Izé... a WG. A különbség csak annyi, hogy itt az egyik pirula az lila.
-
KaLeun
senior tag
Javaslom, az ezredik "megint sok az arty" füstölgés helyett, mindenki fogjon egy papírt, tollat és strigulás stílusban vezesse mondjuk egy hétig, hogy hány arty van csatánként (esetleg készíthet egy arty számláló modot is). Talán annak lesz valami összehasonlítási alapja. Nekem több alkalommal is az jött ki, hogy az itt divatos "már minden csatában 3-3 arty van" állítás az valójában ~10%. A 4-5 arty talán olyan ~1% lehet, az utolsó "felmérést" adó 158 csatában egy ilyen sem volt (pl. ahogy ezen a héten is). Szóval lehet két egymás követő csatában is 5-5 arty, de valójában a 4 arty is rohadt ritka (~heti 2-3). A statisztikához amúgy nem árt kellő számú csata, hisz a kis sorozat torz statisztikát eredményez. Ideális az aki sokat játszik és nagyjából naponta ugyanannyi csatát megy. Nekem most tengernyi időm van... ...és így rohadt sokat játszva nem látom továbbra se ezt a növekedést.
Tudom, hogy néhányan még a saját statisztikájuknak sem hinnének, de ha a következő update-ben kivennének az artyt akkor már az nap már meglenne a következő ellenségük. Ennyi... Nekik sok az arty ha van ha nincs.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Tehát a spottomnak köszönhetően az első 2 percben fel van derítve 3 t10 nehéz amiből a csapat ki is lő egy T57-et (ahogy írtam az első kommentben) és ezután a templom környékét is felderítve tartom vagyis egyedüliként csinálok valamit a csapatomból az a te meglátásod szerint kemp.
Most már értem, hogy miért nem tudod elkerülni az artykat és miért sírsz mindig miattuk. Akkor még te jössz a társaloghatunk másról is szöveggel amikor csak az arty így és úgy és csal a WG megy csak neked, ill. aki nem neked csahol az abba való belekötés.
Tudod mi a te társalgási stílusod, a ferdítés, a csúsztatás, a félremagyarázás és ezek mantrázása és pluszba előadod az ártatlan báránykát... Te nem egy egyszerű hülye troll vagy, hanem rosszindulatú manipulátor féle.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Hát F4 közepén a bukkanót nem nevezném indokolatlanul előreszaladásnak, onnan biztonságosan lehet felderíteni a tó túlpartját és bukkanó mögé vissza is lehet húzódni. A csapat fele az én spotomat lőtte K7-K8-ból, szóval támogatás nélkül se maradtam. Mellesleg lista legalján voltam, ha el is rohanok E4-be az ellen scoutok kedvelt sziklájához akkor sem gyengítek számottevően egy olyan csapatot amelyből senki sem megy be a városba és a tó partján nézelődnek a top nehezek.
Ez alkalommal sem csalódtam a válaszodban.
-
KaLeun
senior tag
Egy t10 csatában egyedül spottolom (AMX 50 100) Lakeville közepét, kapásból felvillantok 3 nehezet és egy T57-et ki is lő a csapat és ekkor meglő a saját E-100-unk, mert campelek... Messze én vagyok legelöl, a városban senki, ez a cseh idóta meg a barom társával (T57) együtt a tóparton álldogál és kapásból elfüstöl a harmadik géniusz a BC artyval már engem céloz és persze akad egy segítőkész francia Bulldog is aki már lő is engem.
Mind a négynél több xp-t kaptam a spotra, annak ellenére, hogy kilőttem az artyt a francba. És ezek még zöld játékosok voltak.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Már mást sem lehet itt olvasni, csak a nyavalygásodat (arty buff, több az arty és csal a WG) és rajongóid helyeslő csaholását.
És akkor még itt jár az a nyaktiló...
Ja...
