Hirdetés
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz phoenix1989 #211808 üzenetére
Úgy csinálsz mintha nem tudnál lepattanni ekkora átütéssel a legvékonyabb light páncélzatról is.
-
Chris0321
addikt
válasz Djuree #210194 üzenetére
Hello.
Attól is függ, hogy milyen ágyúval használod. Plusz sokat változott a HE sebzésének módja is, mikor kezdtem a játékot egy KV-2 HE ágyúval simán ki tudott szedni egy lövésből, ma már nekik is célozniuk kell a gyenge pontokra. Plusz ha nem HE ágyúval használod nem sebez akkorát szerintem legalábbis. -
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #205099 üzenetére
Mod biztos van hozzá ami mutatja meddig lát, vagyis régen volt (egy ideje nem játszom) még a parancsnok sérülése esetén a látótávcsökkenést is mutatta (kisebb lett a kör), azt hittem már bekerült a gyári térképre is régebben.
-
Chris0321
addikt
válasz e-newsee #204421 üzenetére
Felspottolni fel tudta volna, de oda le is kell tudni lőni plusz akkor ők is spottolódnak és az arty nyugodtan tudta volna őket lőni, plusz középről is kaphattak volna lővést. A SU és a Skorpi eléggé papír, nem sokáig maradtak volna életben főleg fedezék nélkül és az középen és a jobb szárnyon nem sok van. Ez már akkor vesztett csata volt, a T-55A jó pozícióban és ha a Torta normális játékos volt, simán kellett hozniuk azt az oldalt. Én sem mentem volna át a másik oldalra mert a frontot akármikor áttörhették volna mint a második képen is látszik és akkor elég hamar kikapnak engem is fedezék hiányában és annak nem láttam volna értelmét.
-
Chris0321
addikt
válasz Dobi 562 #204399 üzenetére
A jobb szárnyon emlékezetem szerint nincs túl sok fedezék, oda kimenni egy nagy lomha TD-vel mikor már kezdi az ellenség áttörni a vonalainkon teljesen biztos, hogy azonnali garázsmenet. Plusz ha nem ment volna le a 2 TD a partra akkor ott kerülnek a hátatokba mivel az ottani tankok is elestek így ezt a B megjegyzést egyáltalán nem értem.
-
Chris0321
addikt
válasz XXArcAngelXX #203340 üzenetére
Én is tizenéves gépen játszottam sokáig, nem volt egy nagy élmény és mikor eljött az idő én is elkezdtem érdeklődni milyen lehetőségeim vannak, én végül teljesen új gépet vettem de mivel ő nem áll úgy anyagilag így én azt tanácsolnám neki, hogy spórolja össze a pénzt és vegyen egy használt konfigot, vagy ha nem talál megfelelőt akkor apránként vásárolja meg az alkatrészeket. Én is és unokaöcsém is többször vásárolt már a Hardverapróról és eddig meg voltunk elégedve azzal amit kaptunk. A HDD ha még jó, akkor maradhat (én HDD Sentinel-t használok a monitorozására), mivel a játék tudtommal még mindig nem túl jól használja ki a sok magot így én az Intel mellett maradtam.
-
Chris0321
addikt
válasz 5-ös kezelő #200855 üzenetére
Ugye a 152 mm-es ágyút nem AP-val használod?
-
Chris0321
addikt
válasz po1son #200825 üzenetére
Már nagyon ideje volt. A T32 ágyúján azért lehet dolgozniuk kellett volna még, nagyon utáltam a pontatlansága miatt.
Greentea: Ne kiabáld el, ez még csak a Supertest-es konfig. Majd ha kikerülnek a dolgok az éles szerverre és meglátjuk ezekből mi marad derül ki, hogy örülhetünk-e.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Massmurderer #200781 üzenetére
Kicsit utána néztem, lehet a windows-al van összefüggésben a dolog és lehet, hogy itt tudnak segíteni.
-
Chris0321
addikt
válasz Massmurderer #200781 üzenetére
Nekem STRIX GTX1060 6G GAMING videokártyám van, én sem tapasztaltam semmi problémát. A 445.75-ös verzióval van problémád? Régebbi driver-t próbáltál feltenni?
-
Chris0321
addikt
válasz Balcsix #199044 üzenetére
Nem tudom mekkora a keret de pl. a Panther/M10 nem egy rossz választás kreditfarmolásra. A lőszer olcsó, gyorsan tüzel így ha nem talál sem gond ezért kezdőknek sem rossz választás. A német med ággal teljesen kompatibilis így lehet vele nyugodtan legénységet is képezni. Jelenleg 7.000 ft ami nem egy olyan nagy összeg.
-
Chris0321
addikt
válasz Stauffenberg #196991 üzenetére
Hát igen, sokban függ a csapattársaktól is mit lehet kezdeni egy csatában de ha más keményebb tank nem megy előre akkor neked sem érdemes mert hirtelen halálhoz fog vezetni.