Mert 2-3 naponta vagy ritkábban valaki megunja a fürdős k...k síró-rívó kórusát. Aztán a válaszaid minősége semmiben sem különbözik az általatok mélységesen elítélt dieghoénál. Csak a nyers mondandót te felcseréled a szokásos csúsztatásaidra és félremagyarázásaidra.Mióta visszaengedtek trollkodni, itt már nem lehet értelmes hozzászólást olvasni (már az SG is "szakmaibb").
-
KaLeun
senior tag
Hallották páran ezt a sokat kell sebezni dolgot és csak az nem értik, hogy az nem úgy kellene elérni top nehézben, hogy beállok a térkép sarkában és kilövök 3 arra kószáló felderítőt.
dfsz: Mintha a hátulról csipegetős stílusod sokkal izgalmasabb lenne.

-
KaLeun
senior tag
Apámnak készült accon (eredetileg) elkezdtem a sötét oldalt húzni (IS-7), prém nélkül, de van néhány t2-3 prém ajándék tank. Bár ne tettem volna... Még a t1-3 elmegy az 50%-os legénységgel és zéró felszereléssel, de a jobban jártam volna ha valamely prémmel kihúzom a t5-ig az xp-t és a meglévő bónuszkódos aranyból átváltom t5-re. Sealclubber hegyek, goldspam, et cetera...
Ennek örömére a sajátomon csak a Type-pal megyek. Átszabott Magic Forest, ketten vagyunk egy T-54-gyel. Mondom neki, hogy húzzunk innen de rohadt gyorsan, de ő inkább leforgatja a Die Hard (ami inkább Easly) legújabb részét és sír, hogy jelentsenek fel. És igen, a hősök 0 sebzéssel halnak...
-
KaLeun
senior tag
Elvek... Persze a legnagyobb OP autoloaderes, WTF td-k, IS vonal esetén ezt sohasem hallani.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Elég annyi, hogy jól játszik és ezért néhány butthurt f@szjankó (ezt csak a te kedvedért finomítottam) feljelentik. Mivel tudtommal napi 25 a határ, ez elég hamar bekövetkezhet.
WG álláspontja: https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/513
Olyan mintha az utcán 25 szembejövőnek nem tetszik a pofád és ezért már vihetnének egy nap hűvösre a rendőrök. -
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Lehet, hogy te nem mondasz faszjankót de minden mondatodban kiforgatod, mellémagyarázod, burkoltan lehülyézed, lesajnálod, elütöd, stb. a neked ellentétes véleményen levők mondandóját. Aztán a mézes-mázos szavaid mögül csöpög az álnok méreg. Légyél oly megértő és ne válaszolj valami kétszínű, értetlenkedő, sajnálkozó és szánakozó választ.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Azért faszjankózok, mert ha valamiben béna vagyok akkor nem másokkal cseszek ki ha éppen jobb abban a dologban, mint én. Plusz tudtam, hogy erre megint ugrani fogsz, valamint biztos voltam benne, hogy teljesen mindegy mit "érvelek" az artys dologra mert te úgy sem akarod megérteni. Habár tény a vb szerint messze artyval a legrosszabb wr-om (48% és ez egy érv(?)).
Legutóbb úgy kaptam 1 hét chatbant, hogy már az már vagy 2 hete ki volt kapcsolva. Mondjuk 2 nappal előbb törölték is.
-
KaLeun
senior tag
Cset kikapcsolva, nem volt napok óta team damage, nem osztottam vagy blokkoltam senkit se erre 1 nap ban sportszerűtlen játékért. Hű ez a stock KV-4 tényleg ilyen frusztrációt okoz a kis faszjankókban.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Hol volt itt szó a WG munkatársairól? Faszjankó? Igen, az. Aki itt konkrétan a ph-n sír az arany, camp, az arty stb. miatt, állandóan tanácsot kért és aztán ingame t8 csatában, a legutolsó bokorból tolja az aranyat orrba-szájba egy t10-ben elegendő pennel rendelkező t8-cal.
Mivel artyval hiába osztasz ki nagy sebzést, gyakorlatilag nem befolyásolod a csata kimenetelét. Teljesen másként hat az a dolog, hogy mondjuk artyval van 6 killem és 4k sebzésem és talán betalálok ha elindul az a nehéz (ezt ő is tudja) vagy FV4202-vel ott állok a fronton, félnek tőlem és el sem mernek indulni. Az arty nerf direkt így lett kivitelezve, hogy ne tudj artyval (ftr-n volt több cikk erről, belső infó stb. rálehet keresni) lazán nyerni, talán elég megnézni a t10 szerver statisztikákat, pl.a t10 artyk az enyhén OP Conq GC (szvsz egy gyenge nerf ráférne) kivéve és a másik tipikus cw arty a O261-en kívül mind 48-49% áll.
Ha egy tankban kiosztasz egy nagy sebzést az az esetek többségében csatát eldöntő tényező, artyban csak szimplán sok sebzés.
-
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szerintem van még olyan 3-4 év benne, ha hozzák az új ágakat (pl. EU). Habár az AW biztosan érezhető érvágás lesz nekik ha tényleg jól sikerül és nem a WT sorsára jut.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Tudod mi ragad át a játékosokra? Előadjuk a szegény kezdő tankost, tanuljuk a weakspotot stb. és mindenen megsértődünk aztán ha a játékban találkozol az illetővel a stock tankokra nyomja a 300+ goldot, mert a 250 pen nem elég neki... Ezután jókat röhögök amikor sír az arty miatt, mert 0 sem mozgó camper faszjankók megérdemlik.
-
KaLeun
senior tag
Néhány embernek már agyára ment ez a wn8 mizéria. A új wn8 határok szerint éppen csak a kékbe eső (hozzám képest +~100wn8) Maus végig engem basztat stock KV-4-ben a wr miatt. Ami a pont az artyzás miatt annyi amennyi (vb stat elemzése szerint). Megint jöhet egy """poén""" jano.
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Tipikus példa a tegnapi véleményekre: Szepi leírja, hogy milyen pontosak lettek az artyk. Ez egy szubjektív vélemény és szerencsés RNG. Erre Himpi egy másik szubjektív vélemény alapján megerősíti ezt.
Bizonyíték? (1. Hozz statisztikát és replayeket...)
Tegnap az STA és az FV4202 mellett az FV207-et toltam, az utolsó csatáim közt volt vagy 4-5 is amiben vagy 20 lövésből 1-2 találatom volt és 300-400 vagy 0 sebzés. Ja igen, erről replayem is van...
-
KaLeun
senior tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nyugodtan kikapcsolhatod a csetet, érdemi információt úgy sem kapsz. Ha tapasztalt játékos vagy akkor még xvm minimap nélkül is, betudod határolni a sebzés mértékből, hogy ki és honnan lőtt meg vagy legalább honnan várható.
A játékosok 99%-a pingelésen kívül úgy sem ért semmit (többségük még angolul sem), és így hiába is írsz segítséget/tanácsot a csetbe.
-
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Még a paradicsomok is egész jókat mennek azzal a kis dög T49-cel, a jobb játékosok lazán lehozzák végjátékban a csatát. Dfsz meg a nagy dpm-es, pontos sniper ágyúkat szereti és a stílusa is ez, szóval nem csodálom, hogy egy KV-2 ágyús light nem fekszik neki.
-
KaLeun
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Itt sírsz állandóan, mint egy fürdős kurva ha valami nem jön be. Aztán te meg fsb jöttök az értelmes megbeszéléssel... Szánalmas.
fsb: A trollkodás pl.: jön valaki, hogy szívat az mm vagy így megszívtam és úgy. Erre ti: én is észrevettem, mert stb. ez nem lehet véletlen és még ez is és az is...
Két hete ezzel a faszsággal van csak teli a fórum, de nem ti vagytok a fő hangadók... ÁÁÁáá, a szomszéd Mari néni az..
-
KaLeun
senior tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Ha már úgyis ez az egyetlen arty amit elviselsz (mondjuk nem csodálom, hogy pont a még mindig a legOPébb csatát simán eldöntő FV az... megértem, hogy a többi nem tesz jót a wn8 értékednek), akkor nagyon jól kellene tudnod, hogy nagyon pontosan céloz és olyan 10-12 másodpercenként lő. Vagyis elég adott időközönként elmozogni kb. fél tanknyit.
Az ilyen hülyeségek, hogy az arty mindig talál ha letámadod meg... Vagy térjünk vissza rá akkor ha kihúztál egy arty ágat t10-ig és akkor talán megtapasztalod, hogy ez arty szemszögéből nézve kb. 20-ból 1 eset.
-
KaLeun
senior tag
Mit csinál egy E-100 ha oldalanként van 1 t10, 1 t9 és a többi t8? Aki ara tippelt, hogy beállt a térkép sarkába campelni az nyert. Míg az ellen FV215b letolta 6k sebzés mellett a nehezek játszóterét addig ő eltalált egy kósza t8 medet 500hp-ra.
-
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha a T54E1-ből vitted a legénységet akkor -20%, mert az med.
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun
üzenetére
Persze a másik véglet amikor valami agynélkül született lemmingvezér paradicsom PM-ben habzószájjal veri magát a sebzésre, mert IS-7-ben legyakott 2 t8 medet. Pedig csak megemlítettem neki, hogy nem jó ötlet folyamatos spot és 3 arty melett foglalni, mert kapásból kilövik (ami kapásból meg is történt).
-
KaLeun
senior tag
válasz
GaburroSan
üzenetére
Nem kell foglalkozni az ilyen unicum f...jankók hőzöngésével, kedvencem a hétvégéről az az O140 aki 1vs1-ben leszopott egy 900wn8-as magyar 121-től, kemény 270 sebzés mellett.
-
KaLeun
senior tag
Ehhez még egy csomó dolgot hozzá lehetne venni, de...
Köztudott, hogy a csaló algoritmust nem holmi minimálbéres csinovnyikok hegesztik fagyállóból készült vodkát kortyolgatva és a helyi Munkást füstölve, miközben russian mom pornót néznek...
Azt a Szentháromság a saját kezével készíti SerB, Storm és Kisly egy speciális teljesen árnyékolt helyiségben (Putyin atombunkerében), célgépeken és zárt rendszerű speciális assembly kódból. A kubai szivar, prémium vodka, Vörös Hadsereg Kórusa szól a háttérben és egy IS-7 ágyúcsőből készült rúdon vonaglik Ola (ilyenkor külső luxuskurvák sem jöhetnek szóba). Levezetésként jöhet a csalásból befolyt $ milliók offshore számlára utalása és laza Ola gangbang...
Szóval ezért nincs hiba abban az algoritmusban....
Nem tudtad? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Egy barom IS-8 behozott egy Matildát, a végén egy IS-7 rammolta. Első alkalommal a Matilda 38hp-t (ez volt szakaszuk össz. sebzése) vett le az IS-7-ből míg az 0-át a Matildából...
-
KaLeun
senior tag
válasz
Szepi1979
üzenetére
-1
Szegény kis td-k, épp most jövök Prokhorovkáról ahol 3 WTF megnyerte tipikus A1 camppel a játékot. Felspottolni nem lehetett őket, t10 tankban éltem vagy 2 mp-ig amikor megpróbáltam spottolni... GG... Próbálj meg csinálni valamit medben vagy nehézzel, ha a 183 nem 1shottol akkor talán csak JgPz ad 1,1k-t. de ha szerencsém van akkor csak 800+ kapok valamely "átlagos" kis apróságtól, és a WTF meg a fél csapatot leszedi egy tárral.
-
KaLeun
senior tag
Kapott valamikor buffot az O704?
-
KaLeun
senior tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Azóta mióta elég a jó WN8-hoz hátul meglapulni és "sniperkedni", aztán a végjátékban előjönni levadászni a 1shot ellenfeleket.
-
KaLeun
senior tag
válasz
xAttilax
üzenetére
Nem érdemes, eddig is fel lehetett venni a szopóálarcot bármely autoloader scout ellen, most már a sima scoutok ellen is (RU, plusz az újak az alap löveggel) és akkor a gyenge viewrange-ről nem is beszéljünk. Nem egyszer volt, hogy kiosztottam 2-3k sebzést, 1-1 nyomtam le nehezeket és jött egy paradicsom 12t 40% wr és halálba alázott, most ezt a sima ágyús felderítők is hozzák.