-
Chris0321
addikt
válasz Stauffenberg #196987 üzenetére
Top tierben is érdemes ésszel előre haladni vele, tier8-ban viszont szigorúan a többiekkel és inkább támogató szerepkörben kicsit hátulról lövöldözve. Közelharcba csak akkor érdemes menni ha nem vagy egyedül és másra jobban koncentrálnak. Ha lehet ki kell használni a gyors újratöltést és láncon tartani az ellenfelet, hogy a többiek tudják lőni. Nem emlékszem, hogy ezzel vagy a Panther-el volt olyan, hogy kijött elém valaki oldalról és láncon tudtam lőni és közben sebeztem is. A javítás nem volt neki elég gyors, a javítóját pedig mire elhasználta megint láncon lőttem és rám lőni nem tudott a fal miatt így szépen le tudtam csipegetni.
-
Chris0321
addikt
válasz Eugene Roe #196754 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak tornyos járműre szerelhető a vert. stab. a torony nélküliekre csak a célzásgyorsító.
-
Chris0321
addikt
válasz Puculo #195239 üzenetére
Én úgy fejlesztettem ki a T-44-et, hogy minden nap csak két csatát mentem a 43-al és reménykedtem, hogy legalább az egyik győztes lesz. Nem volt egy élmény, de megérte végigszenvedni. Plusz tettem fel vizes lőszerrekeszt mert szerette ledobni a tornyát és az egyik alkalommal ezt full hp-n a csata legelején tette.
-
Chris0321
addikt
válasz Argh! #194023 üzenetére
Ha lett volna vele egy kis tapasztalatod akkor láthattad volna, hogy a teljesen esélytelen csapat is szokott nyerni, nem egyszer simán lealázva a sokkal jobb ellenfelet így az esélyeken-e miatt felesleges idegeskedni. Plusz arra jó az esély, hogy ha látod mennyire vacak a csapat akkor nem kockáztatsz mert nem fognak segíteni hanem a biztos sebzésre mehetsz így a vesztes csatából is jól jösz ki.
-
Chris0321
addikt
Egy 11-es és egy 3-as ládát vettem. Kaptam egy AMX álcát vagy mit, pár prém napot és kreditet de tankot nem.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Akkor ha jól értem mindegy melyik dobozból veszünk, ugyanolyan bónuszt kapunk majd a játékban? -
Chris0321
addikt
válasz memphis221 #193131 üzenetére
Miért kell átkonvertálni? Én legfeljebb néha megvágom ha hosszabb mint kellene de én nem sok videót töltök fel.
-
Chris0321
addikt
válasz memphis221 #193125 üzenetére
Hello.
Én a Nvidia saját programját használtam a videók felvételére (nem tudom, hogy van-e az atikhoz is, de gondolom lennie kellene). -
Chris0321
addikt
válasz dokee78 #192469 üzenetére
Ha minden nap belépsz akkor is kapsz pontot, plusz most jár valamiért. A mai napra 10 pontot kaptam. Plusz néha a bónusz pont szerzési lehetőségek között van olyan, hogy meg kell nézni bizonyos számú hírt és akkor is ad. Ezekkel jutottam el én a jelenlegi 26-os szintemre. Nem kellene már gyűjtenem a pontokat de érdekel meddig jutok el.
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #192435 üzenetére
Én a Panther/M10-ben húztam az E-50-hez és az M-hez is a legénységet így azzal nem voltam hátrányban. Az elején én sem szerettem és elég sok freexp-t ráköltöttem a toronyra és a 105 mm-es ágyúra és gyakoroltam vele kicsit és néztem videókat is és utána már jobban élveztem a játékot, hogy fullos lett.
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #192425 üzenetére
Alapszabály, hogy nem szabad olyan tankról véleményt nyílvánítani ami nem fullos. Ez egy elég nagy med, így könnyen be lehet lőni de acélfalat ne meddel akarjon szerezni az ember. Vagy orosz meddel, arra nem vonatkoznak a szabályok. Én a csaták elején kicsit hátul maradtam és védtem a hp-m majd mikor kezdtünk előre törni akkor kihasználtam a tank gyorsaságát és a pontos ágyút plusz amikor csak lehetett a rammolást is kihasználtam.
oolioo: Mintha én is emlékeznék valami buffra de csak halványan rémlik. Én elég régen használtam a tankot, miután kifejlesztettem a 10est már nem igazán maradt időm azzal is játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #192418 üzenetére
Pedig pont az E-50 az első tank azon az ágon amivel lehet közleharcba is menni, sőt ajánlott is mert nagyon lehet vele rammolni a tömege és a sebessége miatt. Nem egy rossz érzés amikor megindulsz vele egy ellenfél felé és ő kétségbeesetten próbál láncon lőni, hogy túlélje a találkozást.