Az 59-16 még a t7 nehezek oldalát és a t8-ak hátulját se viszi át (ez megáll a aranyra is), kb. ilyen balansz kellene a többi autoloadernek is
-
KaLeun
senior tag
Hétvégi "magyarnapoleon": Cliffen teljesen egyedül vagyok középen, de egy O416-ban le kellene támadnom egy unicum BC-t, és egy zöld Lorrt, plusz a többit aki még fel sincs derítve.
Legyen igaza... Az eredmény papírszerű, de hisz mit lehet várni egy cigány, zsidó, geci, rákos (a többire nem emlékszem). Nem gondoltam, hogy már az is bűn, hogy a szaros statommal, éppen nekem volt a legtöbb wn8-cam.
Kis barátunk: ISU, 0 sebzés, kb. elsőnek meghal, mert alul okoskodik amikor túloldalt hemzsegnek a td-k és felülről spottol a két med. De az én IQ kevés ennek a játéknak a stratégiájához. Akkor a tied mi? Kedves arvisura a vmi Hunyadi Harckocsizó Lófaszjóskáktól.
-
KaLeun
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Annak a fazonnak a haverja volt, aki FSB (ha emlékszetek rá...) legnagyobb ellenlábasa volt amikor az valami kódokat árult és annak a fazonnak "rontotta" a hasonló üzletét. Alacsonyan röpködtek itt a bannok mindenért........
-
KaLeun
senior tag
-
KaLeun
senior tag
nekem spec megmaradt a 9.3 óta bejött lemerevedés, ha fedezék mögül meglátok egy ellenséges tankot, ez meddel nagyon élvezetes... pedig ma még végre sikerült megoldani a nvidia sata vezérlő és a samsung ssd közti apróbb félreértést is és érezhetően gyorsabb lett minden.
mai első csatámban 4x talált el különböző helyekről és távolságokról egy stb-1, és minden alkalommal duplán leláncolt.
-
KaLeun
senior tag
Talán az eddigi legnagyobb fail, amit valaha is láttam, a BC meg konkréten mindenkin csak kritikusakat lőtt...
Az ilyen shitshire-hez hasonló mapokon az utolsó csata volt amiben "tipikus" medes helyre mentem.
RNG fanatikusoknak: az ellenfél játékosainak kb. 2/3-a 100% pent ért el, maradék is min 80%-ot.
-
KaLeun
senior tag
Ilyen morális kérdésekre:
Napokban, Fjords, ~fail csata, utolsó ellenfél 4k wn8 WTF, valami olyasmivel lett öngyilkos, hogy ő nem fog ingyen sebzést osztani senkinek...
Tegnap, Erlenberg, lenyomtuk az ellenséget, mint a bélyeget, a várnál körbe kerítünk 4-5 t10 tankot, ezután megy a kacsavadászat... Erre egy idióta tomato Lorr mellett befoglal egy 2k wn8-as O140. Csata után megkérdem az O140-et, hogy miért foglalt? Válasz: because I can... =Full hp, ~1200 sebzés, egyetlen lepattanót lőttek rá. Minden különösebb erőlködés nélkül lazán kitolhatott volna 2k+ sebzést.
Szerk.: Elsősorban azoknak, akik még mindig azt gondolják, hogy a csapat érdekében érdemes a magányos hőst eljátszani...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciókamerák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert 2-3 naponta vagy ritkábban valaki megunja a fürdős k...k síró-rívó kórusát. Aztán a válaszaid minősége semmiben sem különbözik az általatok mélységesen elítélt dieghoénál. Csak a nyers mondandót te felcseréled a szokásos csúsztatásaidra és félremagyarázásaidra.
Komolyan te és dfsz lázítjátok itt a kezdő/paradicsom játékosokat. Ez már simán kimeríti a trollkodás fogalmát.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)