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #192278 üzenetére
Tudtommal a wg már rég bevallotta, hogy a játékosokat igyekeznek az 50 %-os wr felé terelni, hogy vérpistikének is legyen sikerélménye ne csak a jó játékosoknak. Ha játszol már egy ideje akkor nem hiszem, hogy ne lenne olyan tapasztalatod, hogy vagy akármit csinálsz nem sikerül nyerned akár ha sebzel majd erőn felül vagy nem tudsz hozzátenni semmit a csatához mert olyan helyre méssz ahol nincs ellenfél és mire átérnél lemészároltok mindenkit vagy pl. túl lassú vagy és hiába haladsz egész csata alatt csak a többiek hátát látod még ha top tierként esel is így ki a csatából.
-
Chris0321
addikt
válasz xAttilax #192274 üzenetére
Nem akartam beleszólni a vitába mert mostanában nem nagyon írok ide de ez csak kikívánkozik.
Hát persze. Elméletileg ez így van viszont a saját tapasztalatom más. Sokszor lehet érezni, hogy egy csata alapból bukó lesz vagy sima győzelem. Már a csata elején látszódni szokott, hogy mi a szituáció. Nem találsz olyan esetekben amikor máskor simán bemegy, ha találsz is nem sebez vagy bemegy minden és sebzed is akár kapás lövésből is. Másképp nem hiszem el, hogy lennének pár perces megalázó győzelmek ha nem segítene az RNG az egyik csapatnak főleg olyankor ha az egyik sokkal jobb az XVM szerint mint a másik mégis legyalulják. -
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #191976 üzenetére
Hát nem éppen.
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #191974 üzenetére
Azért a light-oknak elég jó szokott lenni az álca értékének és ha meglátod akkor ő is lát téged. Spottoltam már sima light-al azt a részt nem egyszer ahol a kollegát kilőtték és szerintem hasonló értékeik lehettek. [Itt] meg is lehet nézni, remélem nagyjából pontos értékeket ad. Plusz az, hogy nem jelzett a majré lámpa sem jelent semmit mivel észre vettem már párszor, hogy mintha nem működne megfelelően. Az ISU mozdulatlanul állt mikor az EBR után visszanézett rá, szerintem tuti spottolva volt és az csak arra várt, hogy eléggé összeszűküljön a célkeresztje.
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #191969 üzenetére
Ha TD-vel spottolsz light-ot akkor ő is szokott látni téged. Plusz tapasztalatom szerint arról a dombocskáról simán lehet spottolni a bokorban állókat és ezért írtam azt.
-
Chris0321
addikt
válasz popey37 #191959 üzenetére
Csináltam belőle [youtube] videót, hogy akárki meg tudja nézni kliens nélkül is. Véleményem szerint a kerekes light akit felspottoltál a játék szerint (ki is írja) spottolt fel téged és ezért lőttek ki mert meg sem mozdultál pedig talán lett volna időd hátra tolatni és legurulni mielőtt kilőtt volna az ISU.
-
Chris0321
addikt
válasz Moleman #191445 üzenetére
Akkor is lehet sebzésed ha egyedül tartasz egy oldalt, szerintem több esélyed van rá főleg ha nem tudnál az első lemmingekkel lépést tartani mert vagy hamar lenyomják az ellent és azért nem tudsz sebezni, vagy nem férsz oda vagy hamar kinyírják őket és rádesik az ellen.
-
Chris0321
addikt
válasz sith7 #191164 üzenetére
A régi laucherben van a játék gomb mellett a modok nélküli és az alapértelmezett grafikával való indítás. A másik szervert pedig csak akkor választhatná ha betöltene a belépő képernyő. Mivel a laucher nem tud valamiért frissíteni ezért valószínűsítettem a net problémát, vagy az is lehet a tűzfal valamiért blokkolja a játékot.
-
Chris0321
addikt
válasz Massmurderer #190998 üzenetére
Nagyon régóta használok Aslaint, soha nem bannoltak modért.
-
Chris0321
addikt
válasz Massmurderer #190993 üzenetére
Az Aslain-on csak olyan modot találsz ami szabályos, erre nagyon odafigyel. Ha valamilyen modot tiltó listára tesznek azt kiveszi.
-
Chris0321
addikt
Lefuttatom a tesztet, végigmegy a számláló és elsötétedik a kép csak az esc felirat van kinn bal oldalt fenn és a 0:00 jobb fenn és nem történik semmi. Ha visszalépek esc-vel akkor pedig hibát ír ki. Tapasztalt valaki ilyet?
-
Chris0321
addikt
válasz ollie #190269 üzenetére
Úgy akartam fogalmazni, hogy a csata elején vízbefúlást xvm nélkül is megcsinálják majd, okot könnyen találnak. Pl. nem úgy áll fel a csapat ahogy ő elképzelte, kilőtték az egy szem light-ot és nincs spot/nem spottol egyáltalán, stb. Aki már játszik egy ideje a játékkal xvm-el az tudja, hogy nem egyszer előfordult már az, hogy a látszattra gyengébb csapat nyert, nem egyszer legyalulva az ellent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest